Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa romeo GT junior

yaziv
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא רומאו GT junior 1600 מודל 73 . הרכב שימש אותי ביום יום כולל נסיעות ארוכות פעמיים בשבוע.

מבחינה מכנית הרכב עבר:

החלפת מערכת הבילום (כולל דיסקים ומשאבה מרכזית), החלפת אלטרנתור, מצבר חדש, ניקוי ראדיאטור, החלפת תפוחים, החלפת דוד עמם אחורי מקורי, וכמובן תחזוקה שותפת (החלפת מסננים וכל השאר). המנוע במצב טוב מאוד, לא אוכל הרבה שמן.

מבחינה המרכב:

הרכב עבר פחחות וצבע בעבר,כל רצפת הרכב זופתה,קורות הרכב ישרות ואין חלודה בכלל.

מבחינת קוסמטית :

הרכב צריך לעבור שיפוץ קוסמטי ותיקוני צבע. אומנם הריפודים הוחלפו אבל יש עוד עבודה מבפנים.

הרכב בעקרון מיועד למי שמעוניין לעשות שיפוץ יחסית קל.ועדין להשתמש בו ביום יום.

כל מה שבוצע בזמן שהרכב היה בבעלותי בוצע ע"י ידיים טובות ומיומנות שמכירות את הרכב.

כל מי שמעוניין בעוד פרטים מוזמן לשלח לי מייל ל [email protected] . אני מבקש לא לצלצל אלה על מנת לקבוע פגישה לראות את הרכב.

יריב - 0544422636

DS.jpg

DSCN4082.JPG

רכב ליום יום - מרצדס ארוכה ארוכה בצבע ירוק

רכב לסופ"ש - אלפא רומאו ברטונה GTV 2000

• תוכן חדש...