Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 597
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

אבל תוך כמה דקות של שיחה מבינים שבסה"כ הגענו לשם מאגפים שונים של אותו גן חיות מזרח-תיכוני ומודים לאל שהשארנו את כל הבולשיט הזה מאחורינו.

לגמרי - בדיוק אני וחבר טוב פקיסטני מוסלמי שלי - כשמגיעים לזה קוראים לזה old motherland bullshit

מהניסיון שלי - התגובות היחידות הרעות שקיבלתי (וגם זה לפני שבריר שיחה שהתבדר חצי שניה אח״כ) - היו מאנשים שלא חיו באיזור ולו רבע שניה (אמריקאים אסלים -> לרוב גם לא מוסלמים בכלל שעסוקים בvirtue signaling או פשוט גזעניים ששונאים כל מי ששונה מהם בתור default)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ולי היה חבר אירני בנורווגיה שהייתה לו חנות המבורגרים, ועבדתי עם תורכים שבאו מגרמניה, וחברה שאבא שלה היה תורכי מוסלמי.

אבל זה לא סותר שיש עליה מאוד גדולה באנטישמיות כרגע בעולם, במיוחד באירפה ואמריקה.

יש לי בני דודים באמריקה, והילדים שלהם כרגע מחרישים את  היותם יהודיים. והם חילוניים גמורים ללא סממנים.

מוזמנים לדבר עם החברה עוד חודש במלאמו באורווזיון. נראה כמה אחדות תשיגו שם.

הרבה רוצים שקט ולהשאיר את הבולשיט מאחורה, והרבה רוצים את ההפך ושום דבר משותף איתך.

אני לא מכיר הרבה ישראלים בחול שיש להם חברים מוסלמים והם שרים קומביה מסביב למדורה בסופשים.

היי והיום הגשתי את המסמכים לדרכון האוסטרי!

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

כך נראות רוב האינטראקציות שלי עם מוסלמים באירופה - בהתחלה ניגשים זה אל זה בזהירות, אבל תוך כמה דקות של שיחה מבינים שבסה"כ הגענו לשם מאגפים שונים של אותו גן חיות מזרח-תיכוני ומודים לאל שהשארנו את כל הבולשיט הזה מאחורינו.

יש לי שכן שמזדהה כפלסטיני וגדל בצרפת והוא אומר שאף פעם לא הייתה לו בעיה עם יהודים חוץ מחרדים בבית הספר שלו בצרפת שהיו מתנהגים אליו מאוד לא יפה. הסכמנו שהם חרא בכל מקום 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 17 דקות, לירון .ה. כתב:

יש לי בני דודים באמריקה, והילדים שלהם כרגע מחרישים את  היותם יהודיים. והם חילוניים גמורים ללא סממנים.

1. ״אמריקה״ - מקום קצת גדול.

2. תשאל אותם מסקרנות ממי הם באמת מקבלים את התגובות (אם הם קיבלו תגובות) , האם זה באמת ממוסלמים שהגיעו מהאיזור.

(ובא נפריד בין הפגנות למעשים כן ? כמובן שיהיו גם תקריות. זה לא שמחוץ לישראל / ״באמריקה״ הכל מושלם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבעלי בית שלנו אירנים, והם שונאים את מה שהולך שם בפער יותר מאיתנו. אומרים שהרסו להם את המדינה ושהיא היתה מדהימה פעם. לצערי הרב אני די בטוח שזה מה שאגיד על ישראל עוד 30 שנה :( 

• מבאס 1
פורסם
בתאריך 25.3.2024 בשעה 01:23, bobi כתב:

האם באמת מדינת ישראל הפכה למקום המסוכן ביותר עבור יהודים? 

🤔

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא מצחיק...

מה שהיה פה אתמול, יעשה ועשה הרבה נזק נפשי להמון אנשים וילדים. 

לא צריך להיות ציני בקשר לזה.

לפחות במדינת היהודים יש יכולת הגנה מפני טילים ודברים מעופפים אחרים שאין לשום מדינה אחרת בעולם.

בוא נסכם שלהיות ישראלי/יהודי יבוא תמיד אם מטען, לא משנה איפה תהיה.

• אהבתי 1

יאריס 2005

פורסם

מבחינה סטטיסטית נטו, דווקא לא נהיה יותר מסוכן פה ליהודים אחרי הלילה. אם כבר, אז נהיה יותר מסוכן להיות בדואי מהפזורה.

אני גם לא אתפלא אם הפחד מתגובה איראנית אפילו הוריד את כמות הנפגעים בתאונות דרכים, קטטות וכדומה במהלך הסופ"ש, בקרב האוכלוסיה היהודית.

הפאניקה והחרדה זה הרבה "בזכות" התקשורת, שדאגה להעצים ולהקצין כל פיפס, עם המון כותרות באדום.

אם הייתי ציני, הייתי גם אומר שזה קשור לתקופה - שבוע לפני פסח, המון קמפיינים שיווקיים ופרסומות לפני החג (וגם הרבה כסף על הכף), זה האינטרס של התקשורת לגרום לישראלים להיכנס לאתר כל 2 דקות או להיות צמודים לטלוויזיה, גם בפרסומות - "כולנו הולכים למות הלילה. פרסומת אחת וחזרנו".

ובנימה אישית - צריך להיות אדם די קטן כדי להיכנס באמצע הלילה (של המגיב) לפורום, ולשים סמיילי מטומטם בהתרסה, שלא לומר שמחה לאיד. אבל מהיכרות עם הנפשות הפועלות, והמרדף שלהן אחר תשומת לב, אני לא מופתע.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

זה לא מצחיק...

מה שהיה פה אתמול, יעשה ועשה הרבה נזק נפשי להמון אנשים וילדים. 

לא צריך להיות ציני בקשר לזה.

לפחות במדינת היהודים יש יכולת הגנה מפני טילים ודברים מעופפים אחרים שאין לשום מדינה אחרת בעולם.

בוא נסכם שלהיות ישראלי/יהודי יבוא תמיד אם מטען, לא משנה איפה תהיה.

יש כאלה שבטוחים שאם הם יגיעו למדינה זרה, ידברו באנגלית יפה ויגידו שהם לא ביביסטים אז החבר הפקיסטני יאהב אותם.

פורסם

זה לא מצחיק...

מה שהיה פה אתמול, יעשה ועשה הרבה נזק נפשי להמון אנשים וילדים

אין בתקיפה שום דבר מצחיק, כנ"ל המלחמה בעזה ובמצב הירוד של ישראל בכלליות. כן ניתן לצחוק על הסיטואציה, הומור זו דרך התמודדות ידועה ע"ע בדיחות שואה. 

בוא נסכם שלהיות ישראלי/יהודי יבוא תמיד אם מטען, לא משנה איפה תהיה

בוא לא. זה tunnel vision וסוג של wishful thinking הפוך, התקרבנות שכזו. הרקע הישראלי שלי מגיע עם אפס מטען בהקשר שאתה מכוון אליו (שלילי). אני לא מסתיר כלום, להיפך, כשאני אומר את השם שלי אני הרבה פעמים מסביר שזה שם ישראלי כי אנשים לא מבינים למה שמישהו יקרא לילד שלו מילת חיבור. 

זה שקיימים אנטישמים בעולם לא שונה מזה שקיימים גזענים לאנשים חומים, זנופוביה כללית, זלזול בבעלי מבטא, וכל מיני בורים אחרים. אין להם השפעה ממשית כבר שנים רבות, ומעט הפעמים שנתקלתי בגזענים מצאתי את זה משעשע, אנשים קטנים ומצחיקים למה שאספור אותם? אני יותר חושש מנזקי מחלות לב תאונות דרכים ושוביניזם עבור הקטנה. 

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

יש כאלה שבטוחים שאם הם יגיעו למדינה זרה, ידברו באנגלית יפה ויגידו שהם לא ביביסטים אז החבר הפקיסטני יאהב אותם.

כתבת ליבגני בשרשור מקביל להוציא את הראש מהתחת בהקשר לדעה פוליטית שלא מתיישבת עם שלך, אז אני ממש ממליץ לך להוציא את הראש מהתחת כשאתה מדבר על דברים בהם יש לך ליטרלי אפס נסיון מול אנשים שחיים ועוסקים בזה. זה מגוחך, גם אם אתה לא מודע לכך. 

אתה שבוי במטריקס מסוים, תשקול להשתמש בפלטפורמה בשביל להרחיב אופקים. יש בזה הרבה יותר ערך מאשר להשתמש בה לפורקן עצבים, לדעתי. 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, oryo כתב:

אין בתקיפה שום דבר מצחיק, כנ"ל המלחמה בעזה ובמצב הירוד של ישראל בכלליות. כן ניתן לצחוק על הסיטואציה, הומור זו דרך התמודדות ידועה ע"ע בדיחות שואה

מסכים מאוד, אבל מאז השואה עברו כמה שנים.

תן לנו 100 ימים של חסד😏

לפני 12 דקות, oryo כתב:
לפני שעה, לירון .ה. כתב:

בוא נסכם שלהיות ישראלי/יהודי יבוא תמיד אם מטען, לא משנה איפה תהיה

בוא לא. זה tunnel vision וסוג של wishful thinking הפוך, התקרבנות שכזו. הרקע הישראלי שלי מגיע עם אפס מטען בהקשר שאתה מכוון אליו (שלילי). אני לא מסתיר כלום, להיפך, כשאני אומר את השם שלי אני הרבה פעמים מסביר שזה שם ישראלי כי אנשים לא מבינים למה שמישהו יקרא לילד שלו מילת חיבור. 

זה שקיימים אנטישמים בעולם לא שונה מזה שקיימים גזענים לאנשים חומים, זנופוביה כללית, זלזול בבעלי מבטא, וכל מיני בורים אחרים. אין להם השפעה ממשית כבר שנים רבות, ומעט הפעמים שנתקלתי בגזענים מצאתי את זה משעשע, אנשים קטנים ומצחיקים למה שאספור אותם? אני יותר חושש מנזקי מחלות לב תאונות דרכים ושוביניזם עבור הקטנה. 

גם אני גרתי שנים בחול, וגם שם כולם ידעו שאני ישראלי, יהודי, למרות שאני אתיאסט מוחלט. ולא הייתה בעיה עם זה, חוץ מפעם אחת, אבל הידידה התורכיה שלי עמדה לצידי.

לא מתקרבן ולא מסתיר. והסתובבתי וגרתי בעולם.

וכן אני חושב שלהיות קשור ללאום הזה מביא איתו מטען, אולי אני שאני דור לניצולי שואה, זה משהוא אצלי עמוק בדיפ מיינד שלי.

אבל להתקרבן?? שום מצב! איפה שגרתי ידעו מי ומה אני וכולם היו חברי.

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

יאריס 2005

פורסם

ברמה הצבאית/הגנתית - ה-99 אחוז של אתמול הוא מספר מדהים, בלי אח ורע מבחינה היסטורית. ממש תוכנית מלחמת הכוכבים מימי המלחמה הקרה (לא הקולנוע, נו...)

בכל הקשור למורל הלאומי - לא העלה ולא הוריד, נותר שפוף למדי.

בכל הקשור לצד הפוליטי הגלובלי - עולם כמנהגו נוהג...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

מבחינה סטטיסטית נטו, דווקא לא נהיה יותר מסוכן פה ליהודים אחרי הלילה

אם במקרה שקלת להתפטר מהעבודה ולעסוק בסטטיסטיקה, don't.

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני לא צריך להתפטר כדי לעסוק בסטטיסטיקה וניתוח נתונים, כי אני כבר עושה את זה היום. ויעידו על כך חוקרים ורופאים מסטנפורד, ממוריאל בניו יורק ועוד מקומות שמקסימום תקרא עליהם בעיתון.

אז...

d32znko-6a0e60a1-af86-4098-ba90-b2a971db33c1.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...