Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני יודע שהנושא הזה עלה כבר בעבר בפורום אבל לא התקבלה תשובה חד משמעית.

האם מותר להשכיר רכבי אספנות לאירועים, חתונות, צילומים וסרטים, כמובן עם נהג צמוד, כעסק של ממש ולא רק פעם ב...?

"בחוק רשום רכב אספנות לא ישמש את עיסוק בעליו". מה הכוונה?

נ.ב.: טילפנתי למשרד הרישוי, הם לא יודעים, התיעצתי עם שלושה עורכי דין שונים, גם הם לא יודעים, במועדון החמש קיבלתי תשובה שיש אנשים שעושים את זה אבל הם לא יודעים מה הכוונה של החוק, ואני מכיר לפחות 10 אנשים שעושים את זה, בארץ, רובם חברי מועדון החמש, אבל לא כעסק של ממש.

במקרה של תאונה חס וחלילה, האם הביטוח יכסה את זה? או שיגידו לי שזה לא חוקי?

בתודה,

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

זה מה שקוראים שאלת קיטבג...

יש פה עו"ד אבל בכל זאת....

לא הייתי קורא לזה השכרה, אלא שימוש ברשות תמורת השתתפות בעלות האחזקה.

אגב, כמעט כל ה"משכירים" לא מאשפרים לשוכרים לנהוג ברכב אלא רק להיות נוסעים ברכב, כך שזה מקטין את הבעיתיות של העניין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בסדר, אבל שוב, נניח שיש לי היתר להסעת נוסעים בשכר ממשרד הרישוי וחברת הביטוח מבטחת לי את הרכב לפי סעיף 32 שאומר שהרכב יכול לשמש להסעת נוסעים בשכר, בתשלום או בתמורה.

כמובן שאני נוהג ברכב ולא הנוסעים.

האם זה חוקי לעשות מזה עסק, כך ששום שוטר או פקח או חברת הביטוח לא יוכלו להגיד לי שאני עובר על החוק במקרה של תאונה או סתם ביקורת?

תודה,

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

כפי שאמרתי בהודעות הקודמת:

לא שואלים שאלות כשהתשובה המובנת מאליה היא לא מה שתרצה לשמוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ל

TheGhost

יש שתי אפשרויות

א.לנסוע ברכב המוגדר אספנות- ואז חלים עליו המגבלות הידועות ומעבר עליהם בהחלט מאפשר

חברת הביטוח להתנער מאחריות.

ב לנסוע ברכב ישן/ עתיק בן 30 שנה ויותר (שאיננו רשום כאספנות) ולהסיע נוסעים בשכר אם יש לך רשיון מתאים...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

"לא ישמש את עיסוק בעליו"

משמע - הוצאות הרכב לא יוכרו במס כמו הרכב הרגיל .

אין בעיה להשכיר את הרכבים הללו לשרטים או חתונות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...