Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 19.7.2023 בשעה 21:43, Opel Astra GSI כתב:

אני רוצה לדעת היכן יש מכונות, לא מעוניין בשיח מול אנשים. בא לי להגיע מתי שנוח לי ולהתנהל מול מכונה גם מעבר לשעות הפעילות. 

ענו לך.

אין רשימה כזאת ובחיים לא תהיה.

תשאל את החבר'ה בשכונה/עיר.

אצלי יש סופר אחד בלבד ברדיוס של 3 ק"מ שמחזיק מכונה כזאת, בערך אחת ל-10 ביקורים בסופר היא עושה קולות של עובדת.

מה שמציל את המצב זה הסופר השכונתי - אתה מניח את החבילה, אומר בע"פ כמה מכל סוג ומקבל החזר - הודות לפרצוף המוכר.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נתקלתי בערב. בכתבה הזאת.

https://www.zman.co.il/409694/popup/

חוק הפיקדון הורחב – אבל מיחזור הבקבוקים הגדולים הצטמצם.

הישראלים שהתלוננו על הקושי למחזר בקבוקים קיבלו השבוע רוח גבית מפרסום נתוני המיחזור: מאז שחוק הפיקדון הורחב, מספר הבקבוקים הגדולים הממוחזרים דווקא ירד ● ברוב היישובים לא הוצבו מכונות אוטומטיות ● השרה להגנת הסביבה נחושה להעביר את החוק מקצה שיפורים, אבל הבעיה האמיתית היא שהישראלים מכורים לפלסטיק.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 21.7.2023 בשעה 08:04, guya72 כתב:

זה הולך לקרן לשמירת ניקיון של המשרד לאיכות הסביבה.

אלא מה - הממשלה הנוכחית החליטה כי כספי הקרן הנ"ל יעברו לתקציב המדינה.

באמת? חשבתי שזה סכום שמוחזר ליצרנים במידה והבקבוק אכן מגיע לחברת מיחזור ועל ידם. בטוח במה שכתבת? איך זה באמת עובד? אם אני יצרן שרוצה לקבל עבור מכירת בקבוק בפתח המפעל שלושה שקלים האם המחיר האמיתי שאני צריך למכור לך הוא 3.3 ש"ח, כשמתוכם אני מעביר את השלושים אג' לגורם אחר?

פורסם

פעם היו מפזרים בשכונות בערים מתקן מתכת דמוי רשת לבקבוקים בלבד (קראתי לזה בזמנו בקבוקיה)

היה הכי תענוג,אתה בא עם שקיות,משלשל בחורים את הבקבוקים,והיה עוד תא קטן לשקיות עצמן (גאון מי שחשב על זה,הרי לא תסבל בקבוקים בידיים)

פעם בכמה ימים היתה מגיעה משאית אאלט או מישהו אחר והיה מרוקן את המתקן,וחוזר חלילה

גם אני חשבתי שבמכונות שבסופר הבקבוקים הולכים למחזור,מסתבר שזה מושמד במכונה עצמה :| (שומעים את הבקבוק נמחץ בפנים,עם זכוכית בכלל סימפוניה)

מצד שני רק ככה המכונה תאגור גוש גדול של חומר כנראה,שהרי אם היא תאגור בקבוקים כמו שהם,המקום הפנוי יצמצמם מהר מאוד עם מישהו שבא עם עגלה מלאה...

ד"א המכונות שבסופרים שמוצבות מחוץ לסופר,עובדות גם בשבת גם אם הסופר עצמו סגור ? (מודה,עצלן לבדוק בעצמי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 3 שעות, ezuf כתב:

ד"א המכונות שבסופרים שמוצבות מחוץ לסופר,עובדות גם בשבת גם אם הסופר עצמו סגור ? (מודה,עצלן לבדוק בעצמי)

המכונות הבודדות שראיתי היו כולן סגורות מחוץ לשעות העבודה של הסופר עם תריס ברזל כבד.

ובכיוון יותר כללי בכל הקשור למחזור - אתם תראו שבסוף דווקא ה"עצלנות" הישראלית וה"מרדנות" הקולקטיבית - שום כוח ביקום לא יגרום לישראלי לציית כמו גרמני ולעבוד עם 7 פחים שונים וימים מסוימים לעל פח - ינצחו.

כבר התחילו לפתח מכונות אוטומטיות למיון בשלב של "אחרי שכבר נזרק לפח" ועוד מעט הן יהיו יותר יעילות וזולות מגרמני צייתן מצוי. כמו מתקני התפלה, בסוף זה יהיה מימוש ישראלי שמוכרים לאירופה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...