Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פגעו ברכב שלי בחניון והשאירו לי פתק עם מספר טלפון.

לפני שאני מדבר איתו, האם יש משהו מקדים שכדאי לי לעשות?

משהו שאני צריך לוודא שאני שואל בשיחה?

אני מניח שהוא ירצה לקבל הצעת מחיר לתיקון ואז להחליט אם להפעיל ביטוח או לסגור בינינו. 

הרכב שלי בן 4 ואני שומר עליו בקנאות (מנקה ידנית בעצמי. טיפולים בזמן ורק במוסכים מורשים ובחלקים מקוריים וכדו').

אז מה הן בדיוק הזכויות שלי מולו?

האם זכותי להחליט שאני מוכן לתקן במוסכים מורשים בלבד? (כפי שהקפדתי עד כה).

אם הוא ירצה להפנות אותי למוסך שהוא מכיר, האם אני רשאי לסרב לגשת למוסך הזה (שיקולי מרחק/ יישוב שאני מעדיף לא להיכנס אליו/ מוסך לא מורשה/ כל סיבה אחרת)?

אם המוסך שלו יתן הצעת מחיר על תיקונים שלא מקובלים עלי (חלפים מפירוק/ לא מקוריים וכדו'), האם אני רשאי לסרב?

בנוסף, מה הן הזכויות שלי מול המוסך?

אחדד. אחד החלקים רק קיבל מעיכה קלה. אעדיף לתקן זאת בpdr ולא בפחחות (גם אם איאלץ לשלם זאת מכיסי). האם אוכל לבקש מהמוסך לא לתקן חלק זה?

ושאלה אחרונה ליתר בטחון:

בהנחה ויש לי פתק עם שמו ומספר טלפון. בהנחה ותהיה לי גם הקלטה שלו משיחת הטלפון בה הוא יודה שהוא האשם. האם זה מספיק על מנת שאוכל לפעול חד צדדית מול הביטוח שלי במידה ונגיע לאי הסכמה? או שכל עוד אין לי את פרטי הביטוח שלו אני נתון לחסדיו?

תודה רבה על העזרה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זכותך לבחור במוסך המקובל עליך. 

אם מדובר בנזק קטן סביר שהצעת מחיר תספק אותו. אם מדובר בהפעלת ביטוח מי שיקבע את דרך התיקון יהיה שמאי (בדרך כלל יהיה מתואם עם המוסך שמבצע את העבודה).

כמובן שתוכל לפעול מול הביטוח שלך, הפוגע לא מעורב בכך. אם הביטוח שלך ירצה הוא יוכל לתבוע את הפוגע (והביטוח שלו), הסבר על כך וכן על המשמעויות של הפעלת הביטוח שלך תקבל מהסוכן שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...