Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר בזוגיות ארוכה, מעל 10 שנים. מתוכם 8 שנים גרים ביחד, אני בן 37 היא 39. 

לפני 5 שנים שנינו לגמרי לא היינו במקום של חתונה וילדים. אבל עכשיו, בערך מאז הקורונה, מחודש לחודש היא כבר יותר ויותר רוצה את  זה, ואני עדיין באותו מצב.

אין לי אנטי מובהק, זה לא שאני טס 8 פעמים בשנה לחול והולך כול סופש למועדונים. מבחינת היום יום שלי אני לגמרי בנוי לילדים. ואפילו עוברת לי המחשבה של "החיים שלך גם ככה משעממים, אז אולי ילד זה דווקא מה שאתה צריך"

אבל אין בי באמת שום רצון אמיתי לזה. בייחוד שיש לי כמה מכרים גרושים עם ילדים, ומה שהם עוברים זה באמת אומללות 

תמיד היו לי את המחשבות האלה, והם היו מגיעות מפעם לפעם, אבל היום, עוד עם התזכורות מבת הזוג והעובדה שגם היא לא נהיית צעירה יותר, אני מוצא את עצמי חושב על זה כול יום, לפעמים כמה שעות. אני בנאדם שסובל מחרדות באופן טבעי, והמחשבות האלה מגבירות לי את החרדה פי 100. אני מרגיש שאני כבר לא יכול ככה ואני חייב כבר להחליט. לא להמשיך לדחות.

אלו מבניכם שהיו/כרגע במערכת יחסית משמעותית וארוכה, יש לכם איזה עצות? תובנות?

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסוג הדברים שאף אחד לא יוכל לייעץ בהם. החלטה שלכם נטו. הניסיון שלי, ושל כל חבר (או חברת) פורום אחר, לא יכול להשליך דבר עליכם.

רק דבר אחד חשוב - מבחינת הריון אתם בזמן פציעות. Now or never. שבו ולבנו את הדברים ברחל ביתך הקטנה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יודע, השעון הביולוגי של זוגתך דופק ( כבר מזמן ).

אז או שתיתן לה את מה שהיא רוצה, או שהעסק לא יחזיק מעמד, או שהיא תהיה אומללה בהמשך הקשר איתך.

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש שרשור שפתחתי בנושא, יש דמיון בין נק' המוצא שלנו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

@oryo לא יזיק קישור. גם למשפחה המאושרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 30 דקות, CFAnon כתב:

יש לי כמה מכרים גרושים עם ילדים, ומה שהם עוברים זה באמת אומללות 

תרומתי הצנועה- אל תקיש מ4-5 מקרים פרטיים על כל השאר.

יש גרושים עם ילדים זהב, יש נשואים עם ילדים קקה, יש אלמנים עם ילדים "קומסי קומסה" וחד הוריות עם ילדים "בסדר". תתעלם.

בהצלחה

• אהבתי 5

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

@oryo לא יזיק קישור. גם למשפחה המאושרת.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמו שכתבו, לזוגתך אוזל הזמן אם לא כבר אזל... גם אם תחליטו מחר להביא ילדים, ישנה אפשרות לא קטנה שזה יהיה תהליך לא פשוט.

לא הבנתי מה קשורים החברים הגרושים שלך... אם אתה מתכוון להתגרש או להיפרד תוך זמן קצר אחרי שתביאו ילד(ים) עדיף שתחתוך ותשחרר אותה לדרכה.

לא יודע מה אתה רואה, אבל אין כמו אושר שמביאים ילדים. אפילו דברים כמו מסיבת יום הולדת 3 בגן (שזו הפעם הראשונה שהילד מבין מה קורה), או טקס סיום קבלת תואר, או הרבה דברים קטנים או גדולים שקורים ביניהם.

למרות שזה נכתב במקור באירוניה או פרודיה "ילדים זה שמחה" זו אמת. למה? כי ככה אנחנו מתוכנתים גנטית.

בכל מקרה אתם צריכים להחליט עכשיו (בעצם כבר לפני שנתיים-שלוש), זה לא פשוט, אבל אלו החיים ואתם כבר לא ילדים.

בקשר לחרדות, אולי תשקול עזרה מקצועית שתעזור לך למנוע את ההפרעות שאולי הן יוצרות.

• אהבתי 4

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני שעה, oryo כתב:

יש שרשור שפתחתי בנושא, יש דמיון בין נק' המוצא שלנו

יש דמיון ואין דמיון.

כבר בשורות הראשונות של השרשור שלך רואים הבדל תהומי - אצלך הייתם באותו ה- mood/ vibe : לא משתוקקים לילדים.

כאן המצב שונה...

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, CFAnon כתב:

לפני 5 שנים שנינו לגמרי לא היינו במקום של חתונה וילדים. אבל עכשיו, בערך מאז הקורונה, מחודש לחודש היא כבר יותר ויותר רוצה את  זה, ואני עדיין באותו מצב.

אין לי אנטי מובהק, זה לא שאני טס 8 פעמים בשנה לחול והולך כול סופש למועדונים. מבחינת היום יום שלי אני לגמרי בנוי לילדים. ואפילו עוברת לי המחשבה של "החיים שלך גם ככה משעממים, אז אולי ילד זה דווקא מה שאתה צריך"

ילדים זה דבר מופלא, אבל גם סוג של פרוייקט שלעולם לא נגמר. לפעמים קצת קשה ולפעמים קצת קל, אבל לא משעמם זה בטוח.

זה לא משהו "לתבל" בו את החיים, כי ממקום של בני 37+39 אתם עומדים להכיר\להיכנס לעולם חדש\אחר לגמרי.

אם אתם בעניין, לכו על זה. מבטיח לך שבדרך (והדרך ארוכה ולא תמיד סימפטית) אתם עומדים ללמוד עוד הרבה דברים גם על עצמכם - וגם על העולם - וגם על הזוגיות שלכם. בלי קשר, אני דיי משוכנע שזה יעשה אתכם לאנשים אפילו יותר טובים ממה שאתם חושבים שאתם. זה בהחלט אירוע משנה חיים ואם הזוגיות שלכם מספיק חזקה - תצלחו גם את זה.

בהצלחה

איציק

• אהבתי 9

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה לא רוצה אז אל תעשה. ואם היא רוצה אז תשחררו אחת את השני כי לאף אחד מכם לא יעבור. זהו. רק רציתי להכניס תגובה אחת נגד בין כל התגובות כמה ילדים זה שורה תחתונה רק טוב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מחזק את הבחור מעלי, אל תעשה ילדים "בשביל משהו", ואל תעשה ילדים במחשבה של עכשיו לא בא לי אבל ברגע שהוא יצא אני בטח ירצה אותו. זה ניסוי מסוכן שאם הוא נכשל לפחות 3 אנשים סובלים ממנו לכל שארית החיים.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

אם הייתם בני 25 הייתי מצטרף לממליצים "תשחררו אחד את השני"

בשלב הזה שעון החול שלה הולך ואוזל, וגם אם "תשחרר אותה" לא בטוח שהיא תספיק למצוא זוגיות חדשה ולהביא ילדים

תעשה עם עצמך חושבים, ואם אתה חושב שתעמוד בזה כאינדבידואל ותעמדו בזה כזוג (וזה פרוייקט לכל החיים שלא תהיינה אי הבנות) - לכו על זה כמה שיותר מהר

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היא סגורה על זה שהיא רוצה, אתה צריך להחליט מה אתה רוצה.

בלי קשר לילדים ואם זה רע או טוב, אני יכול לומר לך בוודאות שלהיות תלוי באויר בכל מיני החלטות משמעותיות כאלה זה הכי גרוע. צריך להחליט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...