Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינטרפוץ יושב יפה בתוך הקיר, ואליו מחוברים צינורות SP בלחיצה. הכל טוב, חדש יחסית ויבש.
אני מעונין להחליף את הכל (למעט הגוף עצמו) עם סחורה של חמת: ידית, רוזטה ומכלול קרמי.
האם זה יצליח?

פורסם (נערך)

מה הדגם של האינטרפוץ הנוכחי? גם חמת ?

באופן עקרוני זה אמור לעבוד, אבל מה סיבת ההחלפה? יש כמה סוגים של מנגנונים קרמיים גם של אותו היצרן (שיכול להתאים גם ליצרן אחר) ...

קח בחשבון שלמרות שעל פניו זו עבודה פשוטה, תמיד קיים סיכוי להסתבך (האום של המנגנון לא תמיד משתף פעולה למשל, או הטבעת הדקורטיבית מסביב לאום).

בראשון יש מרכז (המרכז הארצי למכלי הדחה, או משהו כזה, ראה קישור) שרכשתי בו בעבר מנגנון למיכל הדחה סמוי שלא מצאתי כמעט באף מקום אחר, בנוסף אתה יכול ליצור איתם קשר ולשלוח תמונה בווצאפ אולי ידעו להגיד לך מה מתאים לפי התמונה (כי רוב המקומות יגידו לך לדעתי לפרק את המנגנון ולבוא איתו לחנות).

בהצלחה.

זה מאחד האתרים שלהם: https://www.tapro.co.il/251417-חלקי-חילוף-לברזים

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • אהבתי 1
פורסם

כרגע מורכב מדגל, מעונין להרכיב חמת פשוט כי הזמינות גבוהה יותר ואני גם מעדיף חמת.

סליחה שלא הייתי מספיק ברור.
בכל מיקרה - מצאתי כבר מדגל וארכיב אותו, פשוט עכשיו רק נשארה הסקרנות - האם ניתן להחליף בין המנגנונים השונים...

פורסם

אם אתה מתכוון למהגנון הקרמי, אז סיכוי טוב שכן, הרבה מהם "אוניברסליים" ( נגיד 35 מ"מ או 40 מ"מ "נמוך\גבוהה"), במדגל למשל ראיתי שמשתמשים במנגנון של חברת KCG למשל (שלדעתי האישית ומניסיוני הדל, מוצלח יותר מהמנגנון המקביל של חמת).

לדוגמה: https://ashachar.co.il/product/מדגל-קרטושה-40-ממ-נמוך-אופק/ .

לגבי הידית מניח שמכיוון שהמנגנון זהה אז ידית של יצרן אחר גם תתלבש עליו, אבל אני לא בטוח שהרוזטה תתאים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...