Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב התחלתי לחפש רכב בתקציב של 20 אלף שקל והבנתי מחברים שהמיצובישי לנסר שותה דלק אבל אמינה והציעו לי מיצובישי לנסר 156 אלף קילומטר שנת 2014 ללא תיקונים או בעיות מטופל בזמן האם כדאי לקנות גם מבחינת דלק וגם מבחינת אמינות?

פורסם

איזה מנוע?

יש 1.5,

1.6

1.8

ב 1.8 יש גיר רציף שהתחזוקה שלו יותר יקרה ורגישה.

הרכב בעיר אוכל דלק,בנסיעה בכביש המהיר בלי פקקים, הוא סביר.

הגכב אכן אמין.

מומלץ מנוע 1.6.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

פורסם

ממליץ למה?

מהניסיון שלי עם הרכב הזה, הגיר מסרס מאוד את המנוע, והאחזקה שלו יותר רגישה ויקרה.

מנוע ה 1.6, לא ירגיש משמעותית חלש יותר

 

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

פורסם

חבר מחזיק מספר שנים בלנסדר, מאוד אמינה והאמת נוחה, מנוע 1.5 חלש, עדיף 1.6 או 1.8.

בתקציב שלך אין משפחתית ממש חסכונית אלא אם זה דיזל ובכזה תקציב הייתי מוותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, אבי555555 כתב:

שלום רב התחלתי לחפש רכב בתקציב של 20 אלף שקל והבנתי מחברים שהמיצובישי לנסר שותה דלק אבל אמינה והציעו לי מיצובישי לנסר 156 אלף קילומטר שנת 2014 ללא תיקונים או בעיות מטופל בזמן האם כדאי לקנות גם מבחינת דלק וגם מבחינת אמינות?

 

יש נטיה נפוצה לתעדף ביתר את עניין צריכת הדלק בהחלטה כזו.

 

בתקציב הזה השיקול העקרי צריך להיות אמינות וצריכת דלק זה עניין די שולי.

אם אתה לא נוסע הרבה מאוד אז הפער בעלויות בין רכב חסכוני שיעשה 1:14 לשתיין שיעשה 1:10 אינו משמעותי כמו הפער בין רכב אמין ללא אמין.

 

צריכת דלק אינה עניין שולי רק אם אתה עתיד לנסוע הרבה מאוד. ואם זה המצב אז 20,000 זה פשוט לא תקציב מספיק בשביל זה. כי רכב דיזל או היברידי בתקציב הזה יהיה במצב בעייתי לרוב.

 

משום מה שקל שמוציאים במשאבה מרגיש להרבה קונים יותר כבד משקל שמוציאים ברכישה או בביטוח או בתחזוקה או בתיקונים.

פורסם
לפני 17 שעות, אבי555555 כתב:

מיצובישי לנסר 156 אלף קילומטר שנת 2014 ללא תיקונים או בעיות מטופל בזמן

אבי

עד כמה המידע הזה אמין? האם הרכב מסוחר? מי בדק אותו, אם בכלל? קיבלת דוחות טיפול, איפה טופל, איזה שמנים? בדקת דו"ח סליקה או בלקר שלא עבר תאונות? או לפחות הנתונים ב"משומשת"? בתקציב שלך השאלה היא פחות איזה מודל לקנות ויותר הרכב הספציפי. 

השוק היום תקוע, מוכרים לא מצליחים למכור וזה עובד לטובתך. 

הלנסר רכב אמין ואם כל זה נכון זו נשמעת קניה סבירה. אבל זה "אם" גדול. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...