Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר זהב, באמת יפה שנמצא אצלי בקו טוקמן כבר מעל עשור

ראיתי ביד-2 שאנשים מוכרים מספרים 'יפים' כאלה

מסקרן אותי לדעת כמה אפשר לקבל על מספר מהסוג הזה, ואם מישהו כאן אי פעם מכר או קנה מספר כזה.

אני מניח שזה מעניין בעיקר עסקים.

המספר הוא בפורמט הבא:

052Y-XXX-XXX

מנסה גם להבין איך עובדת היום הפרוצדורה של העברת בעלות על קו לאדם אחר

בעבר זה היה פשוט, בעיקר בחברות הגדולות, היית קופץ למרכז שירות, חותם על טפסי העברת בעלות והקו היה עובר לבן משפחה

או לכל אדם אחר שבחרת והחיובים היו עוברים אליו.

היום זה לא ממש ברור, בעיקר בחברות הקטנות

אין שם טפסים או מרכזי שירות, בטלפון אומרים לך פשוט לנייד, אבל אי אפשר לנייד מספר על שמי לאדם אחר

זה לא עובד ככה. 

מישהו התנסה בהעברת בעלות בחברות הקטנות?

תודה

פורסם

בטוקמן אין בעלות. אני מניח שכל מה שצריך זה ה-sms הרגיל לסגירת מעגל.

אגב, לשני בנים שלי יש מספרי "זהב" שבחרתי בלי תשלום ביום הראשון או השני של גולן (אילו לא היססתי היה להם 058-xxxxxxx) ניידתי אותם מספר פעמים בין גולן, סלקום ופרטנר בהליך הרגיל.

מבחינת מחיר כנראה לא הרבה. פעם החברות גרפו אלפי שקלים ממכירת המספרים האלה וסרבו לנייד, היום, כשמחייגים מזכרון הטלפון או מגוגל, חשיבותם פחתה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה נכון, לאנשים פרטיים אין ממש מה לעשות או בטח שאין סיבה לשלם עבור מספרי זהב

אבל לחברות, תחנת מוניות, תוכניות רדיו ודברים דומים אני מניח שזה עדיין רלוונטי

אני גם רואה עשרות מודעות ביד-2 עם מחירים של אלפי ועשרות אלפי שקלים

אם מספרי זהב לא היו מבוקשים, אני מניח שגם היו מפסיקים לפרסם אותם ביד2 בכזאת כמות ובכאלה מחירים.

מעניין אם יש כאן מישהו שמכר מספר כזה?

פורסם

אתה יודע, לוח יד 2. מבקשים מחיר, לא בהכרח מקבלים אותו.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

צודק, אבל אם אף אחד לא היה מקבל כלום, לא חושב שעשרות היו ממשיכים לפרסם במשך שנים.

אני מניח שיש לזה שוק, כמו לכל דבר. אבל אף אחד בוודאות לא מקבל 30,000 עבור מספר יפה, גם לא קרוב לזה.

אבל נגיד תחנת מוניות חדשה בהחלט יכולה לרכוש כדי לפרסם בעיתונים ובפלייארים מספר קליט

מעריך שבשביל מספר יפה באמת אפשר לקבל 5,000 מעסק כלשהו שצריך את זה למטרות פרסום.

אגב, בטוקמן ובשאר הפריפייד אכן אין בעלות

אבל אפשר לנייד לחברה אחרת, לקו רגיל עם תשלום חודשי ואז המספר בפועל הופך להיות בבעלותך

וניתן לעשות לו העברת בעלות.

השאלה היא האם ניתן לעשות העברת בעלות גם בחברות הקטנות או שעדיף לנייד לסלקום, פלאפון או פרטנר?

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם

זה משנה משהו? היום כולם גובים מחירי רצפה.

• תוכן חדש...