Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיה ספורטאז - עלה לכביש אוקטובר 2016

טיפולים שעבר: 

ספטמבר 2017- 15845 קילומטר

נובמבר 2019 - 50834 קילומטר 

אפריל 2021 - 68000 קילומטר 

יוני 2022 - 80000 קילומטר 

מה דעתכם? לקנות או להתרחק? תודה 🙏

עריכה אחרונה על ידי paza
פורסם (נערך)

בין ספטמבר 17 לנובמבר 19 לא עבר טיפול אך נסע 35 אלף קמ?

אם זה אכן המצב, להתרחק. זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

עריכה - עכשיו אני שם לב שבכלל הבן אדם לא מקפיד על שגרת טיפולים נורמלית. בקיצור להתרחק.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם
לפני 28 דקות, imprezadude כתב:

בין ספטמבר 17 לנובמבר 19 לא עבר טיפול אך נסע 35 אלף קמ?

אם זה אכן המצב, להתרחק. זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

עריכה - עכשיו אני שם לב שבכלל הבן אדם לא מקפיד על שגרת טיפולים נורמלית. בקיצור להתרחק.

תודה רבה על התגובה

זה מה שאני רואה בספר של קיה

אז בתכלס..המצב ככ גרוע? אני רואה שאחרי השנתיים הראשונות הם ממליצים כל שנתיים.

אז המצב לא מזהיר..אבל קטסטרופלי?

F37AB138-5FE5-4B05-9C6A-7096F78604C4.jpeg

פורסם (נערך)

יהיה קשה למצוא צדיק שהכניס את הרכב לטיפול כל שנה או 15 אלף קילומטרים, כאשר רשום בספר הטיפולים כל שנתיים או 30 אלף קילומטרים.

למעשה, הרכב הזה רק פעם אחת חרג ב 5000 קילומטרים מהנחיות היצרן. חוץ מזה עבר טיפולים אחרי 15,  18  או 12 אלף..

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אולי יהיה קשה, אבל זה לא משנה את העובדה הבסיסית שכנראה שגרת טיפולים שכזו אינה תורמת לבריאות הרכב, בלי קשר להוראות היבואן/יצרן.

מאמין שזה רכב מספיק נפוץ כדי שיהיו כאלה שיכניסו כל שנה לטיפול ״לפני הטסט״, או כאלה שפשוט מבינים שמדובר בהנחיה לא חכמה. זה מזכיר את ההנחיה של פיאטים ואלפא רומאו שהנחו אותו הדבר, ובסוף את הנזק היו צריכים לשלם הלקוחות.

אני יכול לומר רק מה שהייתי עושה בעצמי, לא הייתי הולך על רכב שמטופל במרווחים כ״כ גדולים, גם אם הוראות היצרן/יבואן יאמרו לטפל כל תשע שנים או 100 אלף קמ (לשם הגוזמא כמובן).

מעבר לזה, אפשר לחפש רכבים אחרים עם מרווחי טיפולים יותר קצרים.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • תוכן חדש...