Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

נציג מכירות מכר לי אחלה ביטוח מקיף עד 6 אלף ק"מ בשנה, ביום של הביטוח אני מתקשר לעדכן את חברת הביטוח בקילומראז שלי, הפלא ופלא, מה פתאום אתה לא זכאי לביטוח מסוג זה ברכב הקודם שלך (לפני חצי שנה קניתי רכב חדש) נסעת מעל 13 אלף ק"מ בשנה

הדבר הזה לא הגיוני,  הרכב הקודם שלי קניתי ב118 אלף ק"מ מכרתי ב140 אלף ק"מ ב6 שנים !!!

איך אפשר להוכיח להם את הטעות .? מאיפה אני מביא קילומראז כל שנה של הרכב הקודם?

פורסם

אני מעריך שלא עדכנת אותם בקילומטראז' העדכני של הרכב ביום המכירה. הקונה כנראה "חרש" על הרכב - ומכאן הנתון "השגוי" לכאורה.

תנסה להסביר להם את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 דקות, zvit כתב:

אני מעריך שלא עדכנת אותם בקילומטראז' העדכני של הרכב ביום המכירה. הקונה כנראה "חרש" על הרכב - ומכאן הנתון "השגוי" לכאורה.

תנסה להסביר להם את זה.

איך יש להם מידע בכלל על קילומטראז? בחיים לא עדכנתי אותם

פורסם (נערך)

נתקלתי בבקשה מחברת הביטוח לצלם מונה קילומטראז.

כמובן בגלל דיווח מראש על הערכה נסועה שנתית נמוכה. מה שמפחית מחר פרמיה.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 37 דקות, MeNi Vahav כתב:

איך יש להם מידע בכלל על קילומטראז? בחיים לא עדכנתי אותם

הם מקבלים את המידע הנ"ל ממשרד התחבורה ממה שמוזן בטסט.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, MeNi Vahav כתב:

הדבר הזה לא הגיוני,  הרכב הקודם שלי קניתי ב118 אלף ק"מ מכרתי ב140 אלף ק"מ ב6 שנים !!!

איך אפשר להוכיח להם את הטעות .? מאיפה אני מביא קילומראז כל שנה של הרכב הקודם?

לגבי כל שנה, הם יכולים לראות את הנתונים ממשרד הרישוי- הקילומטראז' נרשם בטסט השנתי כבר כמה שנים. 

לגבי השנה האחרונה, עשית איזה שהוא הסכם מכר\מסמך הבנות\משהו כתוב לגבי המכירה של הרכב? יכול להיות שצויינו שם הקילומטרים בעת המכירה. 

אני כבר לא זוכר, אבל אולי יש גם את המספר על טופס העברת הבעלות ו\או על טופס הבדיקה לפני קנייה במידה וביצעתם.

לפני כשעה, zvit כתב:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לאחרונה חידשתי ביטוח לרכב שלי - רוב החברות הגדירו נסועה של 9,000-10,000 ק"מ בשנה, אבל היתה חברה שהגדירה 833 ק"מ בחודש. אמנם זה מסתכם ב-10,000 ק"מ בשנה, אבל הצמדות לכלל הזה היתה גורמת לבעיה אפילו אם הייתי נוסע פעם אחת מחיפה לאילת ובחזרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...