Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רוצה לרכוש באיביי פנס לשברולט.

1. ראשית מבחינת מיסוי, אכתוב עליו 70$ מוצר + 40$ למשלוח, ונקווה לטוב. זה יעזור נראה לכם? אם אני יגיד לו לשלוח את זה סדואר ישראל רגיל.
  2. מבחינת רישוי תקן למוצר, איזה תקן ובאיזה צורה אני צריך לדרוש מהמוכר, והאם בכלל צריך תקן, כי פניתי לרשות המיסים כתבו לי:  פנס מותנה בבדיקת סימון תקן ע"י מפקח, במידה וברצונך לקבל אישור נדרש להגיש בקשה בצירוף חשבונית ורישיון רכב בתוקף עם טסט, במידה ואין טסט לרכב יש לצרף אישור מוסך.
    לפני הרכישה עלייך לבדוק שהפנס עם סימון תקן.

לא יודע ודי מבולבל, אשמח למי שיעשה לי סדר.

תודה רבה!

אם אתה חושב שזה יותר מתאים למיקום אחר אנא העבר אותו ותן לי שם הרשאות. תודה.

פורסם

פנסים דורשים עמידה בתקן ונדרשים לעבור בדיקה.

בגלל הצורך בבדיקה, הפנס לא יגיע ישירות אלייך וכנראה שיתלוו לרכישה עלויות נוספות ולכן עלות המשלוח שהוצגה לך כנראה לא תהיה העלות הסופית. 

לא כתבת באיזה דגם רכב מדובר.

לכן, אם מדובר ברכב נפוץ, עדיף לרכוש פנס בארץ חלופי חדש או מקורי מפירוק. 

פורסם

שברולט אורלנדו פנס שמאל אחורי.

אין איך לברוח מהבדיקה? בטוח שהיא תישלח לבדיקה?

איזה תקן?

בארץ 1050, באיביי 530...

מקורי פירוק לא מצאתי, אשמח להפניה, ברשת לא מצאתי כאלו דברים

תודה

פורסם

אני לא מכיר דרך לברוח מהבדיקה.

בפער המחירים הזה, אישית הייתי קונה בארץ, שוב בגלל הטירחה והעלויות הנלוות שכנראה יצוצו. 

תנסה דרך האפליקציות של קאר פארטס וגלגלים אולי תצליח למצוא מפירוק וכמובן תמיד אפשר לבצע טלפונים לכל מיני פירוקיות. 

אם בכײז תחליט לייבא, תוודא טוב טוב מה אמור להיות כתוב עײג הפנס ושזה אכן כתוב עליו. 

אגב, בדקת את הביטוח שלך. רוב הביטוחים המקיפים כוללים מראות ופנסים ללא פגיעה בגובה הביטוח העתידי ובדמי השתתפות נמוכים מעלות הפנס שציינת. 

פורסם (נערך)

היי,  קודם כל, מצרף קישור לאתר משרד התחבורה לטפסים הרלוונטים, שם מתואר התקנים הדרושים, מה ניתן לייבא חדש/משומש וכו'.
https://www.gov.il/he/Departments/policies/import-policy
בקובץ של מוצרי תעבורה דרישות חובה זה נמצא.

בכללי, טיפ קטן, תשתדל שערך החבילה לפני משלוח יהיה פחות מ-75$, ועדיף לשלוח עם דואר רגיל (בארה''ב זה לדוגמא USPS). (יחסוך לך כסף רב בעמלות למיניהן)
במידה ואתה מעוניין למצוא את מספר החלק (אם לא מצאת), עדכן אותי.

דרך אגב, אם אתה קונה מ-ebay, תקנה דרך האיביי הבריטי. כנראה בגלל רגולציה בריטית, אבל לחלק מהמוכרים ישנם מוצרים עם עלויות מכס כבר מראש בשירות של אייבי (אותו מוצר מאותו מוכר לא מוצג כך באתר אייבי הרגיל - האמריקאי). 

יש גם אפשרות להגיש בקשה לפני השליחה והכול למשרד התחבורה, לי לא יצא להשתמש בזה אף פעם, והבאתי ארצה כל מיני דברים , תושבות, ציריות, ועוד. לא יודע אם זה תורם, אולי משהו אחר יגיד פה.
(מצרף קישור: https://www.gov.il/he/departments/general/forms_import_vehicles_and_transport_products - הטופס של הבקשה לרישיון יבוא מוצרי תעבורה ) 

עריכה אחרונה על ידי ae1924
פירוט על ה-ebay
  • תוכן חדש...