Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשרת טיימינג - רעש רגיל או שרשרת משוחררת?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י גולדן191,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי תקין אבל עוד מעט אצא החוצה ואצלם לך סרטון משלי (זהה לשלך רק שנת 2014)
שאלה,

איך אתה משאיר את כל החלקים שצלמת כל כך נקיים? מנקה עם לחץ אוויר? או שהמוסך מנקה לך ככה יפה אחרי טיפול? (בלי מים או לחץ מים אני מקווה)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, גולדן191 כתב:

לדעתי תקין אבל עוד מעט אצא החוצה ואצלם לך סרטון משלי (זהה לשלך רק שנת 2014)
שאלה,

איך אתה משאיר את כל החלקים שצלמת כל כך נקיים? מנקה עם לחץ אוויר? או שהמוסך מנקה לך ככה יפה אחרי טיפול? (בלי מים או לחץ מים אני מקווה)

תודה! - יעזור לי מאוד

המוסך ניקה עם לחץ מים... זה לא טוב? - היה בעקבות נזילת שמן כדי לבדוק אם לא ממשיך אחרי התיקון (אטם מכסה שסתומים)

עריכה אחרונה על ידי gggg2
  • פיתרון
פורסם
לפני 8 דקות, gggg2 כתב:

תודה! - יעזור לי מאוד

המוסך ניקה עם לחץ מים... זה לא טוב? - היה בעקבות נזילת שמן כדי לבדוק אם לא ממשיך

לחץ מים רק אם נזהרים על החיבורים שלא מתאימים ללחץ כלשהו, הם waterproof אבל לא pressure proof

מצרף סרטון

פורסם
לפני 10 דקות, גולדן191 כתב:

לחץ מים רק אם נזהרים על החיבורים שלא מתאימים ללחץ כלשהו, הם waterproof אבל לא pressure proof

מצרף סרטון

נשמע אותו דבר, רק שלא נגלה שלשנינו יש בעיה של שרשרת טיימינג משוחררת... כי הבנתי שזה מחלה ידועה עם מכוון פלסטיק שנשבר או מותחן שמשתחרר

פורסם
לפני 3 דקות, gggg2 כתב:

כי הבנתי שזה מחלה ידועה עם מכוון פלסטיק שנשבר או מותחן שמשתחרר

איפה קראת את זה? אני חושב שקראתי רק מקרה אחד, ברדיט, שזה קרה למישהו. או שהוא סתם החליף כפעולת מנע, לא בטוח בזה.

הדבר הכי חשוב: כשאתה נוהג, הכל סבבה? הרעש רגיל? אם כן, לא רואה סיבה לדאגה.

בפורום של פיג'ו ברדיט לא קראתי על בעיות שקשורות לשרשרת.

כמה קילומטראז' עשית עם האוטו?

פורסם
לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

איפה קראת את זה? אני חושב שקראתי רק מקרה אחד, ברדיט, שזה קרה למישהו. או שהוא סתם החליף כפעולת מנע, לא בטוח בזה.

הדבר הכי חשוב: כשאתה נוהג, הכל סבבה? הרעש רגיל? אם כן, לא רואה סיבה לדאגה.

בפורום של פיג'ו ברדיט לא קראתי על בעיות שקשורות לשרשרת.

כמה קילומטראז' עשית עם האוטו?

קניתי משומש בלי הסטוריה, אז אני חושד בהכל , קניתי עם 114ק״מ - בינתיים הכל עובד טוב, אם יש רעש זה בעיקר מה שאני שומע כנראה מהאגזוז שיש בו חור - מאמין שזה המקור העיקרי כך שאני לא שומע הרבה חוץ ממנו בנסיעה.

אני בקרוב לוקח לטיפול - להחליף מסנן, שמן, אוויר וגם להחליף שמן גיר (הבנתי שניתן להחליף חלקית רק את השמן בכל פעם וצריך לחזור על הפעולה כמה פעמים, אבל גם יותר טוב מכלום) 

פורסם
לפני 34 דקות, gggg2 כתב:

להחליף שמן גיר (הבנתי שניתן להחליף חלקית רק את השמן בכל פעם וצריך לחזור על הפעולה כמה פעמים, אבל גם יותר טוב מכלום) 

ראיתי סרטון ביוטיוב של החלפה מלאה, צריך לפרק מתחת למצבר, נראה סיוט קצת, בטוח שזו לא פעולה רגילה שעושים במוסך מורשה רגיל ולא מומחה של פיג'ו

אתה מטפל במוסך של המומחה לצרפתיות בחולון או אצל גבע?

פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

ראיתי סרטון ביוטיוב של החלפה מלאה, צריך לפרק מתחת למצבר, נראה סיוט קצת, בטוח שזו לא פעולה רגילה שעושים במוסך מורשה רגיל ולא מומחה של פיג'ו

אתה מטפל במוסך של המומחה לצרפתיות בחולון או אצל גבע?

מנסה מוסך חדש באזור שלי - בחדרה שנקרא מוסך השלושה - אמרו לי שהם יודעים לעבוד עם פיג'ו , מה גם שאני מנסה ללמוד קצת לוודא שהם בודקים מה שצריך 

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, gggg2 כתב:

מנסה מוסך חדש באזור שלי - בחדרה שנקרא מוסך השלושה - אמרו לי שהם יודעים לעבוד עם פיג'ו , מה גם שאני מנסה ללמוד קצת לוודא שהם בודקים מה שצריך 

להחליף שמן גיר זה נשמע לי וגם ממה שראיתי הפעולה הכי מורכבת מבין הפעולות של הטיפול הקטן או הגדול (פילטר מזגן, אוויר, שמן, החלפת שמן, נוזל קירור ואני חושב שיותר מסובך גם מלהחליף פלאגים)

תבדוק טוב שהם מכירים את זה, לפי ספר הרכב לא צריך להחליף

אגב, נזכרתי שקראתי שאם היו בעיות בשרשרת, זה היה לפני 2014 ולכן אין לנו את הבעייה ככל הנראה. אם הייתה בעייה עם השרשרת היית שומע רעש חזק אני חושב.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, גולדן191 כתב:

להחליף שמן גיר זה נשמע לי וגם ממה שראיתי הפעולה הכי מורכבת מבין הפעולות של הטיפול הקטן או הגדול (פילטר מזגן, אוויר, שמן, החלפת שמן, נוזל קירור ואני חושב שיותר מסובך גם מלהחליף פלאגים)

תבדוק טוב שהם מכירים את זה, לפי ספר הרכב לא צריך להחליף

אגב, נזכרתי שקראתי שאם היו בעיות בשרשרת, זה היה לפני 2014 ולכן אין לנו את הבעייה ככל הנראה. אם הייתה בעייה עם השרשרת היית שומע רעש חזק אני חושב.

ממליץ לך להחליף גם - זה שטויות שהם אומרים לא צריך להחליף - לא צריך להחליף אם אתה מתכנן לגרוט את הרכב אחרי 60 אלף קמ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...