Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוצה להתחיל להסתפר בבית, אשמח להמלצה למכונת תספורת טייפר ומכונת תספורת פיניש (0), אם הטייפר יכול לעשות 0 זה מעולה.
ואם למישהו יש המלצה למכונה טובה לגוף (גם למקומות אינטמיים) אשמח.

לא מחפש את הטופ של הטופ אבל משהו שיעבוד טוב.

תודה רבה

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תצטייד בכזו מראה 

image.png.774ac0731243b6b8f5e1e1213d25e5bb.png

https://a.co/d/bRoerTQ

ומכונת תספורת נטענת של wahl  , תתחיל מפשוטה, ותתקדם אם תרצה יותר דרגות אורך. 

https://ksp.co.il/web/item/115246

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 דקות, zaf כתב:

לדעתי זה מכונת קיצוץ זקן, לא מספיק טובה לתספורת מלאה של ראש. כלומר זה כניראה אפשרי טכנית, אבל לא כיף.. 

לדעתי עדיף לרכוש מכונת תספורת יותר "אמיתית"

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 8 דקות, zaf כתב:

תצטייד בכזו מראה 

image.png.774ac0731243b6b8f5e1e1213d25e5bb.png

https://a.co/d/bRoerTQ

תודה רבה,

הכוונה שאשתי תתחיל לספר אותי בבית לא לבד לבד.

אני מעדיף מכונה עם דירוגים כי אני עושה דירוג.

לפני 2 דקות, Igalz כתב:

לדעתי זה מכונת קיצוץ זקן, לא מספיק טובה לתספורת מלאה של ראש. כלומר זה כניראה אפשרי טכנית, אבל לא כיף.. 

לדעתי עדיף לרכוש מכונת תספורת יותר "אמיתית"

יש לך המלצה למכונה כזו?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

יכול להיות. אני עם מכונה דומה שקניתי בקנדה, ואחרת ״מקצועית״ של moser .   https://ksp.co.il/web/item/135757

הפשוטה יותר נותנת אחלה עבודה על ״סט קומפלט״ כלאמר ראש וזקן 🙂

אם צד שלישי /אישתך מספר אותך, תוסיף את זה

https://a.co/d/0WGpPeJ

image.png.4f0143fbacfefcfc3b4011af1a042757.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 דקות, ChaoscripT כתב:

לך המלצה למכונה כזו?

Wahl חברה מצויינת, פשוט לקחת מכונה רצינית יותר. פה אתה יכול לראות מגוון מוצרים שלהם

https://ksp.co.il/mob/brand/3113

אישית ממליץ ללכת על מכונה חוטית, בתנאי שיש לך שקע באיזור שבו אתה מסתפר, אתה גם תקבל מכונה הרבה יותר טובה באותו כסף, וגם השרידות שלה תהיה גדולה משמעותית מהנטענת

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ChaoscripT כתב:

לא מחפש את הטופ של הטופ אבל משהו שיעבוד טוב.

מכונת תספורת של Wahl או Andis.  עם המנוף הזה בצד, לדירוגים. נתנו פה קישור לKSP. אני יכול לתת קישורים נוספים לאמאזון. דברים שיצא לי לקנות.

אני התחלתי להסתפר לבד בעקבות הקורונה. פעם ב.. הולך לספר.. כשצריך לתת עיצוב מיוחד או לאיזה אירוע. 

לעשות דירוגים יש הסברים ממש טובים בערוץ הזה ביוטיוב.. ואם מישהו מספר אותך בבית אפשר להגיע לרמה טובה מאוד.  כמובן שיש עוד המון סרטונים ביוטיוב שמסבירים על תספורת ברמה של מקצוען. 

המראה הזאת של 3 חלקים, גם מומלצת. 

מוזמן לשאול עוד שאלות. 

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 1 דקה, Igalz כתב:

Wahl חברה מצויינת, פשוט לקחת מכונה רצינית יותר. פה אתה יכול לראות מגוון מוצרים שלהם

https://ksp.co.il/mob/brand/3113

אישית ממליץ ללכת על מכונה חוטית, בתנאי שיש לך שקע באיזור שבו אתה מסתפר, אתה גם תקבל מכונה הרבה יותר טובה באותו כסף, וגם השרידות שלה תהיה גדולה משמעותית מהנטענת

תודה על ההמלצה,

האמת שמעדיף אלחוטית בגלל הנוחות.

לפני 1 דקה, saar5555 כתב:

מכונת תספורת של Wahl או Andis.  עם המנוף הזה בצד, לדירוגים. נתנו פה קישור לKSP. אני יכול לתת קישורים נוספים לאמאזון. דברים שיצא לי לקנות.

אני התחלתי להסתפר לבד בעקבות הקורונה. פעם ב.. הולך לספר.. 

לעשות דירוגים יש הסברים ממש טובים בערוץ הזה ביוטיוב.. ואם מישהו מספר אותך בבית אפשר להגיע לרמה טובה מאוד.  כמובן שיש עוד המון סרטונים ביוטיוב שמסבירים על תספורת ברמה של מקצוען. 

המראה הזאת של 3 חלקים, גם מומלצת. 

תודה רבה על ההמלצה והקישורים.

האמת שאני רוצה להתחיל להסתפר לבד (שוב, לא לבד לבד אלא אשתי תספר) בגלל המחיר של תספורת שרק עולה ועולה.

אצלנו כרגע תספורת עולה בין 60-70 ש"ח, ביקור עם הילד במספרה עולה 120-140 ש"ח.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 דקות, ChaoscripT כתב:

האמת שאני רוצה להתחיל להסתפר לבד (שוב, לא לבד לבד אלא אשתי תספר) בגלל המחיר של תספורת שרק עולה ועולה.

אצלנו 50 שקל לתספורת. 

בכל מקרה, להסתפר בבית, חוסך זמן, ולפעמים אין לי ראש לדיבורים וההמתנה בתור במספרה. 

ואם מספרים אותך - אפשר לוותר על המראה של ה-3 חלקים. אבל כן ממליץ על מראה רחבה, שתהיה לך נוחה לראות את התספורת. 

לפני 5 דקות, ChaoscripT כתב:

בגלל המחיר של תספורת שרק עולה ועולה.

אם פעם בחודשיים מסתפרים אולי זה לא עולה כל כך הרבה. בכל זאת, תספורת של ספר מקצועי זה סוג של פינוק.. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 24 דקות, saar5555 כתב:

אצלנו 50 שקל לתספורת. 

בכל מקרה, להסתפר בבית, חוסך זמן, ולפעמים אין לי ראש לדיבורים וההמתנה בתור במספרה. 

ואם מספרים אותך - אפשר לוותר על המראה של ה-3 חלקים. אבל כן ממליץ על מראה רחבה, שתהיה לך נוחה לראות את התספורת. 

אם פעם בחודשיים מסתפרים אולי זה לא עולה כל כך הרבה. בכל זאת, תספורת של ספר מקצועי זה סוג של פינוק.. 

לא מפריע לי להסתפר כל שבועיים (כאילו אם אסתפר בבית)

פורסם
לפני 8 דקות, ChaoscripT כתב:

תספורת של ספר מקצועי זה סוג של פינוק..

זה נכון רק כשיש את מה לספר/לעצב.
עם הזמן, תספורת זה כבר יותר עיצוב הזקן 😜

• מצחיק 4

פורסם

אני משתמש ב-Braun HC5010 לכל האזורים בגוף, כולל גילוח (לא אוהב פרצוף חלק).

מכונה אלחוטית קלה עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן, ואחרי כמה שנות שימוש אפשר להחליף אותה עם מלחם ויוטיוב. יתרון משמעותי זה שאין לה עשרים ראשים שאפשר לאבד אלא רק אחד שמתכוונן לאורך הרצוי. עושה אצלי עבודה מעולה מאז 2018, גם בלי אביזרים מתוחכמים או בנות זוג שמסייעות בתהליך. סה"כ מראת שירותים פשוטה, טלפון נייד עם מצלמת סלפי, וחתיכת מסקינג טייפ בשביל שה'קנטים' יצאו ישר.

פורסם

תספורת מיוחדת או פשוטה?

כשאני מסתפר זה עם מכונה פשוטה של פנסוניק אבל עושה למטה מספר 3 ולמעלה מספר 12

פעם יותר השקעתי אבל זה מעצבן. מעדיף לשים 50 שקל בחודש ולחסוך לעצמי זמן ולכלוך 

פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

תספורת מיוחדת או פשוטה?

כשאני מסתפר זה עם מכונה פשוטה של פנסוניק אבל עושה למטה מספר 3 ולמעלה מספר 12

פעם יותר השקעתי אבל זה מעצבן. מעדיף לשים 50 שקל בחודש ולחסוך לעצמי זמן ולכלוך 

תגדיר תספורת מיוחדת?

לא רואה בזה משהו מסובך, הספר עושה דירוג בצדדים ולמעלה מספר קבוע, ואז חיבור בין המספר לדירוג וזהו.

מסגרת/ניקוי עם תער.

אם הייתי הולך לבד 60 ש"ח אחת לחודש וחצי סבבה, אבל שהולכים עם הילד זה כבר נהיה כפול.

ו-וואלה המחירים של התספורת רק עולים, התחיל ב- 40 ש"ח משהו כזה ורק מטפס.

פורסם

מסתפר לבד כבר כ8 שנים. הייתי מספר גם את הילד עד שהגיע לגיל 10 והחליט שרוצ הללכת לספרים משום מה.

אל תקנה שום מראות משוגעות וכל מיני שטויות, כל מה שאתה צריך זו מראה כזו:

image.png.267d3fdc557984998c7d207b9ea594a8.png

ומכונה אלחוטית טובה + עם זמן סוללה ארוך ויכולת לעשות לה Zero Gapping לגובה 0.

זו ה JRL שאני רכשתי לפני כשנתיים - JRL FreshFade 2020C וזו המכונה הטובה ביותר שהיתה לי בחיים.

אתה לא צריך כל מיני מכונות פינישים וכו', אל תתפזר סתם. את המכונה הזו אפשר לשפר ב2 דקות (Zero gapping) כך שהסגירה הכי נמוכה שלה הופכת למספר 0. בנוסף עובדת רצוף 3-4 שעות והסכינים שלה סופר איכותיות, פשוט עולם אחר.

JRL Fresh Fade 2020C

מפה והלאה, זהו תהליך למידה והתמקצעות של דירוג טוב, קיצור למעלה עם מסרק + מכונה.

מצרף כמה תמונות, עברו מאז כבר כמה שנים וגם התוצאות האלו השתפרו.

image.png.441a241914d89cc0e879deb22958e790.png

image.png.1e4c7953cc0f51eb75508e6de047a322.png

image.png.5498418a3166d46322ba48abb32df9dc.png

image.png.d276c4ba6e39606b3abcc49d6437f826.png

image.png.654d145f8ad2925337ded595b8567c96.png

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...