Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה השעה בה אני מוכר את הסובארו לגאסי שלי האוטו במצב מצויין עם מזגן וה"כ.

נורא נהניתי מהאוטו אבל הוא היה "טיפה" כבד בשבילי, ותמיד רציתי אוטו יותר קטן ומהיר אבל שתישאר הנוחות ושהשנתון יהיה גבוה מהסובארו הישנה והטובה (1991) עכשיו אני צריך את עצתכם...

פיז'ו 205 לא באה בחשבון (פשוט לא אוהב את האוטו הזה)

יש העדפה לאוטומט (למרות שאני יכול להיזכר איך לנהוג על הילוכים :roll: )

התקציב הוא עד 20,000

תודה לעוזרים

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

תשאר על הלגאסי....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הגיעה השעה בה אני מוכר את הסובארו לגאסי שלי האוטו במצב מצויין עם מזגן וה"כ.

נורא נהניתי מהאוטו אבל הוא היה "טיפה" כבד בשבילי, ותמיד רציתי אוטו יותר קטן ומהיר אבל שתישאר הנוחות ושהשנתון יהיה גבוה מהסובארו הישנה והטובה (1991) עכשיו אני צריך את עצתכם...

פיז'ו 205 לא באה בחשבון (פשוט לא אוהב את האוטו הזה)

יש העדפה לאוטומט (למרות שאני יכול להיזכר איך לנהוג על הילוכים :roll: )

התקציב הוא עד 20,000

תודה לעוזרים

פיאסטה או אונו ????

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אונו?! פיאסטה?! מה הקשר?

קטנה, מהירה ושנתון גבוה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא אמר שהוא מעדיף אוטומט והמכוניות שהצעת (פיאסטה, אונו) מצוינות בגיר רגיל, אבל על הפנים באוטומטי

מכיוון שהייתה לך מכונית לא ממש מהנה אבל אמינה, אני מאמין שתרצה להמשיך בכיוון הזה ובתקציב שהצעת אתה יכול לקנות דייהו רייסר\סופר רייסר (גם הגיר האוטומטי שלהם לא משהו) דייהטסו אפלאוז ויונדאי אקסנט בשנתונים סבירים 93+

פורסם
הוא אמר שהוא מעדיף אוטומט והמכוניות שהצעת (פיאסטה, אונו) מצוינות בגיר רגיל, אבל על הפנים באוטומטי

מכיוון שהייתה לך מכונית לא ממש מהנה אבל אמינה, אני מאמין שתרצה להמשיך בכיוון הזה ובתקציב שהצעת אתה יכול לקנות דייהו רייסר\סופר רייסר (גם הגיר האוטומטי שלהם לא משהו) דייהטסו אפלאוז ויונדאי אקסנט בשנתונים סבירים 93+

כבוד הדיג'יי, אני לא יודע לעזור לך בשאלתך, אבל אני מציע לך שלא להקשיב לעצה המפוקפקת הזאת ולא להחליף לגאסי בדייהו רייסר או אפילו סופר רייסר או באפלאוז או יונדאי אקסנט. כולן מכוניות נחותות בהרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבוד הדיג'יי, אני לא יודע לעזור לך בשאלתך, אבל אני מציע לך שלא להקשיב לעצה המפוקפקת הזאת ולא להחליף לגאסי בדייהו רייסר או אפילו סופר רייסר או באפלאוז או יונדאי אקסנט. כולן מכוניות נחותות בהרבה.

רוני

לא התכוונתי להקשיב לעצה הלא חכמה הזאת... סובארו לגאסי זה אוטו מאוד אבל מאוד נוח!

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

• תוכן חדש...