Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ברנו קליאו דור 4 אך חושש מהסטיגמה(תקציב עד 30K)

יוני 1321

פוסטים מומלצים

זה עניין של טולרנס

עדיף 200 אלף על רכב אמין לעומת 120 ברכב לא אמין

אבל פער של 250 לעומת 80 זה כבר פער גדול משמעותית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש רכב לפי ק״מ ממוצע, שזה בערך 17 אלף. אם מישהו נסע מעט יותר לא קריטי לי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבי היו 2 קליאו דור 4.

הראשונה ידנית 0.9. יופי של רכב עם מזגן מחריד.... נמכר לאור חוסר התפקוד של המזגן. הרכב היה בן פחות משנתיים אז לא יודע לגבי אמינות אבל אני מבין שזה מנוע אמין.

החליף אותה ב 1.2 רובוטית. המזגן סבבה כשעבד. נדרש לתיקונים בזמן האחריות ואחרי האחריות. תוקן 3 פעמים ב 8 שנים (60,000 ק"מ). המנוע לא עשה בעיות אבל אולי היה לנו מזל בהיבט הזה. הגיר זוועה. תוקן בזמן האחריות. תוקן אחרי האחריות (אצל היבואן). תוקן שוב במוסך עצמאי. הוחלף קומפלט לגיר מפירוק ברכב שעשה 40,000 ק"מ. גם הוא שבק אחרי זמן קצר. נשרפו על הרכב אלפי אלפי אלפי ש"ח על הגיר הזה.

הרכב נמכר לבעלים של מגרש שהגיע עם גרר ושילם 8500 ש"ח על רכב שהמחירון שלו היה בערך 32,000. מבחינתי עשיתי עסקה נהדרת במכירה הזו. גם ב 4000 הייתי מוכר ומרגיש בסדר.  

רכב רקוב. בחיי. לא משנה מה לא הייתי קונה אותו. 

וזה לא שנפלנו עם מזל נאחס. תגיד למישהו שהיה לנו קליאו דור 4  1.2 טורבו בלי בעיות במנוע והוא יתפלא על מזלינו הטוב. 

Just now, razi_pazi כתב:

לאבי היו 2 קליאו דור 4. את שתיהן קנה חדשות.

בשתיהן נסע מעט מאוד.

בשתיהן הוא טיפל במוסך יבואן (את השנייה ירשנו ממנו ובשנה האחרונה טופלה במוסך עצמאי טוב)

הראשונה ידנית 0.9. יופי של רכב עם מזגן מחריד.... נמכר לאור חוסר התפקוד של המזגן. הרכב היה בן פחות משנתיים אז לא יודע לגבי אמינות אבל אני מבין שזה מנוע אמין.

החליף אותה ב 1.2 רובוטית. המזגן סבבה כשעבד. נדרש לתיקונים בזמן האחריות ואחרי האחריות. תוקן 3 פעמים ב 8 שנים (60,000 ק"מ). המנוע לא עשה בעיות אבל אולי היה לנו מזל בהיבט הזה.

הגיר זוועה. תוקן בזמן האחריות. תוקן אחרי האחריות (אצל היבואן). תוקן שוב במוסך עצמאי. הוחלף קומפלט לגיר מפירוק ברכב שעשה 40,000 ק"מ. גם הוא שבק אחרי זמן קצר. נשרפו על הרכב אלפי אלפי אלפי ש"ח על הגיר הזה.

הרכב נמכר לבעלים של מגרש שהגיע עם גרר ושילם 8500 ש"ח על רכב שהמחירון שלו היה בערך 32,000. מבחינתי עשיתי עסקה נהדרת במכירה הזו. גם ב 4000 הייתי מוכר ומרגיש בסדר גמור.  

וזה לא שנפלנו עם מזל נאחס. תגיד למישהו שהיה לנו קליאו דור 4  1.2 טורבו בלי בעיות במנוע והוא יתפלא על מזלינו הטוב. 

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, razi_pazi כתב:

לאבי היו 2 קליאו דור 4.

החליף אותה ב 1.2 רובוטית. המזגן סבבה כשעבד. נדרש לתיקונים בזמן האחריות ואחרי האחריות. תוקן 3 פעמים ב 8 שנים (60,000 ק"מ). המנוע לא עשה בעיות אבל אולי היה לנו מזל בהיבט הזה. הגיר זוועה. תוקן בזמן האחריות. תוקן אחרי האחריות (אצל היבואן). תוקן שוב במוסך עצמאי. הוחלף קומפלט לגיר מפירוק ברכב שעשה 40,000 ק"מ. גם הוא שבק אחרי זמן קצר. נשרפו על הרכב אלפי אלפי אלפי ש"ח על הגיר הזה.

הרכב נמכר לבעלים של מגרש שהגיע עם גרר ושילם 8500 ש"ח על רכב שהמחירון שלו היה בערך 32,000. מבחינתי עשיתי עסקה נהדרת במכירה הזו. גם ב 4000 הייתי מוכר ומרגיש בסדר.  

תודה רבה אחי אני ירדתי הכיוון לקליאו לגמרי! למרות שחיפשתי בחול מידע על הרכב ואני לא יודע למה לא מצאתי את כל הבעיות שקיימות בארץ יכול להיות שהגיר והמנוע שונים מחול?

לפני 20 שעות, llaavvii כתב:

מה לגבי הונדה ג'אז ידנית - אמנם נדירה מאוד אבל אם תמצא אחת היא כנראה תהיה אמינה להפליא, חסכונית ומרווחת.

אחרי כל ההתייעצויות פה זה כנראה הכיוון…

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...