Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו - בעל משרד ייעוץ המס שאיתו אני עובד הוא בעל ההסמכות, ועשה את הקיבוע עבור אישתי (לפני כ-5 שנים). היום הוא מעסיק לצורך העניין פנסיונר של מס הכנסה שהתמחה בתחום, והאמת שקיבלתי טיפים גם מהיועצת הפנסיונית שלי וגם בקורס הכנה לפרישה שקיבלתי מטעם המעסיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לגנוב את השרשור לנושאים לא קשורים כמו קיבוע זכויות

האא אנחנו כבר בעמוד 3-4 .  ברור

• מצחיק 5

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה - שועל ותיק שכמותך. אתה צריך לציין לזכות השרשור שהפרונט יצא מאיזון רק בעמוד 3. בדרך כלל נופלים לבור קודם. 😉

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

7 גולשים לפחות אמרו לך שאין מה לדאוג ושמניסיון מס הכנסה חיוביים ועוזרים לשכירים,

העיקר שהצ׳ט צדק 🤬

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היו גם גולשים שאמרו שהלך עלי אם אני לא אקח איש מקצוע, וזה הוויב שיצאתי איתו מהתגובות.
הצ'ט היה הראשון שאמר לי את זה, אבל כמובן כל הגולשים שהצטרפו לדעתו , תודה רבה גם לכם.

פורסם

אה, קראתי שוב מהתחלה. אכן, התגובות הראשונות היו פחד ואימה, רק החל מהתגובה השישית של דריש

התחילו לבוא התגובות מהצד השני (השפוי :p) העיקר שהסתדר.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 17 דקות, nglancer כתב:

היו גם גולשים שאמרו שהלך עלי אם אני לא אקח איש מקצוע, וזה הוויב שיצאתי איתו מהתגובות.
הצ'ט היה הראשון שאמר לי את זה, אבל כמובן כל הגולשים שהצטרפו לדעתו , תודה רבה גם לכם.

הימרת ויצא לך הימור מוצלח. לא תמיד זה ככה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

הימרת

זה ממש לא הימור וחבל שאתה ממשיך עם הקו הזה.

אתה משליך מהנסיון שלך כבעל עסק מורכב, שדורש ניהול מקצועי בכל מה שקשור למיסוי, על זוג שכירים שכל הניירת שלהם היא זוג טפסי 106.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני חושב שבגלל הנסיבות (שכיר שמנקה מס במקור), זה היה הימור מאוד מושכל, עד רמת הצעד ההגיוני לעשות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מטפל לא רק בעניינים שלי אלא גם של עובדים שלי. כשאתה מבקש החזר אתה עלול לחטוף גם תשלום שלפעמים מוצדק ולפעמים לא.

דברים כמו נקודות זיכוי שהשתנו, שכר שהתשנה, החלפת מקום עבודה וכו' עלולים לעלות לך בהפרשי מס.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

החלפת מקום עבודה

עבור שכיר, אני לא מכיר תרחיש (בטח יש איזה משהו נדיר) שבו החלפת מקום עבודה תגרום לתוספת מס. להיפך, זו תמיד סיבה לקבלת החזר.

הבחור פה כתב במפורש ששני בני הזוג עובדים באותו מקום הרבה שנים. שום נקודת זיכוי שהשתנתה לא היתה מביאה לחוב של 45 אלף שקל.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

הימרת ויצא לך הימור מוצלח. לא תמיד זה ככה.

הוא פשוט התחיל מכמה פעולות פשוטות שיכל לעשות בעצמו לפני שרץ ל'בעל מקצוע' - האחד לא שלל את השני בהמשך.

אפשר להבין את ה-bias של דיסקו שמגיע מרקע בנקאי, ושל ספריאל ששיחק עם דינוזאורים בילדותו, אבל לך תמיד הייתה תדמית (לפחות בפורום) של אדם צעיר ופרוגרסיבי יחסית עם ראש פתוח. מתי נהיית כזה בומר? 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מצחיק 5
פורסם

הפציעות גרמו לו להזדקן ועשו אותו יותר מריר משוקולד 90% מריר

• מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

הוא פשוט התחיל מכמה פעולות פשוטות שיכל לעשות בעצמו לפני שרץ ל'בעל מקצוע' - האחד לא שלל את השני בהמשך.

אפשר להבין את ה-bias של דיסקו שמגיע מרקע בנקאי, ושל ספריאל ששיחק עם דינוזאורים בילדותו, אבל לך תמיד הייתה תדמית (לפחות בפורום) של אדם צעיר ופרוגרסיבי יחסית עם ראש פתוח. מתי נהיית כזה בומר? 

58 זה לא כזה צעיר.

פשוט עם הגופים האלה והקנסות הדרקוניים שלהם מעדיף לשלם 500 שקל ושבעל מקצוע יתעסק עם זה.

קח רק את הזמן שנשרף על זה. מה ההפרש שנותר והאם שווה את הסיכון?

לפני כשעה, ezuf כתב:

הפציעות גרמו לו להזדקן ועשו אותו יותר מריר משוקולד 90% מריר

הפוך, זה כמו לוחמים שנותנים לעצמם סטירות לפני הקרב. זה שומר אותי בפוקוס.

• תוכן חדש...