Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

ראשית מבחינת שילוב גיר מנוע, שילוב מצויין, המנוע הוא 1.6bts שזהה לפאביה ״ספורט״, 105 כס, והתיבה היא אוטומטית פלנטרית של אייסין בעלת 6 הילוכים.

193 אלף ק״מ.

יד 3.

על הרכב:

הרכב במצב מכני מצויין.
הכל תקין ברכב והוא טופל במוסך מתמחה ברכבי הקונצרן (אלכס לינסקו), לאחרונה הוחלף סט טיימינג (יקר מאוד וחשוב, יש קבלה), ותיבת פלסטיק של מעברי מים (נקראת תיבה 3 צינורות או משהו כזה), ועוד ( שוב, מתועד).
צמיגים חדשים (2024). 
טסט עד אפריל 2026.
הפנים במצב חדש.
חיצוני - יש דיי הרבה שריטות, קצת דהייה, מכה קלה בטמבון האחורי, בקיצור חיצוני יש מה לשפר. צילמתי ולא ניסיתי להסתיר כלום.
מכני מטופל ומתוחזק כראוי.

בעיות:

דלת אחורה שמאל לא נפתחת.

יש איבוד מים קל מאוד - פעם באף פעם, זה מגיע מאזור פלסטיק שנמצא מעל הרדיאטור, ואפשר להחליפו בנפרד עד כמה שידוע לי, בכל מקרה יש ברכב g13 ותמיד כך היה.

מזגן באמת מקפיא וחימום תקין, אין רעשים קרקושים ובעצם כלום, נסיעה נעימה ומאוד חלקה.

עוד קצת שטויות -

*ידית האיתות קצת משוחררת, כלומר מאוד עדינה, מתרגלים או להחליף בעלות מזערית.

*מכסה משענת היד יצא מהמקום, הזמנתי חדש (נתקע במכס), ואם לא יגיע עד הרכישה אתן לקונה כשיגיע, או אזמין מחדש.

אני דורש 9900 ואני לא כל כך גמיש, מאחר וזה מחיר נמוך בפער מכל אחת אחרת בלוחות (במחיר הזה יש אולי ידניות במצב נורמלי).

ובנימה אישית, רכב שמרגיש פרמיום באיכות הנסיעה ובשקט בתא הנוסעים, לצד שילוב מנוע וגיר אמינים מאוד עם מינ׳ תחזוקה, נמכר אך ורק עקב חוסר שימוש

חולון

לשלוח פרטית.

WhatsApp Image 2025-08-10 at 15.29.21 (3).jpeg

WhatsApp Image 2025-08-10 at 15.03.33 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-08-10 at 15.03.33 (2).jpeg

WhatsApp Image 2025-08-10 at 15.03.34.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • אהבתי 1

Miata ND2

• תוכן חדש...