Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

טוב, אם אתה מצפה לקצת יותר פאסון, אני מניח שהביקורת שלך תועבר ע"י גוסר הישר למנהלים בדרג c ולבוארד, ומעתה כל מי שישלח קורות חיים ולא לינקדאין יפוטר מיידית.

מודה לכם על שיתוף הפעולה.

ציטוט

לא נמאס מהפרובינציאליות הזו לפעמים, והיומרה להסביר לכולנו איך עושים דברים נכון במערב אירופה?

לא נמאס לך להגיב בשרשור הפוליטי? לכל אחד מאיתנו יש את מסע הצלב (או סתם התחביב) שלו. אם לא אספר לכם איך עושים דברים מחוץ לכפר, איך תדעו?

ציטוט

לא מסבירים אצלכם בחברה באיזו הרצאה על diversity שבמקומות שונים בעולם תהליכים עובדים שונה?

בוודאי, אבל באותן הרצאות גם מסבירים כמה חשוב להתנדב בקהילה ולעזור למדינות עולם שלישי להתפתח. פעם ישראל הייתה אור לגויים, היום נראה שלא יזיק לה ללמוד מהם קצת.

ציטוט

ובישראל יש משמעות עצומה לקשרים חברתיים, ולא רק לעמודי לינקדאין פורמליים?

זה נכון לכל מדינה, ולכן בתגובתי הראשונה לפות"ש הדגשתי את החשיבות של שמירה על קשר עם כל מי שהכיר אותו מהסיבוב הקודם בתעשייה. עם זאת, יש חשיבות גם למקורות מידע פורמליים, אחרת יוצא לך ארגון מהסוג שהיה נפוץ בברה"מ ולא חברה קפיטליסטית מריטוקרטית.

זה כמו שמישהו טס לחו"ל ורוצה לעשות סיור או סדנה בעיר היעד. הוא יכול לשאול חברים (או אפילו בפורום) ולקבל שלוש וחצי המלצות על סמך זה שאבא של דודה של השכנה היה שם לפני עשור ועשה משהו, או שהוא יכול ללכת ל-airbnb experiences ולקבל שם חמישים המלצות מסודרות לפי קטגוריות, שעות פתיחה, מיקום וכו', ואז לקרוא עשרים ביקורות על כל אחת מהן, שלפחות חלקן יגע בדיוק בנקודות החשובות לו. זה ההבדל בין מנטליות "סגור לי ת'פינה" לבין גישה מקצועית ומבוססת דאטא, שבתוכה הקשרים האישיים הם רק פקטור אחד תומך החלטה.

פורסם
לפני 15 שעות, Derish כתב:

ישראל עוד לא עברה ללינקד-אין כמו שאר העולם המערבי? הייתי מבין אם הבקשה הייתה מגיעה מחברת השמה (שבטח גם הייתה רוצה את הקו"ח בוורד), אבל מחברת IT ב-2023 אני מצפה לקצת יותר פאסון.

מה זה IT? אתה מתכוון הייטקס?

--

ועכשיו ברצינות, רוב האנשים לא מתחזקים פרופיל לינקדין מספיק מפורט. בד"כ הקו"ח הם המסמך שמכיל את כל המידע. בחברה משתמשים באחת מהמערכות לניהול גיוסים והיא מקבלת את שני הפורמטים, ככה שזה לא באמת משנה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

טוב, אם אתה מצפה לקצת יותר פאסון, אני מניח שהביקורת שלך תועבר ע"י גוסר הישר למנהלים בדרג c ולבוארד, ומעתה כל מי שישלח קורות חיים ולא לינקדאין יפוטר מיידית.

לפני 37 דקות, Derish כתב:

מודה לכם על שיתוף הפעולה.

דיברתי עם ההנהלה. הם החליטו לפטר גם כל מי שמגיש קו"ח בין אם הוא עובד עתידי או עובד קיים ששולח בעבור אחר.

מישהו מחפש מתכנתים במקרה? :)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...