Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,שאלתי כמה שאלות פה לגבי ייעוץ רכב ופתאום נזכרתי שיש גם את הטויוטה יאריס כרכב ידני ברמת גימור sol שזאת גירסה ממש פשוטה לעומת האוטומטית blacktop שהיתה בלי מסך מולטימדיה אלא סתם רגיל וכו'.אז השאלות שלי האם היאריס הזאת שווה את המחיר שלה?רכב בן 8 ו 115 אלף קילומטרים במחיר של מעל 45 אלף שקל שבמחיר הזה אני יכול לקנות קליאו 0.9 עם שנתון גבוה יותר ופחות קילומטרים אך רכב שנפסל בגלל מזגן חלש או אפילו דאצ'יה סנדרו 1.5 טורבו דיזל ?

ושאלה נוספת לגבי איביזה שנות 2016 ומעלה,מנוע 1.2 ו1.0 שאני לא יודע אם טורבו או אטמוספרי,מה כל כך מיוחד שדורשים 10 אלף מעל המחירון כאילו אני קונה פרארי?משהו שאני מפספס?

מתלבט אם לחפש באמת סנדרו סטפווי דיזל או סוויפט ובלנו וi20 במחיר יותר נמוך או באמת שווה להשקיע  סכום כזה על יאריס 1.3 ידנית פשוטה או איביזה שחלקים שלה יכולים לקרוע לי את הכיס?

ההתלבטות היא כי בסך הכל אני כנראה אסע לרוב עד 40 קילומטרים ביום ופעם בחודש אולי איזו נסיעה של 100 קילומטרים חד פעמי

תודה

עריכה אחרונה על ידי scott12
פורסם

לא רואה סיבה לשלם על יאריס כזה מחיר, קליאו או סנדרו אחלה אופציות במיוחד הדיזל, עם נוחות נסיעה עדיפה.

איביזה גם אחלה אבל 10 מעל, מוגזם.

סוויפט/בלנו/i20 רכבים טובים, כאשר המושבים בסוויפט לי היו נוחים יותר והיא חסכונית יותר.

אישית? מחפש סנדרו סטוופאי, זולה, נוחה ואם תמצא דיזל אז תקבל גם זריזה במיוחד וחסכונית. אך גם ה0.9 טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

לא רואה סיבה לשלם על יאריס כזה מחיר, קליאו או סנדרו אחלה אופציות במיוחד הדיזל, עם נוחות נסיעה עדיפה.

איביזה גם אחלה אבל 10 מעל, מוגזם.

סוויפט/בלנו/i20 רכבים טובים, כאשר המושבים בסוויפט לי היו נוחים יותר והיא חסכונית יותר.

אישית? מחפש סנדרו סטוופאי, זולה, נוחה ואם תמצא דיזל אז תקבל גם זריזה במיוחד וחסכונית. אך גם ה0.9 טוב.

תודה.כך חשבתי.כנראה שאדבוק באילו שאני חשבתי עליהן ואפסיק לפזול לצדדים.תודה על התגובה

פורסם

היאריס עם מנוע 1.3, לא רק שלא שווה את המחיר המוגזם בגלל הסמל, היא גם לא אמינה כמו שמצפים ממנה.

מדובר במנוע עם מחלה מוכרת שגורמת לצריכת שמן מוגברת.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני שעתיים, שחר 1 כתב:

היאריס עם מנוע 1.3, לא רק שלא שווה את המחיר המוגזם בגלל הסמל, היא גם לא אמינה כמו שמצפים ממנה.

מדובר במנוע עם מחלה מוכרת שגורמת לצריכת שמן מוגברת.

תודה

• תוכן חדש...