Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

חושב לשים מערכת פליטה שונה על BRZ ולבטל את הרעש המעצבן מהרמקולים.

אני פחות בקטע של קומבינות וחשבתי על התקנה של צנרת "תקנית" (נניח REMUS לצורך הדיון).

השאלה - מה קורה בטסט, או שסתם שוטר עוצר אותי? אני מראה להם אישור תקן של REMUS והם עוזבים אותי לנפשי או שאני חי בסרט? :)

פורסם

לדעתי תקנים של מערכות פליטה לא מעניינים אף אחד בתחום רישוי הרכבים. מבחינתם מותר רק מה שמגיע מותקן מהמפעל. אם ישנן גרסאות של הרכב שהגיעו עם מערכת הפליטה שאתה מתכנן להתקין מהמפעל, לא צפויה בעיה (אם כי לא בטוח איך אמורים להוכיח את זה). אם זה לא המצב, אף תקן בעולם לא יעזור. אותו סיפור עם מתלים (אם כי במקרה של מתלים אפשר לאשר תיאורטית, אך לא מעשית).

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני החלפתי דודים ל- Ragazzon קיבלתי יותר באס וצליל עדיף מהשקט שהיה, עברתי איתם כבר 2 טסטים, הם לא עד כדי כך מרעישים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר טוב עם גולף GTI שעשה תוכנה, ובנה מערכת פליטה עם דודים והכל יותר רועשים ובאסיים ועדיין עובר חוקי טסטים כבר סביב ה4 שנים ברציפות ללא בעיות.

אם מדובר על רכבים "ספורטיביים", לדעתי מקבלים את זה שהרכבים מעט רועשים יותר כל זמן שאין פיצוצים ודברים באמת מעליי גבה.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...