Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

אני מעוניין לשדרג את הרדיו ברכב עבודה שלי, ניסאן נבארה 2015. מדובר ב 2DIN פשוט. אני חושב על משהו לא בומבסטי, שיאפשר לי לשים וויז, לחבר את המצלמת רוורס, לחבר את האייפון ב apple carplay בצורה אלחוטית.

בלי שדרוג רמקולים/מגברים וכאלו.

יש המלצות? האם להזמין בעלי/אמאזון ולדאוג רק להתקנה או לרכוש כאן בישראל?

ראיתי בעליאקספרס ובאמזון את החברה הנ"ל - 

ATOTO מישהו מכיר? 

אני גר בדרום, אני יכול להתקין יחד עם חבר או ללכת לאיש שירות. אם יש המלצה לאיש שירות בבאר שבע - גם אחלה.

תודה

פורסם

הזמנה מאלי אקספרס יש בה אחוזי סיכון שהמערכת תהיה קצת איטית או כדומה בדר"כ זה בסדר וגם אפשר לצפות את זה מראש על ידי צפיה בביקורות אתה נשמע אדם טכני שיודע ענין המלצה שלי תזמין פאנל וכבל בנפרד ומולטימדיה תזמין מחנות שמוכרת אונברסלי כך תהיה לך אינדקציה הרבה יותר גבוהה על החנות והמערכת מכיוון שלחנויות שמוכרות מערכת אוניברסלית יש מלא הזמנו וביקורות ותתקין בעצמך זה לא מסובך תגמור את זה בזול

חשוב להדגיש אל תזמין פחות מ 2 גיגה ראם ותבקש מהמוכר שיכתוב 73 $ שתיתפטר מהמכס 

בהצלחה

פורסם

אולי זה רק אני אבל אני לא סובל את כל האנדרואידים למיניהם. מעדיף לחבר מכשיר פשוט יחסית של פיוניר\קנווד\ סוני וכו. 

גם יתן איכות סאונד טובה(גם אם אתה לא משדרג רכיבים אחרים), גם יתן לך לחבר מצלמה ואפל קאר פליי. והכי חשוב הרבה יותר אמין מכל הסיניים למיניהם.\

השאלה כמה אתה רוצה להשקיע על המכשיר?

פורסם
לפני 5 שעות, IDFWU כתב:

אולי זה רק אני אבל אני לא סובל את כל האנדרואידים למיניהם. מעדיף לחבר מכשיר פשוט יחסית של פיוניר\קנווד\ סוני וכו. 

גם יתן איכות סאונד טובה(גם אם אתה לא משדרג רכיבים אחרים), גם יתן לך לחבר מצלמה ואפל קאר פליי. והכי חשוב הרבה יותר אמין מכל הסיניים למיניהם.\

השאלה כמה אתה רוצה להשקיע על המכשיר?

אין לי בעיה להשקיע, ביחס לדרישה הלא גבוהה. אני חושב שאם יהיה apple carplay אז לא ידרש גם 4G. מאיפה קונים את המערכות האלו של פיוניר/קנווד וכיוצ״ב?

כמה תקציב אני צריך להפנות בשביל מערכת אמינה? כולל התקנה. 

פורסם (נערך)
בתאריך 17.7.2023 בשעה 22:41, bijos כתב:

אין לי בעיה להשקיע, ביחס לדרישה הלא גבוהה. אני חושב שאם יהיה apple carplay אז לא ידרש גם 4G. מאיפה קונים את המערכות האלו של פיוניר/קנווד וכיוצ״ב?

כמה תקציב אני צריך להפנות בשביל מערכת אמינה? כולל התקנה. 

https://www.alexsander.co.il/product/11919/pioneer-avh-z5250bt https://www.alexsander.co.il/product/15113/pioneer-dmh-a4450bt

אחת משתיהן למשל תהיה מעולה לדרישות שלך בהרבה יותר מכל האנדרואיד(לדעתי).

אתה יכול גם לחפש מכשיר טוב של חברה אחרת כמו סוני קנווד וכו באמזון וכו(רק שים לב שהתדרים של הרדיו לא אותם תדרים כמו בארץ אם זה קריטי לך).

עריכה אחרונה על ידי IDFWU
  • תוכן חדש...