Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באידאה בראשון, כל יום משבע עד עשר בערב, חצי ליטר (גינס/קילקני/ווינשטפן ועוד כמה) ב12 שקל. הבירות תמיד טריות, והשירות והאווירה תמיד נהדרים

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
תוכל בבקשה לספר בקצרה על התהליך של עשיית בירה בבית ואיזה ציוד צריך? (לא מאמרים עם 50 דפים בגרמנית... בקטנה) :wink:

איך הטעם של הבירה הביתית, כמו בפאבים או שזה משהו אחר לגמרי.

דימה

למה לא גרמנית? מה רע? ד?א?ז א?יז ג?ו?ט ב?יר, נאו כ?ימיכלז, נ?א?טר?ואל, יו?ו?ו?!!!!

:roll:

את האמת, ממש אין לי מושג כי לא ניסיתי, את "הידע" שיש לי אני קיבלתי מקריאה...

אמורים לקנות איזה תמצית מוכנה מראש (סירופ, הכל מוכן) ולהרתיח אותו, להוסיף שמרים ולהתסיס את זה במיכל התססה מיוחד.

אפשר גם לקנות את החומרים הטחונים בצורת אבקה ולערבב ולהוסיף תבלינים, להרתיח ולהוסיף שמרים ולהתסיס.

ואפשר גם לקנות את חומרי הגלם, ואפשר גם לגדל לתת בגינה וכו' וכו'...

אני מתכנן לעשות בהתחלה את תהליך אחד ואולי את 2, נראה...

זה אמור לצא ממש טעים ועשיר. הבירה לא עוברת פיסטור, היא לא תעשייתית וללא חומרים משמרים. היא מלאה ב"תוכן"... וכי חשוב, שלך...

לאומי, כל הכבוד, היה עוד מישהו שעלה על זה (ה"פ), ולכן הפרס עובר אליו :wink: ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
Elephent הכי חזקה נדמה לי....

לא מזמן הביאו לי בקבוק של בירה מקליפורניה הנקראת ANDERSON VALLY וחוזקה 9% !! מדובר בבירה כהה וסמיכה בעלת טעם מריר-מתוק קרמלי.. טעים וחזק!!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
גילי, רק שתדע שאת אותה הבירה צריך לשתות בו-במקום, אחרת מתקלקלת מהר מאוד.

שלושה חודשים... זה מספיק זמן :wink: ... גם ל-20-10 ליטר (בשביל זה יש חברים!)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
איך אתה מתעורר בכלל אח"כ ? :razz:
כשאיזה אחד אלי(בבה) מתקשר אלי בבוקר ואומר שאני צריך לעזור לו עם האלפא החלודה שלו... :smile: באהבה, אחי.

ועכשיו לאחי הרומנים, עוד מקומות ופרטים נוספים על ערבים ללא תחתית באדיבות פורום Brothers of BEER מהייד-פארק:

יש את הבארסה בראשון שביום ראשון יש להם ללא תחתית ב35 שקל. עד 12 בלילה.

יש את אטמוס ברחובות שגם ביום ראשון הם כביכול מביאים בירה ללא תחתית. אבל הם מעפנים. באמת מעפנים. אי אפשר לעשות שם רעש ואי אפשר להנות כמו שצריך. לא מבין למה הם בידיוק מציעים בירה ללא תחתית. כנ"ל גם לגבי הnews בר. שיש בו את אותו המבצע.

עכשיו בנוסף יש כמובן מקומות איכותיים כגון הsunny bar ברחוב וושינגטון בת"א. שיש שם בירה ב14 שקל לחצי ליטר. ואוירה ביתית ונחמדה ויש להם גם מבצעים מאד נחמדים והאפי האור.

ב KaTza ראשון לציון ערבי ריפייל ימי שלישי משעה 10 עד 1 בלילה.

בירה 35 שקל ואז כל תוספת חצי ליטר בשקל!

אגב, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום כאן היכן ניתן להשיג Beamish

(בירה אירית שממש לא רואה את גינס ממטר לעניות דעתי וגם לדעת http://www.beeradvocate.com)

בנתיים יש את ה-La morse ברחובות, ופעם גם היה במיץ' בראשון, אבל אחרי שהם הפסיקו להביא אותה - אני כבר לא חוזר לשם...

צפו לעדכונים בשבוע הבא (אני אפרסם את הת'רד בעוד פורומים של אלכוהול)

No worries 8)

פורסם

ברו האוס ת"א - שדרות רוטשילד 10

כל שישי מחצות - בירה ללא תחתית ב-45 ש"ח, הבירה מיוצרת במקום

עצה שלי - מונשיין...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תשאל איזה רוסי אסלי איך עושים קוואס, זה די אותו דבר.

אבא שלי ברוסיה היה עושה את הקוואס. :-) אחלה דבר. מוכרים אותו בסופרים של רוסים בבקבוקים של 2 ליטר, אבל כמובן שזה ממש לא משתווה למקור.

פורסם

בשמה של אירית (akichu)שלא יכולה ליכתוב כאן.

הכי טוב מקרר מלא בבירות ,מוזיקה טובה ,חברה טובה ונישנושים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...