Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנו קצת הערכה, הבחור גם צנוע.

אגב, הוא תרם לא פחות מ-10 מליון דולר לנפגעי הצונאמי.

מאוד צנוע!

כנראה שאתה לא מעודכן מספיק. שומאכר קנה לאחרונה מטוס ב-35 מיליון יורו, וכעת הוא בונה את ביתו החדש שעולה 24 מיליון יורו. כסף קטן...

לפרטים:

The mansion will include 24 rooms, including eight bedrooms and five bathrooms; a 20 metres indoor swimming pool with jacuzzi, hammam and sauna; a gym; a cinema with 30 seats; an underground garage big enough for 25 cars; a 63 square metres 'trophies' room; a 15 metres tall tower - the top of which will house the Ferrari driver's office; and a wall for free climbing

צנוע...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה להבהיר משהו: אני רוכש המון כבוד לשומאכר בתוך נהג אבל עדיין לפי דעת יההישגים שלו לא מספיק גבוהים.

to finish first first you have to finish

פורסם

כאשר אתה מרוויח 66 מיליון דולר לעונה, תאמין לי שזה כסף קטן בשבילו.

אני לא זוכר את הפסוק המדויק, אך בתנ"ך היה כתוב שמי שרוצה לתרום באמת - תורם ושומר על כך בשקט, את הסיפוק הוא מקבל במתן העזרה, ולא בכך שהוא מספר לכולם על כך בכדי שיגידו לו שהוא נדיב וצנוע.

פורסם
אני רוצה להבהיר משהו: אני רוכש המון כבוד לשומאכר בתוך נהג אבל עדיין לפי דעת יההישגים שלו לא מספיק גבוהים.
:shock:, בהתחשב בקריירה שלו אין הרבה נהגים שיש להם השגים גדולים יותר.

מבחינת המשכורת, מבחינת אליפויות, מבחינת נצחונות, מבחינת לקחת מכונית ולהפיק ממנה את המייטב (דבר שהתבטא באופן ניכר בתחילת דרכו בקב' פרארי). בקיצור מה זה "השיגים גבוהים" מבחינתך?

נ.ב.

ZIV, אינני יודע כמה פרארי משלמים לו אך אל תשכח את הפרסומות, המורצ'נדייס ויתר העסקים כגון הקארטינג וכו'.

פורסם

...שמי שרוצה לתרום באמת - תורם ושומר על כך בשקט, את הסיפוק הוא מקבל במתן העזרה, ולא בכך שהוא מספר לכולם על כך בכדי שיגידו לו שהוא נדיב וצנוע.

"קצת" קשה להסתיר ולשמור על שקט כששימך הוא מיכאל שומאכר ואתה תורם 10 מיליון יורו!

פורסם

הוא מרוויח כ100 מיליון דולר בעונה, סכומים מטורפים, 66 רק מפרארי וכמו שצוין השאר מפרסומות

ועסקים "קטנים" מהצד.

וזיו, לא קשור צנוע לכמה שהוא בזבזן, צנוע זה אופי שהוא מקרין שהוא לא אומר בטלויזיה "אה ריקונאן,

אני מנצח אותו, אליפות 8 השנה בכיס" וכו'...

אם היית מרוויח 100 מיליון דולר היית נוסע בפיאט ציקווצינטי, שוכר דירת חדר ונוסע במטוס נוסעים

במחלקה רגילה?

לא נראה לי...

פורסם

היסטורית, שומאכר בתחילת דרכו היה קצת רברבן- "זה היה עוד ניצחון שיגרתי" (94')

אך עם השנים התמתן והפך לאחרונה למופת ממש.

יהודה פ.

פורסם

מזמן לא ראיתי רמת הבנה ב-F1 גבוהה כ"כ... :?

פורסם
התבגר...

בוא'נה איך לא חשבתי על זה ?

הוא גדל לפחות בשנה מאז האליפות האחרונה....

פששששש...

הוא כבר רוצה לקנות משפחתית יפנית ( אמינות ) ודואג לביטוח מנהלים ובודק בתי ספר ( לעתיד של הילדים ) ואפילו מחפש ספק טוב לטיטולים למבוגרים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
הוא מרוויח כ100 מיליון דולר בעונה, סכומים מטורפים, 66 רק מפרארי וכמו שצוין השאר מפרסומות

ועסקים "קטנים" מהצד.

וזיו, לא קשור צנוע לכמה שהוא בזבזן, צנוע זה אופי שהוא מקרין שהוא לא אומר בטלויזיה "אה ריקונאן,

אני מנצח אותו, אליפות 8 השנה בכיס" וכו'...

אם היית מרוויח 100 מיליון דולר היית נוסע בפיאט ציקווצינטי, שוכר דירת חדר ונוסע במטוס נוסעים

במחלקה רגילה?

לא נראה לי...

לפי מה שאני שמעתי דווקא פרארי משלמים לו "רק" 33 מיליון דולר לעונה. את ה-30 הנותרים הוא מרוויח מהספונסרים.

פורסם
מזמן לא ראיתי רמת הבנה ב-F1 גבוהה כ"כ... :?

שמע אין לי בעיה להודות שאין לי הבנה כל כך גבוהה בדבר אני פשוט מציין דברים שלדעתי הם עובדות.

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...