Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני מחפש רכב עם נוחות בנסיעה ואמינות של הרכב וצריכת דלק נמוכה לנסיעות של פעמים (ימים שלישי וחמישי) בשבוע (דרך מישורית) מרחק של 30 קמ לכל כיוון.

נסיעות בתוך העיר (ירוחם) וגם מחוץ לעיר (ירוחם - באר שבע) לפעמים עם שלושה ילדים מאחורה (רק בוסטר פשוט) וילד אחד מקדימה.

המועמדות כרגע הן: (פנוי מאוד לשמוע הצעות נוספות)

סוזוקי קרוסאובר 

קיה סטוניק מנוע 1000 טורבו

סקודה קאמיק מנוע אלף 

סיאט ארונה

תקציב: עד 80 אלף.

תודה מראש. 

פורסם

חברה קרובה חיפשה בשבועות האחרונים סוזוקי קרוסאובר בתקציב הזה.

רובן ככולן היו מליסינג עם כל מיני סיפורים מסביב, ונפסלו על הסף.

הייתה אחת אטרקטיבית בבאר שבע בסוכנות סוזוקי טרייד, אבל היה רחוק לה מדי לכן לא התעמקנו בה יותר מדי.

עדיין מופיעה בלוח:  https://www.yad2.co.il/vehicles/item/al0a39ku

היום בבוקר היא סגרה על יונדאי טוסון 2019 מנוע 2.0 מפרטי.

לדעתי זה גם יכול להיות כיוון טוב עבורך (גם הקיה ספורטאג' התאומה עם מנוע 2.0 וגיר פלנטרי).

אלה רכבים אמינים עם טכנולוגיה פשוטה יחסית (ללא טורבו וגיר דו-מצמדי), לא חסכוניים במיוחד,

אבל בנסועה כפי שרשמת המשמעות של עוד כמה ק"מ לליטר היא לא משמעותית במיוחד.

מאלה שרשמת - הייתי מסנן את הסטוניק 1.0 טורבו, ומכוון יותר לקאמיק/ארונה התאומות הלא זהות.

נקודת התורפה שלהן היא הגיר הדו-מצמדי, שאחת לכמה שנים ואי-אלו עשרות אלפי ק"מ ידרוש שיפוץ בעלות של 5K₪ +-

אבל אם אתה לא זוחל בפקקים דרך קבע, הבלאי למצמדים יהיה סביר ונסבל. מנוע ה-1.0 של VAG המשותף לשתיהן נחשב אמין ומוצלח.

פורסם

יש לך שרשור שהפעילות האחרונה בו היתה לפני 3 ימים. קיבלת בו עצות טובות. למה לא תחזור אליו?

אני חוזר על מה שכתבתי לך לפני 3 ימים: קח את הילדים ליום כיף בבאר שבע, בדרך בקרו בכמה מגרשי ליסינג ובדקו את ההתאמה לצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשרשור ההוא דווקא הייתי יותר צר מהרגיל, המלצתי על דגם ספציפי. אבל כיוון שאתה מתלבט אני ממליץ לך להתרשם במו עיניך, וגם לראות איך הילדים מסתדרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...