Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקנית יונדאי סונטה 2017

יוסי הכריש הקדוש

פוסטים מומלצים

מה נשמע חברים יקרים?

אני מתעניין בקנית סונטה 2017..

אשמח מאד אם בעלי הרכב הנל או בעלים לשעבר יוכלו לשתף אותי ,האם הם מרוצים מהרכב, רמת אמינות, הארכת אחריות סוללה?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב

אני נוהג בסונטה 2016. היא אצלי מ2018 ונהגתי בה 170000 קמ. 

כמו שתקרא מן הסתם בכל מקום זה רכב נוח, גדול, מפנק שכיף מאוד לנהוג בו. הוא חזק מאוד ומערכות הבטיחות שלו טובות ביחס לשנתון (אדפטיבי כולל זחילה - מעולה. זיהוי תנועה חוצה - מעולה. סטיה מנתיב התראה בלבד - אצלי מכובה תמיד).

הנסיעה בו חלקה מאוד ונעימה, אם כי התנהגות הכביש, אחיזה וכו הם כמצופה מרכב אמריקאי - כלומר לא ככ מצופה. 

צריכת הדלק אצלי היא 1:17. אני נוסע מהר ועולה לירושלים כל יום. בשבוע שעבר היינו באילת, נסעתי קצת יותר בנחת וחזרתי עם ממוצע של 1:21.

אמינות: ובכן... בעיה. לאורך השנים היו כמה כשלים - משאבת מים, משאבת דלק, מנעול תא מטען אחורי, ופעמיים כויל. החלפים לא זולים. 

טיפולים שוטפים סבירים (כ 900 שח) - אבל צריך קצת לעשות סקר שוק, אני מטפל במרכזי - וזה השתלם לי כשהיו בעיות כי באו לקראתי. 

הסוגיה הבאמת כבדה היא בעיית המנועים. יש ריקול ובמידה שמאפיינים נקישות מקבלים מנוע חדש (רק בלוק, לא ראש) ע"ח היבואן. יודע שהרבה הסתבכו עם זה. 

אצלי באופן אישי היתה סעייתא דישמיא. הצלחתי להגיע בזמן - נדלקה נורת שמן ומיד הזמנתי גרר והחליפו לי בלוק. גבו ממני 2500 שח עבור משאבת שמן. (מה שכן - הרכב עמד במוסך חודש שלם). 

לאחרונה הפסיקו להאריך אחריות למערכת היברידית. 

אז אני מניח שמה שכתבתי די ירתיע אותך, אני בכל אופן מאוד נהנה לנהוג ברכב - אני נוהג הרבה - ותמיד אעדיף לנהוג בו על פני הנירו של אישתי החדש ממנו בכמה וכמה שנים. האמת היא שבכל פעם הוא מעלה מחדש חיוך על שפתי. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש מודה לך על התגובה המפרטת והמקיפה.

מצאתי בכלמוביל סונטה 2017, 115ק''מ שתי ידים פרטיות, ב60.000 שח, שריינתי אותה.

בבדיקה שלהם כתוב שהוחלף מנוע ויש דפיקות במנוע , והשהייה במעבר שילוב הילוכים.

האמת שאולי אני אוותר ואשקיע עוד קצת הרבה כסף על קאמרי...

תודה רבה 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...