Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

מטעם העבודה אני נוהג על פורד טרנזיט מוגבהת, 2.8 מ', וכעת, בחורף, במהירות של 90 100 קמש אני כבר מתחיל להרגיש שהרוח סוחבת אותי הצידה...

הרכב חדש, צמיגים תקינים... השאלה האם יש דרך להיות יציב יותר על הכביש? אולי להוריד לחץ אויר וכדו?

פורסם

לא הייתי מוריד לחץ אוויר שהרכב עמוס, תצמד בדיוק ללחץ אוויר שהיצרן רושם על הדלת על פי העומס,של הרכב.

ואם אתה מרגיש שהרוח סוחפת אותך, תוריד מהירות.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

הרכב שלך כמו מפרש, זאת תופעה ידועה ומוכרת של מסחריות ותתפלא משפיעה אפילו על משאיות כבדות.

אבא שלי, כיום פנסיונר אבל בעבר היה חבר אגד ונהג במחלקת תובלה על גרסה סגורה של אוטובוס לילנד שהוסב למשאית היה מספר שיש מקומות על כביש החוף שכבר בעיניים עצומות היה יודע מתי תבוא גזירת רוח מכיוון הים ומכין את עצמו לתנועה של המשאית על הנתיב. 

הוא אמנם יצא לפנסיה בשנת 1989 אבל כילד אני זוכר את ההרגשה בתוך הרכב כשהייתי מצטרף אליו בחופשים שמכת הרוח הזו מכיוון היה היתה מכה בצד המשאית, ושם היה מדובר בכלי ששוקל 25 -30 טון ולא אמור להיות מושפע בקלות.

לצערך במידה ומערכת המתלים תקינה, מוטות המייצב תקינים וההיגוי תקין אין לך מה לעשות בנושא מלבד להיות עירני ולהלחם ברוח, ואם קשה להתמודד איתה אז להפחית מהירות זה הצעד הנכון וההכרחי.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...