Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להכוונה/עצה. ב.מ.וו 120i או אודי A3 2.0FSI SPORTBACK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה במזל-טוב...

ולגביי הגלגלים, עם ה20K שחסכתם אפשר לשים ג'אנטים הרבה יותר יפים מהסטנדרטיים וגם ישאר עודף לביטוח ולדלק....

haters will hate

פורסם
תוספת לג'נטים 20 אלף ?! wtf

תזמין חישוקי פלדה , ולך לחנויות אביזרי רכב ותקנה חישוקים קלים, יותר יפים ברבע מהמחיר שהם דורשים

פשוט חוצפה :?

חכה, על תוספת ל-"ערכת עישון" שמעת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חכה, על תוספת ל-"ערכת עישון" שמעת?
אני לא יודע אם לתאר זאת כביזיון או כשערורייה. רכב של מעל 200K עם טאסות?.

אין מה לעשות, זה מה שהם מבקשים, אז לא הוספנו את הכסף.

אני הרי מקבל גלגלי פלדה עם טאסות מפלסטיק. הגלגלים הם במידות 195/55 R16

עכשיו, כמה שאלות:

א) אם אני מגיע לחנות של אביזרי רכב וכו', איזה מחיר יבקשו ממני בערך בשביל 4 חישוקים?.

ב) האם ילבישו את החישוקים על הצמיג הקיים?

ג) האם הבטיחות של הרכב לא תרד במקרה של החלפת ג'נטים?

תודה רבה!

אדם.

פורסם

לפני שאתה מתחיל את כל זה,ברר מה האופסט והרוחב של החישוק הנוכחי ומהן המידות הנוספות שניתן להרכיב.

אז תדפדף בקטלוגים של חברות(ברשת כמובן) ותמצא משהו שאתה אוהב, שקיים במידה שאתה צריך\רוצה.

אל תתאים את עצמך למלאי של החנות.

BBS ו-Borbet הם התחלה טובה,חישוקים מעולים וקלים מאוד.

אף פעם אל תקח חישוק של חברה לא ידועה ג'נרית,הם יהרגו את ההתנהגות של הרכב לחלוטין בגלל המשקל העצום שלהם ואיכות יציקה נמוכה בחלק מהמקרים.

בנוגע ל-ב',אם החישוק בקוטר זהה וברוחב זהה +- אינץ' אז כן.

בנוגע ל-ג'-WTF.

למה שהבטיחות תרד? כל עוד ההתקנה נעשית בצורה הנכונה; לא.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

רוצים חישוקים מסגסוגת קלה?- שלמו 20K.

אדם.

קודם כל תתחדש ! :-D :-D

חלום של אוטו !

בכל מקרה 20K זה חתיכת סכום (לפחות לגאנטים של סדרה 1 , למרות שלגאנטים של M3 המחיר נשמע הרבה יותר סביר ).

. אני חושב שהכי נבון זה יהיה להשאר עם הגאנטים הרגילים ולבדוק אופציות אחרות כמו O.Z שנראים מדהים (ראה ערך סופרלרגה או סופרטוריסמו ורצוי זהובים:twisted: ) "יספקו" את הסחורה , ישבו מדהים על הבימר וקרוב לוודאי שתשאר עם הרבה עודף .

בכל אופן חשוב לבדוק את עניין המידות וההתאמה לעומקו .

בהצלחה !

פורסם

בדיוק מה שבאתי להמליץ עליו , ה-superleggera של o.z , גם קלים במיוחד לעומת כל סגסוגת אחרת

5 ק"ג לכל חישוק , וככה גם יורד לך המשקל הבלתי מוקפץ :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...