Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קניתי מעליאקספרס אחלה מערכת
מבחינת מהירות היא טסה

וגם המצלמת רוורס, שליטה מההגה, אפל קארפליי הכל עובד מעולה.

אבל אני מקבל הרבה תלונות מאנשים שלא שומעים אותי טוב בשיחות. 

אני מניח שהמיקרופון שהגיע והתקנתי לא מספיק איכותי (הדבקתי בחלק העליון של הדלת נהג)

אשמח להמלצות למיקרופונים טובים שמתאימים למערכת מולטימדיה

תודה :)

פורסם

זה לאו דווקא קשור להתקנה או למיקרופון הספציפי..אני מקבל את אותן טענות ברכב חדש

לדעתי יש יותר סיכוי שזה בעיות קליטה

כי לא יכול להיות שבחלק מהשיחות המיקרופון מעולה ובחלק הוא לא . לפחות אצלי, יש כאלה שמתלוננים ויש כאלה שלא

פורסם
בתאריך 27.1.2023 בשעה 12:12, Oktoberry כתב:

בכל השיחות הוא גרוע..

ועובדה שבטלפון אחלה

אני לא חושב שאמור להיות בעיה עם המיקרופון בדרך כלל זה טוב הייתי ממליץ לך להזמין מיקרופון חדש בתקוה שתיפתר הבעיה אם לא כנראה יש בעיה במערכת עצמה (אגב יכול להיות שתוכל לגלות את זה על ידי ניתוק המיקרופון החיצוני ושימוש במיקרופון הקיים האם יש קטיעות או ששומעים חלק)

פורסם

יש שוני בין מיקרופונים, מקרה שקרה לי - התקנתי רדיו עם BT ברכב שקניתי, לא פירקתי מהרכב הקודם את המיקרופון, 
נסעתי לחנות של מערכות לרכב, ואמרתי לו שאני צריך מיקרופון, וחיברתי למערכת עשיתי שיחה למישהו איך נשמע וזה, בדקתי 3 עד שמצאתי אחד ש"התאים" ושמעו איתו טוב

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...