Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, YaronNahum כתב:

מסלול מרוצים מטבעו הוא דבר רועש. על המסלול עולים גם רכבים שלא מותרים לנסיעה בכביש. ולכן הרעש גדול יותר מסתם כביש שעובר בסמוך , יותר קרוב לרעש שעליו התלונן הברווז בפתיחת שרשור זה 

וכאן מתחילה הבעיה של NIMBY  (not in my back yard)
כולם רוצים מסלול קרוב, אף אחד לא רוצה אותו קרוב לבית שלו. 
בדיוק כמו מזבלה 

לכן המסלולים ממוקמים בנקודות רחוקות מישוב. 
הסיכוי שיהיה מסלול בין גדרה לחדרה הוא אפסי 
בנוסף לבעיה שהנדלן בחלק הזה של המדינה הוא יקר, ומסלול טוב דורש לא מעט נדלן.

גם ברומניה , שהייתי במסלול , המסלול היה כמעט שעה נסיעה מבוקרשט (אם אני לא טועה ) 

יכול למצוא לך על המפה הרבה אזורים פוטנציאלים שלא יפריעו לשכנים ופנויים. מה עוד שאפשר להוסיף קירות אקוסטיים.

אולי קצת השתנה אבל היו  כ 2 מיליון דונם חקלאי לא מעובד שמהווים בית גידול לקוצים , מבלי לדבר על שטחים ציבוריים באזורים לא מיושבים.  זה לא השטח החסר, זה שילוב של גורמים ובראשם מדיניות הממשלות השמרניות שתמיד היו נגד.
לדעתי אזור בית שמש קריית גת וצפונה לכיוון ירושלים אידיאלי

פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

מותר לך לשוב ואפילו לאמר. 

עדיף שלא...

לפני 15 שעות, zaf כתב:

מרוצי דראג אולי יהיו טיפשיים בעיני רבים, אבל זה באותה קטגוריה של ״ללכת מכות״ באופן מסודר כמו ufc ו mma למשל. זכותך לא לאהוב .

לחלוטין צודק. ציינתי במפורש, שאני לא סובל אותם. אני. אישית. אין יותר אישי מ"אני"... זכותי, כמו שאמרת. לא דיברתי על אחרים, שאני לא מצליח להבין למה הם כן אוהבים אותם- אבל עובדה שהסוג הזה זוכה להרבה תקציבים, פופולריות והשד יודע מה עוד ברחבי העולם. אני לא עיוור לזה. אני פשוט סתם לא אוהב ולא מבין את הפואנטה.

לפני 13 שעות, הרקוליטו כתב:

הייתי שמח אם המסלולים היו פתוחים באופן מזדמן כאשר אפשר להגיע לשלם ולנהוג כל ימות השבוע מבלי להיות מוגבל לזמנים הקיימים היום.

זו בדיוק הנקודה. 

כמו שציינת, "צריכים להתפרנס"- כן, גם אלו שמגיעים למגרשים צריכים להתפרנס, ולא יכולים לקחת יום חופש כל פעם כדי להגיע למגרש בצד השני של המדינה בשביל להנות קצת. למי שאין לו בעייה, וכן חופשי הרבה יותר לקחת חופשים, זו לא נקודה מגבילה כל כך- אבל אלו לא בדיוק קהלי היעד שהמסלולים אמורים למשוך החוצה מהרחובות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

קהלי היעד שהמסלולים אמורים למשוך החוצה מהרחובות.

אלו לא. 

המשתוללים ברחוב עושים זאת בשביל ״שופוני״ , שיראו כמה הם ״גברים״ . במסלול זה הם עצמם נגד השעון ואלי לפעמים במסגרת מקצה תחרותי כלשהו שאותו רואים קומץ משתתפים וכמה יודעי דבר. בנוסף, חלק לא קטן מהשיפורים יראו מגוחכים כאשר יגיעו למסלול תתגלה האמת שמדובר בעיקר ברעש וצילצולים (תרתי משמע- מנועים יצלצלו בניסיון לסחוט) 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ZAF, 

אני מסכים עם חלק ממה שאמרת. יש בזה הרבה מן האמת. 

אבל גם במה שאני טוען יש הרבה מן האמת. 

האמת המלאה היא, כרגיל, איפה שהוא באמצע. 

מצד שני. 

אני גם שם לב לנושאים שהם לא הכי הוגנים בקטע הזה: 

מחד, יש אכיפה. לא טענתי שאין. מאידך, אין שום אפשרות אחרת ולא נותנים שום אפשרות אחרת באיזור הצפון לאנשים להנות. 

מחד, גובים מיסים כחוק (לפחות בחלק מהמקרים...) על החומרים והעבודה של השיפורים. מאידך, רכבים משופרים נפסלים מלנסוע בכביש. 

בעירי רוצים להתקין גלאי רעש למכוניות מרעישות (לא זוכר אם זה גם לצפירות או לא, בכנות). אוקי, מה לגבי מקום שבו אפשר להרעיש במקום זה? אה, זה לא? 

בעירי הומצא פטנט חדש, בנושא חצי קשור, חניות 20 דקות זוז. על פניו, רעיון לא רע- חניות שמתפנות תדיר או קנס. הביצוע מחורBן קשות, כי מקומות חנייה לגיטימיים, גם באיזורים עם מצוקת חנייה קשה, הופקעו לטובת ה-20 דקות זוז האלו ויש פחות מקומות חנייה לגיטימיים לדיירי הרחוב בגלל זה עכשיו. במקום להכשיר מקומות חדשים שהם כרגע אדום-לבן, שבחלק גדול מהמקרים לא מוצדק וניתן להוסיף  עליו מקומות חנייה לגיטימיים וחוקיים למהדרין בכל מקרה. 

יקימו מסלולים, זה יוריד חלק מהבעיתיים מהכביש ויעביר אותם למסלולים. 

עם אכיפה טובה וחסרת פשרות, גם הבעיתיים ילמדו לעבור למסלול או להישאר בבית. 

המדינה מרוויחה מיסים. התושבים מרוויחים שקט. הנהגים מרוויחים כיף. WIN-WIN-WIN. ולא כנהוג במחוזותינו, קודם כל לא, ואחרי זה לקנוס. בלי שום מחשבה קדימה על איך לשפר.

לתוהים: רכבי הוא סטוק מוחלט. אפילו מערכת "מקורית" של גיל קאר. השיפורים היחידים שיש לי באוטו זה מחזיק למשקפי שמש. אבל גם אני רוצה לקחת אותו לנהיגה מתקדמת כדי להשתפר ולהנות בדרך, בלי להצטרך לקחת יום חופש שלם עבור נסיעה של כמה שעות לכל כיוון. למשל. או אפילו לראות כמה אני יכול להיות מהיר על מסלול מירוצים, רחמנה ליצלן. סתם ככה כי זה כיף לי. (ולך תיסע חזרה הבייתה במהירות החוקית אחר כך... :rofl:)

אמרנו, שרשור פריקה.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אין שום אפשרות אחרת ולא נותנים שום אפשרות אחרת באיזור הצפון לאנשים להנות. 

לא נכון.  הם יכולים להגיע לפצאל. 😉 ולמה במטוטה יש צורך לתת פתרון קרוב לבית? 

זה שאותם ״משברים״ משקיעים לפעמים כמה עשרות אלפי שקלים ברכב ו״חוסכים״  אחר כך בכל הכרוך בלהגיע למסלול, זה הדבר העיקרי.

כמה דלק כבר יעלה לך להגיע לבאר שבע למשל , אחרי שכבר השקעת למשל 30 אלף שקל בשיפורים?

הקטע שלהם זה ״מופע״ קצר בן כמה עשרות דקות בסביבת הבית או הזירה הנבחרת.

כמה מאלה שפתחו ״במופע פרטי״ בעת מפגש מועדוני רכב וגרמו לפיצוץ האירוע אליו הגיעו חובבי רכב. יגיעו למסלול באופן מסודר ? התשובה ידועה. 

לפני כשעה, ברווז כתב:

זה יוריד חלק מהבעיתיים מהכביש ויעביר אותם למסלולים. 

אחד או שניים, בכל מקרה בודדים במספר זניח ביחס לתופעה. 

לפני כשעה, ברווז כתב:

לך תיסע חזרה הבייתה במהירות החוקית אחר כך... :rofl:

תופעת המושפעים המוכרת מתקופת אשקלון.

המשטרה הייתה אורבת ביציאה מהעיר ולוכדת את המושפעים בסיטונות. 

כמו אלו שיוצאים מסרט אקשן של ברוס לי ומכים אנשים ביציאה.😜

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

לא נכון.  הם יכולים להגיע לפצאל. 😉 ולמה במטוטה יש צורך לתת פתרון קרוב לבית? 

אה, אולי בגלל מאסות של "לקוחות פוטנציאלים" באיזור?

לפני 15 שעות, zaf כתב:

זה שאותם ״משברים״ משקיעים לפעמים כמה עשרות אלפי שקלים ברכב ו״חוסכים״  אחר כך בכל הכרוך בלהגיע למסלול, זה הדבר העיקרי.

לא חשבתי על ההשקעה האישית הכספית של השיפורים האמת, משום מה. 

כנראה בגלל שלא שיפרתי כלום בעצמי :LOL:

לפני 15 שעות, zaf כתב:

כמה דלק כבר יעלה לך להגיע לבאר שבע למשל , אחרי שכבר השקעת למשל 30 אלף שקל בשיפורים?

מה קשור עלות הדלק? 

עבורי זה עלות יום עבודה ולא הדלק. זמן הנסיעה, שלא קל עבורי. דברים כאלו.

לפני 15 שעות, zaf כתב:

כמו אלו שיוצאים מסרט אקשן של ברוס לי ומכים אנשים ביציאה.😜

רואים לך את הגיל ידידי :rofl:

פורסם

ברווז, ממרום גילי רואים טוב יותר וברור יותר את התמונה. ואני בהחלט לא מסתיר אותו.

מי שרק היום צועד לראשונה בתחום, רואה את הדברים אחרת.

ניסיון מעולם לא נקנה בכסף, כי לא ניתן להפריד אותו מהאדם 😜 

ולנושא הרעש ממצגות השיבורים ברחבי העיר. אלה לא הקהל שילך למסלול גם יהיה במתחם בית הספר הטכני או בשטחי העורף של אחד הנמלים.

ואם יש לך תחביב שלמענו לא תקריב יום חופש או יום עבודה, אז אתה ככל הנראה לא all in בתחביב שלך 😉 

ומבלי לפגוע, במטותא - פתחת ערוץ יוטיוב והעלת כמה סרטונים מועילים (צפיתי בכולם) והפסקת. אז גם בנושא הזה התחלת לזייף 😜😊

• אהבתי 1

פורסם

ZAF אישי הטוב, אני מרגיש שאני גם חייב לומר לך תודה-

ההודעה שלך על ברוס-לי הזכירה לי את הסיפורים שהייתי שומע מאבי :LOL:.

כמובן תודה על המחמאות בהמשך. 

וכן, אני רוצה לחזור גם לזה. החיים בדרך קצת מפריעים לפעמים. קורה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...