Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורקינט חשמלי

saharmen

פוסטים מומלצים

היי,

אז אקדים ואומר שקראתי את השרשורים האחרונים כאן והדעות היו קצת חלוקות.

מחפש קורקינט בתקציב של כ1500 שקל, ישרת אותי בנסיעה מהרכבת בהרצליה לאיזור רחוב המשכית, מדובר בעליה קטנה מהרכבת לכיוון הגשר(דרך השכונה) ומשם בירידה ומישור לרחוב המשכית- סהכ סדג של 1.3 קמ לכיוון.

שוקל 105 קג, אין דרישות מהקורקינט להיות מאוד מהיר פשוט שיסחוב את המשקל שלי במהירות של 15-20 קמש.

ראיתי את השיאומי s3(עם שדרוג לצמיגים 10״) ואת הסגווי f25e.

דעות לגבי הקורקינטים?

האם יעשו את העבודה לדעתכם?

המלצה לדגם אחר שלא חשבת עליו?

עריכה אחרונה על ידי saharmen
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע לי, שיאומי הכי זול בן 4 שנים, עשה את העבודה בירושלים מהסינימה סיטי לגבעה צרפתית - 4 ק"מ ואני שוקל בדיוק כמוך.

לא פעם ולא פעמיים. חצי שנה בכיף.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל הנסיעה הזו, כל קורקינט יעשה את העבודה, אפילו הצעצועים של הילדים :-)

תתמקד בנוחות נשיאה ברכבת (משקל, קיפול וכו׳), ופחות בנוחות נסיעה.

שקול לוותר על צמיגים גדולים יותר ובולמים רציניים יותר, זה חשוב לנוחות הנסיעה שאצלך היא משנית. ואומנם זה גם תורם לבטיחות, אבל אולי עדיף להאט מעט ולחסוך עוד כמה ק״ג של סחיבה (כאשר רצים לתפוס רכבת בתחנה עמוסה זה לא תמיד פשוט).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על המענה של שניכם, כנראה שאלך על השיאומי, שדרוג הצמיגים יחסית זניח עלותית(40 שקל לצמיג) וזניח במשקל אבל ממה שהבנתי תורם למהירות הסופית ולשיכוך של הקורקינט 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למהירות סופית אין משמעות בנסיעה שלך (נסיעה קצרה עם לא מעט רמזורים, תגיע ליעד 10 שניות קודם).

את תוספת הנוחות בנסיעה תקזז מול הפחתת הנוחות בנשאה, לא רק משקל ,אלא יותר סרבול. לא הבדל גדול, אבל שווה להשוות כשאתה בחנות ולדמיין איך זה להתנייד בתחנה צפופה עם שתי האפשרויות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...