Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה אוזניות כול עוד הם מחזיקות, אז התקציב לא כזה משנה(בגבול הטעם הטוב כמובן) 

בעיקרון אני לא באמת צריך את האופציות של ביטול רעשים, אני גם ככה שומע מוזיקה רק בסביבה שקטה וכשאני בחוץ,הפוך, אני מעוניין להיות קשוב לסביבה ברמה מסויימת. 

בעיקר אכפת לי מאיכות סאונד, אמינות ויציבות. 

עד עכשיו היו לי סנהייזר CX שהיו אחלה ממש מבחינת סאונד, אבל נדרשו להחלפה פעם אחת, ומדי פעם יש צורך להפעיל אותם מחדש כי הם לא מתחברות חסמארטפון. שזה ממש מעצבן והייתי רוצה להמנע מזה. 

עד כמה האיכות של האיירפודס פרו 2 טובה? 

האם היא הם אמינות ויציבות באספקטים שציינתי ? 

האם יש להם עוד יתרונות שאני לא מודע אליהם? (יש לי אייפון) 

האם יש אופציות אחרות שאתם ממליצים שעולות על האיירפודס מבחינת איכות סאונד ? 

פורסם

אם יש לך אייפון כנראה שזו האופציה הטובה ביותר. 

יותא נחמד מביטול הרעשים הוא המצב שקיפות. אבל כך או כך - אוזניות מעולות.

• רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יש לי Sennheiser Momentum TW2 ואיירפודס 2 פרו. הסאונד של הסנהייזר טוב יותר לטעמי, אבל אני מוצא את עצמי לא משתמש בהן כי האיירפודס פשוט פונקציונליות הרבה יותר.

מחובר לסמסונג.

פורסם

הבעיה היחידה שיש לי האוזניות האלו היא שלפעמים כשאני מכניס את האוזניות לקייס הוא לא מזהה שאחת מהן בפנים ולא מטעין אותה.

כמה שלא ניקיתי מגעים, זה עדיין קורה מדי פעם. שלחתי לשירות היבואן (עדיין באחריות) וקיבלתי תשובה שיש קורוזיה ולכן האחריות לא מכסה את זה וגם גבו ממני כסף על הבדיקה. אני יודע בוודאות שהאוזניות לא נחשפו לרטיבות מעולם.

מעבר לזה, אוזניות מעולות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש לי איירפודס פרו 2 כבר שנתיים, לדעתי אחת המוצרים הכי טובים שיש לי מבחינת שביעות הרצון שלי.

משתמש המון, הקישוריות לאייפון מושלמת, מצב ביטול הרעשים מעולה, ומצב transparency יותר טוב מאוזניות אחרות שבדקתי (sony xm4, senheiser accentum).

גם האפשרות לראות איפה נמצאות האוזניות בfind my, והאפשרות לגרום להן להשמיע צליל בשביל למצוא אותן זה פיצ׳ר שהשתמשתי בו המון.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 17 שעות, davemustaine87 כתב:

עד כמה האיכות של האיירפודס פרו 2 טובה? 

בינונית ואין שום אפשרות לשימוש באקולייזר.

יש לי אוזניות שעולות רבע, Redmi 5 Pro ונשמעות טוב יותר. וניתן לקסטם.

וגם יש להם רק codec AAC שהוא ברזולוציה נמוכה יותר מהמתחרים ופחות "איכותי" מבחינת רעש (אם כי האם הפער שמיע, מוטל בספק).

ברמת העיקרון, הכי טוב זה LDAC, אבל, שוב, לא בטוח שהבדלים שמיעים (בייחוד עם הסלולרי הוא המקור).

נ.ב. ANC משנה את איכות הסאונד באופן די מהותי, כמו גם רמת האטימה של האוזנייה באוזן (בייחוד משנה את הבס).

נ.ב.נ. אני ארחיב קצת לגבי הסאונד שלהם. לי הוא נשמע יותר מדי "חם" או "עמום" וזה תואם מדידות אובייקטביות של האוזניות, שנוטות לטרבל נמוך באופן יחסי ומיד באס גבוה. הרושם הכללי בשבילי, כאמור... עמום. לא משהו בכלל.

נ.ב.נ.נ...

בדקתי את פרופיל הסאונד של האוזניות הקיימות של פות"ש. הן עוד יותר מדגישות באס מהאיירפוד, ככה שאם אתה מבסוט מהן, יכול להיות שהאיירפודס כן יתאימו לך. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי האיכות שיחה של האיירפודס לסוגיהם עולים על כל האוזניות 

הסינון רעשים והאיכות שיחה ברמה אחרת אפשר להיות במקום רועש והצד השני בשיחה לא שומע כלום 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

תודה על המענה, 

איך זה בא לידי ביטוי בשימוש יומ יומי? 

התחברות מהירה יותר לאוזניות בלי באגים, ביטול רעשים טוב יותר, מצב שקיפות שאני משתמש בו לעיתים, וזמן סוללה פסיכי. לא אוכל את הסוללה כשהוא בסטנדביי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...