Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ח"ד על מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זבל סיני, לא הייתי מתקרב אליו. לגבי פרטים: רשום שם מספיק פרטים לגביו, רק הבעיה שבמגברים מהסוג הזה שאין להם "אבא ואמא" ההצהרות בד"כ שגויות... ז"א אם כתוב שם 250X4 אז אם הוא יוציא איזה 80 תגיד תודה...

פורסם
ההצהרות בד"כ שגויות... ז"א אם כתוב שם 250X4 אז אם הוא יוציא איזה 80 תגיד תודה...
ואם תיקח מגבר של אלפין שרשום עליו 300*2 אז הוא יתן 600 RMS?

ה250 *4 זה פיק ב14.4 של גל סינוס 1 KHZ לרוב .זה נתון שאין ליחס לו חשיבות רבה ,גם ב"זבל סיני" וגם במותג. מה שחשוב הוא ההצהרה בRMS יש וגם פה יש סילופים וחברות שעומדות וניצמדות בשטח להצהרות וחברות שפחות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין שום רע בזבל סיני שוב תלוי על איזה זבל סיני מדובר והאנשים שהגיבו פה בתרד אני מתחייב לכך שאין להם ניסיון רב בתחום ה"זבל סיני" לטוב ולרע, אז קח את מלותיהם בעירבון מוגבל [מאד]

בכל אופן מגבר יד שניה חפש את הלוג'יק 800 4 יציאות עד 550 שח גג , מגבר מעולה .

פורסם

והינה עוד "חכם" מתווסף לרשימת האנשים שציינתי טרם לכן, אשרייך...

פורסם

אתה מדבר מניסיון?

[אני לא אמרתי שאני נהנה, אגב המגברים שלי שווים יותר מ500 כל אחד אבל אני לא שולל כי גם אני התחלתי מזבל סיני ואני מודה שזבל סיני חרא לא חסר אבל יש גם דברים טובים שנותנים תמורה מעולה ]

אם היית מציג זאת שלא בכבוד שלך לסוע ולשמוע עם מגבר בעלות של 500 שח זה משהו אחר.

פורסם
אם מישהו יכול לתת לי פרטים עך המגבר ?

יצליח להרים רמקולים 80rms

ואיזה סאב בעתיד?

המגבר:

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2231

D - MAX 4 * 250 W

שמור על כספך ואל תרכוש.

אם כבר לקנות משהו סיני וזול - חפש מוצרים של קליפורניה בום או משהו כזה.

לא שיא האיכות אך במחיר שלהם - הם עוד איכשהו עונים על ההגדרה של מגבר...

• תוכן חדש...