Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

אני מעוניין לעשות טרייד אין על רכב שיש לי (דאצ'יה לודג'י 2017 בנזין) באלדן/אופרייט וכדו'

א. מישהו יכול להמליץ על חברה ספיציפית / להתרחק מחברה ספיציפית? (אני מדבר על חברות להשכרה/ליסינג )

ב. אני מחפש רכב בטווח מחירים של בין 50,000-80,000 - יונדאי אלנטרה/אקסנט,  קיה ריו/סיד , טויוטה קורולה  - אנחנו משפחה של 2 מבוגרים ו3 ילדים..

יש המלצות אחרות? חשוב לי רכב אמין עם זמינות של חלפים ושיהיה זול לטפל בו, פחות חשוב נוחות ותוספות למיניהם..

ג. חשבתי גם על אופציה של לקנות רכב ישן מאדם פרטי - בסביבות 25000 ש"ח ,  חשבתי על מאזדה 3 2008/2009 או קיה ריו בסביבות שנתון 2011

מישהו יכול לייעץ מה עדיף מבחינת 2 האופציות שהעלתי? רכב מחברה עד 80000 ש"ח או רכב ישן שנחשב אמין מאדם פרטי 

יש יכולת כלכלית ל2 האופציות , ההתלבטות מה עדיף מבחינה פרקטית

פורסם

אתה לא רוצה לעשות טרייד-אין על הרכב שלך בשום מקום. טרייד-אין הוא שירות יקר מאד, ובמקרה שלך מדובר ברכב שעם מעט סבלנות תוכל למכור בקלות יחסית.

אני מניח שהאופציה לרכוש רכב חדש יחסית מליסינג נשענת על האשראי שחברות כאלה נותנות שהיום די יקר בגלל עליית הריבית.

קנה רכב ישן בכסף שיש לך. ותמכור את הרכב שלך לבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה מחפש רכב משפחתי אמין, אני יכול להפנות אותך למודעת מכירה שפרסמתי לאחרונה עבור רכב שמתאים לדרישותיך (יונדאי אלנטרה 2018)

ככלל, בעיסקת טרייד אתה משלם על נוחות... משאיר להם את הרכב שלך ומקבל תמורתו מחיר הרבה יותר נמוך

1. כי הם צריכים להרוויח
2. יש מצב שהם יתקעו עם הרכב
3. תיקונים והשבחה

אז ככל הניתן עדיף למכור בשוק החופשי ואח"כ לחפש את הרכב החדש
ככלל 2 - אני מעדיף להתרחק מסוחרים, גם מהגדולים שבהם. ואם כבר ללכת לסוחר אז לטרייד אין גדול של יבואן מכובד או חברת ליסינג גדולה כמו אויס, אלדן, שלמה וכד...
את המכוניות הלא טובות שלהם הם מעבירים לסוכנויות קטנות שמהן לא הייתי רוכש חבילת מסטיק, אז הסיכוי ליפול אצלם נמוך יותר

כמובן לא לוותר על בדיקה מטעמך

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 53 דקות, zvit כתב:

אתה לא רוצה לעשות טרייד-אין על הרכב שלך בשום מקום. טרייד-אין הוא שירות יקר מאד, ובמקרה שלך מדובר ברכב שעם מעט סבלנות תוכל למכור בקלות יחסית.

אני מניח שהאופציה לרכוש רכב חדש יחסית מליסינג נשענת על האשראי שחברות כאלה נותנות שהיום די יקר בגלל עליית הריבית.

קנה רכב ישן בכסף שיש לך. ותמכור את הרכב שלך לבד.

ההתלבטות שלי נובעת מזה שמחירון הרכב שלי הוא קרוב ל40 אלף לפי לוי יצחק ו33600 לפי מחירון יד 2 , הכי הרבה שהציעו לי בשוק הפרטי (מתוך עשרות טלפונים שקיבלתי) היה 27000, הרבה אמרו לי שיש שוק חלש מאוד לרכב הזה ,זה מחיר סביר עבור הרכב הזה?

לפני 59 דקות, סולל הדרך כתב:

אם אתה מחפש רכב משפחתי אמין, אני יכול להפנות אותך למודעת מכירה שפרסמתי לאחרונה עבור רכב שמתאים לדרישותיך (יונדאי אלנטרה 2018)

ככלל, בעיסקת טרייד אתה משלם על נוחות... משאיר להם את הרכב שלך ומקבל תמורתו מחיר הרבה יותר נמוך

1. כי הם צריכים להרוויח
2. יש מצב שהם יתקעו עם הרכב
3. תיקונים והשבחה

אז ככל הניתן עדיף למכור בשוק החופשי ואח"כ לחפש את הרכב החדש
ככלל 2 - אני מעדיף להתרחק מסוחרים, גם מהגדולים שבהם. ואם כבר ללכת לסוחר אז לטרייד אין גדול של יבואן מכובד או חברת ליסינג גדולה כמו אויס, אלדן, שלמה וכד...
את המכוניות הלא טובות שלהם הם מעבירים לסוכנויות קטנות שמהן לא הייתי רוכש חבילת מסטיק, אז הסיכוי ליפול אצלם נמוך יותר

כמובן לא לוותר על בדיקה מטעמך

בהצלחה.

המגבלה שלי בקנייה בשוק הפרטי היא שהסכום שיהיה לקנות רכב הוא הסכום שבו אצליח למכור את זה שאצלי ( עד עכשיו ההצעה הכי גבוהה שקיבלתי מאדם פרטי הייתה 27000) , בסכום כזה יש לך המלצות לרכב? (אני חשבתי על מאזדה/טויוטה בשנתונים 2008-2010  או קיה/יונדאי בשנתונים 2011-2014

פורסם

מצד אחד הרכב עם 7 מקומות. מצד שני ידני עם מנוע שיש לו מוניטין לא משהו. אם הציעו לך 27000 ש"ח בשוק החופשי, טרייד-אין יציע לך פחות או ינפח את מחיר הרכב שימכור לך.

מה שהציעו לך - זה כנראה מחיר השוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 6 דקות, zvit כתב:

מצד אחד הרכב עם 7 מקומות. מצד שני ידני עם מנוע שיש לו מוניטין לא משהו. אם הציעו לך 27000 ש"ח בשוק החופשי, טרייד-אין יציע לך פחות או ינפח את מחיר הרכב שימכור לך.

מה שהציעו לך - זה כנראה מחיר השוק.

הבנתי תודה רבה

יש לך המלצות לגבי רכב אמין בסכום הזה? אני חשבתי על מאזדה/טויוטה בשנתונים 2008-2010  או קיה/יונדאי בשנתונים 2011-2014

פורסם

רכב בן 10 או יותר, אמין ככל שיהיה... כבר עושה בעיות
תישאר עם הרכב שלך, זאת העצה הכי זולה שיש לי לתת לך
לשדרג למשהו אחר באותו תקציב זה חתול בשק ולא בטוח שתחסוך כסף
אתה יכול לקחת הלוואה מהבנק ולשדרג (לא חייבים לקחת את ההלוואה מחברת הליסינג), זה יתן לך רכב חדש יותר, אמין יותר ובטיחותי יותר.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם יורשה לי לשאול: למה אתה מחליף את הרכב הקיים?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בעניין התחזוקה, לא הייתי מייחס לזה חשיבות עליונה כי באופן כללי התחזוקה בישראל יקרה. זה לא שאתה הולך להחליף מרצדס בפיקנטו.

רכבים מודרניים דורשים לעיתים חלקים לא זולים (שמנים איכותיים, מצתים יקרים וכד') והחלקים מסביב גם כן יקרים כמעט תמיד להחלפה (אלא אם אתה לוקח חליפי ואז אתה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שעוד שנה שנתיים אתה באותו הסיבוב - אין מתנות חינם).

בעניין תיבת ההילוכים, זה הפקטור היחידי שהייתי מכניס כרגע למשוואה. קח בחשבון שכל רכב באיזור התקציב 50-80 זה רכב בן כמה שנים *שבדיוק עכשיו* נכנס ל"סבב בלאי" שלו וגם שם יהיו לך פה ושם דברים לרענן\להחליף\להתקן.

הלודג'י מגיעה עם 5 או 7 מושבים (או שאין בחירה וכולן 7) ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 2 דקות, איציק נ. כתב:

בעניין התחזוקה, לא הייתי מייחס לזה חשיבות עליונה כי באופן כללי התחזוקה בישראל יקרה. זה לא שאתה הולך להחליף מרצדס בפיקנטו.

רכבים מודרניים דורשים לעיתים חלקים לא זולים (שמנים איכותיים, מצתים יקרים וכד') והחלקים מסביב גם כן יקרים כמעט תמיד להחלפה (אלא אם אתה לוקח חליפי ואז אתה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שעוד שנה שנתיים אתה באותו הסיבוב - אין מתנות חינם).

בעניין תיבת ההילוכים, זה הפקטור היחידי שהייתי מכניס כרגע למשוואה. קח בחשבון שכל רכב באיזור התקציב 50-80 זה רכב בן כמה שנים *שבדיוק עכשיו* נכנס ל"סבב בלאי" שלו וגם שם יהיו לך פה ושם דברים לרענן\להחליף\להתקן.

הלודג'י מגיעה עם 5 או 7 מושבים (או שאין בחירה וכולן 7) ?

אני מכיר שזה 7 מקומות בלבד

פורסם

אם אתה רוצה להגדיל תקציב גש לבנק והתעניין בהלוואה המתאימה לך. היקף ותנאי ההלוואה שתוכל לקבל תלויים במצבך הכלכלי ודירוג האשראי שלך, נתונים אלה ייתנו לך כיוון לגבי יכולתך לממן שדרוג של הרכב.

הבעיה המרכזית היא הבטוחות שתוכל לספק כנגד ההלוואה, כי עלולה להיות בעיה לקחת הלוואה כנגד רכב 

הלוואות מגופים לא בנקאיים כמו חברות כרטיסי האשראי או "חברות מימון" נוטות להיות יקרות במיוחד.

יש עוד גופים שנותנים הלוואות, כגון חברות ביטוח או בתי השקעות (ההלוואות המוכרות מול קרנות ההשתלמות).

בכל מקרה, רכב אוטומטי בתקציב 30 אש"ח יהיה בן 10 לפחות עם נסועה מכובדת ובהתאם לכך תצטרך לתקצב ביקורים במוסך. כיוון שהרכב הנוכחי שלך צעיר יחסית, הרי שאם הוא תקין הייתי משתדל להמשיך ולהחזיק בו ומשכנע את האישה להסתפק בידני עד שירווח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אהלן

החלטנו ללכת על קניה של רכב בטווח של עד 80 אלף ש"ח (יש לנו מקורות מימון שחלקם ללא ריבית וחלקם עם ריבית נמוכה יותר ממה שמציעים חברות מימון)

הציעו לי באופרייט קיה סיד 2019

נסעה 94000 קמ, מנוע 1400 טורבו, צורה- האצבק

רכב מליסינג פרטי שטופל במוסך יבואן (הדפיסו לי את כל הקבלות)

למישהו יש חוות דעת לגבי זה?

• תוכן חדש...