Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פה שרשור מלפני כחצי שנה של מישהו שביקש המלצה לסורק, וקיבל אחת  למשהו גנרי של konnwei.

נאמר שם גם שעדיף להשתמש באחד שמתאים לדגם של הרכב.

על איזה סורק הייתם ממליצים שיתאים במיוחד לרכבי פיג'ו? (ספציפית יש לי 208GTI מודל 2018). בתקווה משהו יחסית פשוט ולא יקר.

תודה רבה!

פורסם

לפיז'ו מומלץ חיקוי של סורק מקורי של היצרן Lexia/Diagbox, זה כבל עם קופסת ממסרים ותוכנה שמותקנת במחשב נייד (תומך רק במערכות הפעלה ענתיקות ו 32 ביט אבל אפשר להריץ מכונה וירטואלית על מחשב מודרני).

יש בעליאקספרס בכמה מאות שקלים.

זה לא נותן פונקצואנאליות מלאה ברמת סורק יצר כי יש דברים שצריכים חיבור אינטרנט לשרת היצרן אבל מה שזה נותן זה הרבה יותר מכל סורק זול אחר.

פורסם

אתה מדבר על הדבר הזה? - 
image.png.13d20ae8ab1f307a952cfeaf7d28126c.png
לא בטוח אם הכרטיסים האלה מוכלים בתוך הHeader שמחובר לכבל? אם כן, לאן מתחבר הצד השני?
או שזאת יחידה נפרדת שמגיעה לא ארוזה ודרכה זה מתחבר למחשב...? את התוכנה אפשר להוריד חינם מאיזה אתר?
מה שכן, מרגיש לי קצת משונה שהדבר הכי טוב שאפשר להשיג משתמש בטכנולוגיה מיושנת כל כך... יש לי איפשהו לפטופ ישן שמעלה אבק עם חיבור מתאים, אבל אפילו הוא מריץ ווינדווז 7 64 ביט. אפשר כמובן לפתור את העניין עם מתאמים ומוכנה וירטואלית כמו שאמרת, אבל זה מרגיש כמו פתרון עקיף. 

פורסם

כן כזה. הכרטיסים בתוך הקופסא שעל הכבל. 

יש כמה גרסאות, חפש אחת שרשום full chip. 

הצד השני מתחבר ב Usb למחשב. 

התוכנה מגיעה איתו אבל יש גם גרסאות תוכנה פרוצות שמישהו ארז יפה לקובץ שכבר מריץ מכונה וירטואלית על כל מחשב מודרני. 

זה עובד אצלי יופי עם ברלינגו 2016. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...