Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל בבקשה המלצות לחנויות באיזור מרכז שמוכרות תיבות לסאבים במחירים שפויים

בעיקרון התיבה היא ל VMAX 15 והנפח הדרוש הוא 56.6 ליטר

תודה לעוזרים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אממממ לא

דיברתי איתם והמחירים שלהם נעים בין 370-470 ש"ח

ובקשר למבצע הם אמרו לי שלא מדובר על סאבים של 15 , למרות שאני צריך רק 56 ליטר אטומה !

ואני צריך 2 תיבות כאלה ובמחיר הזה פשוט לא מישתלם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בתיבה, לדעתי תבנה.

אפילו תעשה כמו שאסף כאן עשה, הלך לנגר, קנה ממנו את הפלטות חתוכות כבר, ורק חיבר והדביק...

זה לא משהו משמיים.

Race Smart

פורסם

אני יודע כבר בניתי כמה תיבות עבל מרובעות

אני רוצה לבנות תיבה טיפה מעוצבת עם זוית

פורסם

גם אם מדובר בתיבה עם זוית, לך לנגר... אני לא מבין מה מונע בעדך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נגר , זויות , מידות ,

אני לא טוב בחישובים

בעיקר לא אחרי בתחילות הזויות :\

פורסם

לא כזה בעייתי עם זויות,אתה מחשב נפח של קוביה(כמו שטח מלבן כפול הגובה),

ואת הקטע המשופע אתה מחשב נפח של משולש ומחבר לנפח של הקוביה.

פורסם

חוץ מזה שאת הזוית הנגר כבר עושה

למשל,אתה נותן לנגר את המידות האלה והוא כבר מחשב את הזוית:

רוחב-90

גובה-30

עובי למעלה-15

עובי למטה-30

(מידות לדוגמא) והוא כבר מחשב את הזוית,בקשר לנפח אתה יכול לחשב באתר של אוטוסאונד גם תיבה עם שיפוע,מקווה שעזרתי.

אם תרצה תתן לי מידות מקסימום שלך ברכב ואני יחשב לך תיבה בנפח הרצוי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
חוץ מזה שאת הזוית הנגר כבר עושה

למשל,אתה נותן לנגר את המידות האלה והוא כבר מחשב את הזוית:

רוחב-90

גובה-30

עובי למעלה-15

עובי למטה-30

(מידות לדוגמא) והוא כבר מחשב את הזוית,בקשר לנפח אתה יכול לחשב באתר של אוטוסאונד גם תיבה עם שיפוע,מקווה שעזרתי.

אם תרצה תתן לי מידות מקסימום שלך ברכב ואני יחשב לך תיבה בנפח הרצוי.

תודה על העזרה זה באמת יעזור לי

מידות חיצוניות מקסימליות

רוחב 95 , גובה 35 והזוית משתנה ל 45(מגש אחורי בזוית ) ועומק 40

צורפה תמונה כדי להסביר את הזוית

בעיקרון אילו 2 תיבות של 56.6 ליטר כל אחת לסאב 15 איטצ

מ MDF 20 מ"מ

untitled.jpg

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=37920

ככה בגן הייתי מצייר אוטו[באמת איתיי קצת יצירתיות ] אין שום דבר שנגר לא יכול לעשות ולבצע שאתה מבקש ממנו. רק תהיה ספציפי וממוקד ובטוח תקבל את מה שביקשת

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם הMDF באמת עובי הזה (למרות שלא ניראה לי,הכי זול זה 17ממ),אז המידות החיצוניות של כל תיבה יהיו:

רוחב 47.5

עומק 40

גובה א-35

גובה ב-45

יוצא לך פנימי של 56.3 ליטר וזה המקסימום שאפשר מהמידות שלך זה אם אתה מנצל אותם עד תום.

אם הMDF בסוף בעובי 17 מ"מ אז אתה מוריד 6 מ"מ לכל כיוון,כלומר:

רוחב 46.9

עומק 39.4

גובה א-34.4

גובה ב-44.4

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אח...... V-MAG

אחלה סאב

טוב תראה יש חנויות רבות במרכז

ואתב אכן יכול לבנות תיבה לבד אבל זה כרוך כמובן בתיכנון, אטימה בד לבד מתאים טרמינלים טובים, רשת, פורט באורך מדוייק

באוטופרט לא ישמחו לעזור אם לא רכשת אצלם אבל יש את אודי בחור על הכיפק אולי הוא יוכל לעזור לך תתקשר לאוטופרט ותבקש אותו

בכל מקרה חנויות טובות במרכז :

גריז בראשל"צ

דיסק מונטנה בתל אביב רחוב הירקון

סאונדר ברחובות ויש להם גם אתר WWW.STEREOTIP.CO.IL תבקש את חיים הוא אלוף בתיבות

סאונד בלסטר בפתח תקווה תבקש את אורן הוא "בוב הבנאי"

G.V בנס ציונה

ויש עוד מספר חנויות אבל אני חושב שאלו יספיקו לך

• תוכן חדש...