Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז הם יבואו תוך 3 דקות וכשאני אומר הם ז"א 5 ניידות משטרה, חבלן משטרתי, ניידת כיבוי (אולי אפילו 2) וכשהם לא יימצאו את הרכב המדובר הם יפנו למתלונן ויפתחו נגדו תיק על תלונת שווא או איך שקוראים לזה במשטרה...

ואני לא מדבר על המקדים שיוקפצו לאזור..

ולגבי המתפרעים- ברגע שרואים את הכחולים פשוט לאט לאט זזים מהמקום ואף אחד לא יעצור בעדם כי הסריקות הן אחר רכב ללא מספרי בקרבת בלוני גז עם חוטים מבצבצים מאיפשהו ברכב...

הכוונה היתה לרכבים החונים! כשהם חונים אפשרי, לא הכוונה לגבי טרקטורון נוסע...

בכל אופן, אפשר להיתקשר בצורה אנונימית... מטל' ציבורי... באמת, טיפה תושיה...

לגבי זה שהם מישתוללים והמישטרה לא מגיעה, אני לא ממש מאמין לזה. אם היו מיתקשרים כמה אנשים, כל יום, כל כמה דקות, ניידת היתה עוברת באזור. תלונה אחת, פעם בחצי שנה, זה לא "עושה להם את זה"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איןלך מה לעשות בנידון כי גם אם תזמין משטרה עד שהיא תגיע הם כבר לא יהיו באזור אז הבררה הפשוטה ביותר היא לא כמו ש"שלד " אומר לגנוב להם למכור כי זה לא מצחיק ואף פעם אתה לא יודע למי אתה גונב אז צא אלהם עם חנג ( לאשקנזים שבינינו חרב בתרגום לעיברית ) ואז תאמין לי שהם לא ישתוללו אצלך בשכונה .

פורסם

אני גר באשדוד ויש כאן המון טרקטורונים וגם אני היתי בעלים של טרקטורון בעצמי עד לא מזמן.

כמעט ואין (אחוז אפסי מאד) טרקטורונים שמסתובבים עם לוחית רישוי... למה?!

כי עדיין עושים דברים שלא צריך לעשות ולא מסתובבים עם זה בשביל שלא יעלו עליהם.

ואני לא מדבר על השתוללות..

אלא אפילו על חציה מהירה של צומת (תוך שמירה על בטיחות הסביבה) בשביל לעבור משטח מסויים למשנהו.

באיזור השטח 99 אחוזים מהרוכבים לא עולים על השטחים החקלאיים כי רוב האנשים (לפחות באיזור שאני היתי רוכב, מושבים בסביבת אשדוד) מבינים ואפילו הוריהם עוסקים בזה.

נכון שהם מסכנים את עצמם אבל זאת תופעה שאין מה לעשות נגדה.

לאלה שמשתוללים בכבישים שהם הסוג הכי מסוכן מבין הרוכבים כל מה שיש לי להגיד זה שהלואי ועיניהם יפקחו לפני שיהיה מאוחר

כי במרדפים אנשים נפגעים.. משפחות יכולות לההרס כמו שקרה בעבר ומקווה שלא יקרו עוד מקרים מצערים.

שמרו על עצמכם

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

במקרה גם אני מאשדוד!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ובמקרה היום בערב בחדשות ערוץ 2 במהדורה המרכזית בסביבות השעה 8 וחצי

שודרה כתבה על נערים תושבי גוש קטיף רכובים על טרקטורוניהם. (טרקטורונים חדשים עתירי נפח בעלויות של 40,000 ומעלה)

עד כאן רגוע? יופי.

הבעיה שלי עם הכתבה הזו התחילה

שרואים את הטרקטורונים נוסעים על קו החוף, באותו מקום בדיוק שג'יפים היו מקבלים שם דו"חות על ירידה לחוף.

אותם חבר'ה נוהגים כל הזמן ללא קסדות, בחוף, בכביש, מרכיבים בלי קסדות, מרימים גלגלים קדמיים, וכל זה- בחדשות ערוץ 2.

אז יסלח לי פותח השירשור הזה מראש

אבל אם משדרים כאלו דברים בחדשות ערוץ 2 בלי לשים לב אפילו למה תוכן הצילומים כאשר מופיעות בהם עבירות תנועה ובטיחות בצורה בוטה-

אל תצפה לכלום מהמשטרה או מאף אחד בכלל.

טפל בבעיה באמצעים אחרים.

במקומך,

הייתי תופס נער כזה עם עוד כמה חבר'ה,

לוקח לו את הטרקטורון,

ומבהיר לו שכאשר ירצה לקחת אותו בחזרה, יגיע אלי עם ההורים, וגם זה כי אני מרגיש סלחן היום.

אם אחרי זה לא עזר הדבר- כל האמצעים כשרים.

בהצלחה.

-ארז-

פורסם

בזמנו, בחופש הגדול של הקטינים לפני שנה, הייתה אותה בעייה- הקופים היו מביאים קטנועים גנובים וטרקטורון או שניים ונוסעים כל הלילה על החורשה.

משטרה לא עוזרת, עזוב.

מה שעשינו פשוט חסמנו את הכביש גישה עם שני מכוניות אמרנו להם כמה מילים יפות עם מבטא, ואחרי שהבבונים הבינו אותנו הם הפסיקו לעשות את זה.

ואני והבניין והחברים הרווחנו שעות שינה חסרות

פורסם
איןלך מה לעשות בנידון כי גם אם תזמין משטרה עד שהיא תגיע הם כבר לא יהיו באזור אז הבררה הפשוטה ביותר היא לא כמו ש"שלד " אומר לגנוב להם למכור כי זה לא מצחיק ואף פעם אתה לא יודע למי אתה גונב אז צא אלהם עם חנג ( לאשקנזים שבינינו חרב בתרגום לעיברית ) ואז תאמין לי שהם לא ישתוללו אצלך בשכונה .

ברירה

אליהם

אשכנזים

עברית

+ המון נקודות, פסיקים ורווחים חסרים.

אולי אני (חצי) אשכנזי, אבל עברית אני יודע.

Guest תמיר .א.
פורסם
,

הייתי תופס נער כזה עם עוד כמה חבר'ה,

לוקח לו את הטרקטורון,

ומבהיר לו שכאשר ירצה לקחת אותו בחזרה, יגיע אלי עם ההורים, וגם זה כי אני מרגיש סלחן היום.

וואייייי עשית לי את המוצאי שבת,

מה אתה חושב אנשים פריירים ?! יש ויש, יש לי כמה חברים 22+ רק תדמיין לקחת להם את הטרקטורון

הם יאנסו אותך...

• תוכן חדש...