Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שוב מיכאל שומאכר מאכזב את אוהדיו ובגדול...

והפעם על מזבח האשמה: 1. הצמיגים, לשם שינוי... (מאכזבים מתחילת השנה) 2.יכולת אישית עלובה: עף מהמסלול ולא הצליח להתאושש מכך.

עקב היכולת הירודה הזו 3 שאלות עולות לדעתי:

1. באיזה מקום שומאכר יסיים מחר?

2. מה לעזאזל גרם לפרארי ובריג'סטון להביא את הצמיגים העלובים מצרפת?

3. באיזה מקום שומי מסיים את העונה האיומה הזו?

התשובות שלי:

1. מקום 6 (אני אופטימי - בכל זאת, מדובר בשומאכר. מקומות זינוק שכאלה מוצאים ממנו את המיטב עיין ערך מרוץ סוף עונת 98).

2. המשך אופייני להתנהלות התמוהה שלהם השנה.

3. מקום 3.

אשמח לתשובות....

XDMV103_wh.jpg

יהודה פ.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, שוב מיכאל שומאכר מאכזב את אוהדיו ובגדול...

והפעם על מזבח האשמה: 1. הצמיגים, לשם שינוי... (מאכזבים מתחילת השנה) 2.יכולת אישית עלובה: עף מהמסלול ולא הצליח להתאושש מכך.

לא הגזמת בכלל...:?

שומאכר ,עדיין , ולמרות האוטו והצמיגים - הוא הכי טוב , BY FAR.

תסתכל על התוצאות של בריצ'לו , שסיים שני בשנה שעברה ,ותבין עד כמה שומאכר טוב.

תסתכל על מיקומו בטבלה (גם אם נוריד את 10 הנק' של אינדי) - ותבין עד כמה הוא מוציא מים מהסלע.

השנה מתה מבחינת פרארי , ולכן אפשר להזניח את המכונית ולהתרכז בפיתוח המכונית של שנה הבאה.

פורסם
תסתכלו על זה בצורה חיובית - יכול להיות שזה יפיל קצת את מחירי הפרארי המשומשות... :wink:
:-D

על שומאכר אני משאר שהוא יכול להצליח רק אם יש לו את המכונית(בה' הידיעה)

to finish first first you have to finish

פורסם
מה הבעיה עם הצמיגים? ולמה לא הייתה את הבעיה שנה שעברה? זה הרי אותם צמיגים לא?
לא.

השנה שינו את החוקים כך שאסור להחליף צמיגים באמצע המירוץ ,אלא אם יש סכנה לפיצוץ/פנצ'ר .

הברידג'סטונים לא צלחו את השינוי הנ"ל ,והם מאבדים אחיזה בולט לאחר חצי מירוץ בערך.

מעבר לזה יש את הבעיות האחרות שיש לפרארי השנה - לא ברור לגמרי מהן.

יואב - כמו שאמרתי ,, עדיין שומאכר לוקח את שאר הנהגים עם יד קשורה מאחור , תסתכל על התוצאות של בריצ'לו , נהג פרארי השני ,ותבין עד כמה שומאכר בולט למרות המכונית הנחותה.

תסתכל על הפול פוזישן במירוץ הקודם , על המקום השני ,על הנצחון בתחרות אלוף האלופים בתחרות שנוטה לכיוון נהגי הראלי (שנה שעברה).

לא בדיוק הדמות לחיקוי והערצה , אבל נהג נהג.

פורסם

אשפוז, אני חושב שהכינוי שלך ישרת את אילן פ' בצורה משכנעת יותר משהוא משרת אותך.

סתם כך כצופה מהצד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא.

יואב - כמו שאמרתי ,, עדיין שומאכר לוקח את שאר הנהגים עם יד קשורה מאחור , תסתכל על התוצאות של בריצ'לו , נהג פרארי השני ,ותבין עד כמה שומאכר בולט למרות המכונית הנחותה.

תסתכל על הפול פוזישן במירוץ הקודם , על המקום השני ,על הנצחון בתחרות אלוף האלופים בתחרות שנוטה לכיוון נהגי הראלי (שנה שעברה).

לא בדיוק הדמות לחיקוי והערצה , אבל נהג נהג.

נהג נהג(כמו שאתה אומר) היה משיג מקומות יותר טובים גם אם המכונית שלו נחותה.

נכון אני יודע שבפורמולה נתוני המכונית תופסים נתח גדול אבל עדיין אני מאמין שאחרי מקלארן ואולי רנו אין מכונית יותר טובה מפרארי(כשמסתכלים על כל המכלולים וד"א תקן אותי אם אני טועה) ככה שהוא היה אמור להגיע למקום יותר גבוהה.

לא?

לפי דעתי הבעיה העיקרית איתו זה שהשם שלו הולך לפניו כלומר7 /6 אליפויות(6/7 נכון?).

עכשיו עונה ראשונה שהוא במכונית נחותה ולא מתחריו הוא לא מצליח להשיג כלום.(לא..את ארה"ב אני לא מחשיב).

פורסם

מבחינתי האליפויות של לאנס ארמסטרונג יותר משכנעות.. שם לא צריך אפניים עם נתונים יותר טובים:wink:

פורסם
:-D

על שומאכר אני משאר שהוא יכול להצליח רק אם יש לו את המכונית(בה' הידיעה)

נהג נהג(כמו שאתה אומר) היה משיג מקומות יותר טובים גם אם המכונית שלו נחותה.

נכון אני יודע שבפורמולה נתוני המכונית תופסים נתח גדול אבל עדיין אני מאמין שאחרי מקלארן ואולי רנו אין מכונית יותר טובה מפרארי(כשמסתכלים על כל המכלולים וד"א תקן אותי אם אני טועה) ככה שהוא היה אמור להגיע למקום יותר גבוהה.

עם כל הכבוד, תן כבוד לשומאכר!

הפרארי של השנה נחותה אפילו מטויוטה וב.א.ר!!! קבינמט, תראה קצת מרוצים!

א. במרוץ הקודם ראלף לחץ אותו בסיום, שראלף נהג נחות בהרבה וממש לא נוהג במכונית המהירה במסלול!

מרוץ לפני כן, גרמניה: שומאכר מזנק נפלא אך זה לא עוזר לו האוטו מסרב להגיב: הוא חוסם, סוגר דלתות, מצמצם... אך בסופו של דבר -אין מה לעשות האוטו קטן עליו ובאטון, שטעם הרבה בחייו מנחת זרועו של שומי, עוקף אותו כאילו הלך ולא נסע!!! ולאורך כל המרוץ אתה קולט שאילו הצמיגים, אח... איך פרארי לא קראו בעונה שעברה את הכתובת שזעקה על הקיר...

רייקונן, המהיר בהרבה מכולם כרגע, הצליח לעבור את שומאכר האיטי ממנו בהרבה רק בפיט (בהונגריה) !!!

נהג אדיר, שעוד יגרום לכל המלעיזים עליו לאכול את הקסדה בעונה הבאה.

ב. לגבי שומאכר ומכוניות נחותות...

כששומאכר הגיע לבנטון, היא היתה קבוצת מרכז טבלה בינונית, שגם שמות כמו מרטין בראנדל ונלסון פיקה לא הרימו אותה ותחתיו הפכה למכונה משומנת ודורסנית שמנצחת בכל מירוץ (בייחוד בעונת 95') !

שהגיע לפרארי, מצבה היה קטסטרופלי לחלוטין - והפך אותה לאימפריה.

לפני שאתה מדבר עליו כך, תלמד על עונות, 94', 95', 96', 97', 98', שבהם ממש לא היתה לו המכונית הטובה ביותר ושים לב באילו מקומות "מזהירים" סיימו עמיתיו לקבוצה.

לסיכום:

f1_w.jpg

תנו קצת הערכה, הבחור גם צנוע.

אגב, הוא תרם לא פחות מ-10 מליון דולר לנפגעי הצונאמי.

יהודה פ.

פורסם

עם כל הכבוד, תן כבוד לשומאכר!

תנו קצת הערכה, הבחור גם צנוע.

אגב, הוא תרם לא פחות מ-10 מליון דולר לנפגעי הצונאמי.

היי!!! להרגע..בשום מקום לא כתבתי שהוא לא יודע לנהוג או משהו כזה...כבודו במקומו מונח.

לפי דעתי האישית אולי לא נכונה אבל זו דעתי הוא אמור להשיג מקומות יותר גבוהים.

• תוכן חדש...