Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון יוטיוב ננעל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים קיבלתי מייל מיוטיוב שכתוצאה מפעילות חשודה בערוץ שלי, הוא ננעל ויש לפנות לבירור:

We have reviewed your content and found severe or repeated violations of our spam, deceptive practices and scams policy. Because of this, we have removed your channel from YouTube.

We know this is probably very upsetting news, but it's our job to make sure that YouTube is a safe place for all. If we think a channel severely violates our policies, we take it down to protect other users on the platform - but if you believe we've made the wrong call, you can appeal this decision. You'll find more information about the policy in question and how to submit an appeal below.

מציין  פרט שלא יודע אם קשור אבל בכל זאת...כמה ימים לפני קיבלתי המון הודעות מייל מוזרות לג'ימייל שלי... אולי מישהו ניסה לפרוץ אליי (בכל מקרה יש לי סיסמה חזקה ואימות דו שלבי).

בנוסף יום אחרי גם החשבון של אשתי ננעל, קיבלה אותו מייל מיוטיוב וגם היא קיבלה עשרות מיילים מוזרים כמו שאני קיבלתי.

בכל מקרה פתחתי בתלונה והסברתי את המצב שאני משתמש פשוט שרק צופה בסרטונים (לרוב אלה בכלל הילדים הקטנים), ושאולי מישהו ניסה לפרוץ לחשבון שלי. יוטיוב שלחו לי טופס למלא ובו הם מבקשים את ה channel ID שלי. הבעיה שכדי להוציא את הנתון הזה, צריך להיות מחוברים ליוטיוב ולהיכנס להגדרות ואני כרגע נעול בחוץ ללא גישה. הסברתי את המצב במייל ווקיבלתי אפשרויות שאם פעם פרסמתי משהו בערוץ, או שלחתי מייל למישהו עם לינק לערוץ שלי אני יכול להשתמש בפרטים האלה שם. הבעיה שעד לאותו רגע לא ידעתי בכלל שיש לי ערוץ משלי... מעולם לא השתמשתי בערוץ, מעולם לא העלתי סרטון ובטח שלא שיתפתי כלום. אין לי שום דרך להוציא את הנתון הזה שיוטיוב מחפשים, והם בשלהם עונים לי תשובות של רובוט. הסברתי להם את הכל כמה וכמה פעמים, אמרתי להם שהם יוטיוב/גוגל ושיש להם כבר את כל הפרטים האלה. שלחתי להם צילום של הבעלות חשבון והצעתי לשלוח להם כל אישור ולידציה שהם ירצו (תז/רישון נהיגה/פספורט).

זה התשובה שלהם והעיצות הלא מועילות שלהם:

We understand that you are using the account only to watch videos. However, please note that every YouTube account created has a standard channel associated with it. We need you to provide the ID/Link of the associated channel in order for us to proceed.

Here are other ways to locate your channel ID/Link:

• If your channel is not suspended and you still have access to your YouTube account, you may check this article from our Help Center for more information on how you can find your channel link/ID.

• If you can't find your channel ID/link, you can also check the inbox of your YouTube login email where you received email notifications from your YouTube channel, notifications sent by YouTube from your channel to your email should include the link/ID of your channel.

• If you have shared your channel on other social media platforms, you can also get your channel link there.

• You can also check your browser’s history to search for the link of your channel.

• You may also provide us with the link of any videos that have been uploaded to your channel.

• You can also provide us your YouTube channel’ handle

For your reference, you can check our Help Center on how to find your channel ID/Link

We'll look further into this once we receive your details.

In the meantime, please don't hesitate to email us back should you need further help

כבר מיואש ולא יודע איך להתקדם מכאן... :(

אשמח לרעיונות/עיצות...

תודה וחג שמח

פורסם

אין לך מה להסתבך.

אם מעולם לא השתמשת בערוץ שלך כדי ליצור משהו, פתח חשבון חדש וסלמאתכ.

תוך שבוע של שימוש האלגוריתם יחזיר לך בכל מקרה את כל מה שאתה רגיל אליו.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, FireStar כתב:

לרוב אלה בכלל הילדים הקטנים

בשביל לפתוח ערוץ יוטיוב, צריך לעשות את זה באופן אקטיבי על ידי לחיצה על כפתור המצלמה שנמצא בצד שמאל למעלה.

יכול להיות שאחד הפושטקים עשה את זה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • אחראי פורום
פורסם

בזכות פות"ש עשיתי צילום מסך של הפרטים שמלכי יוטיוב רוצים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

^ וואי לגמרי. זה הדבר הראשון שעשיתי כשקראתי את התשובה הלקונית שלהם.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני שעתיים, _-? כתב:

תפתח חשבון גוגל אחר ותתחבר  ממנו ליוטיוב

מעדיף להחזיר לעצמי את הגישה ולא פתרון "עקום כזה"

לפני שעתיים, Amired כתב:

יש כל מיני מדריכים על איך לאתר channel id לחשבון שנחסם.

אם אתה זוכר את שם המשתמש שלך:

https://www.mediamister.com/find-youtube-channel-id

או ספציפית המדריך הזה למשתמשים שנחסמו:

לא עזר האתר וגם הסרטון לא קידם אותי :(

לפני שעתיים, hans כתב:

אין לך מה להסתבך.

אם מעולם לא השתמשת בערוץ שלך כדי ליצור משהו, פתח חשבון חדש וסלמאתכ.

תוך שבוע של שימוש האלגוריתם יחזיר לך בכל מקרה את כל מה שאתה רגיל אליו.

מעונין לפתור את הנושא ולהחזיר לעצמי גישה ביוזר שלי.

לפני כשעה, DareDevil כתב:

בשביל לפתוח ערוץ יוטיוב, צריך לעשות את זה באופן אקטיבי על ידי לחיצה על כפתור המצלמה שנמצא בצד שמאל למעלה.

יכול להיות שאחד הפושטקים עשה את זה.

לפי מה שהם הסבירו לי, ברגע שיש לך יוזר נפתח לך ערוץ באופן אוטומטי.

פורסם

האם אתה או הילדים הגבתם על סרטון כלשהו?

אם כן כנס לאותו סרטון, תחפש את התגובה ומעליה תראה את השם משתמש.

תכתוב אותו בקישור שצירף amired ותקבל את ה-channel ID.

פורסם

לפני שנה בערך יוטיוב איפשרו להכניס שם משתמש במקום שם ערוץ.

יעני במקום שכל אחד יכול לזייף משתמש אחר, עכשיו לכל אחד יש שם משתמש עם @.

האם עשית אחד כזה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 15 שעות, itzik123 כתב:

האם אתה או הילדים הגבתם על סרטון כלשהו?

אם כן כנס לאותו סרטון, תחפש את התגובה ומעליה תראה את השם משתמש.

תכתוב אותו בקישור שצירף amired ותקבל את ה-channel ID.

אני לא מהמגיבים יותר מידי, והילדים שלי קטנים מאוד ולא יודעים קרוא וכתוב עדיין. בכל מקרה אין לי גישה לחשבון שלי, אז אני לא יכול להיכנס להיסטוריה שלי ולראות למי הגבתי ואם הגבתי ולחלץ משם את את הנתון.

בכל מקרה מעדכן שחפרתי בהיסטוריה שלי בג'ימייל ומצאתי איזה מייל שמישהו נרשם לערוץ שלי (שאין בו כלום חחח).

אם אני עומד על הלינק, היה שם ה channel ID שלי, מסרתי את זה ליוטיוב ומשם החשבון שוחרר במהרה.

רק לא מובנת לי ההתעקשות על הנתון הזה שידוע ליוטיוב/גוגל. אם עברתי את כל תהליך ההזדהות מולם, זו נראית לי ממש התקטננות מיותרת.

העיקר שהסתדר, תודה לכולם וחג שמח :)

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 38 דקות, FireStar כתב:

רק לא מובנת לי ההתעקשות על הנתון הזה שידוע ליוטיוב/גוגל. אם עברתי את כל תהליך ההזדהות מולם, זו נראית לי ממש התקטננות מיותרת.

אמריקאים,יותר גרמנים מהגרמנים ומרובעים,הולכים רק לפי הספר בלי לסטות מילימטר ימינה (גם אם אין טיפת הגיון),אל תטרח להבין.

העיקר שערוצך חזר אליך.

• רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...