Jump to content

Oktoberry

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Oktoberry

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. בכל השיחות הוא גרוע.. ועובדה שבטלפון אחלה
  2. אהלן, קניתי מעליאקספרס אחלה מערכת מבחינת מהירות היא טסה וגם המצלמת רוורס, שליטה מההגה, אפל קארפליי הכל עובד מעולה. אבל אני מקבל הרבה תלונות מאנשים שלא שומעים אותי טוב בשיחות. אני מניח שהמיקרופון שהגיע והתקנתי לא מספיק איכותי (הדבקתי בחלק העליון של הדלת נהג) אשמח להמלצות למיקרופונים טובים שמתאימים למערכת מולטימדיה תודה
  3. מכירים בתי עסק בירושלים / אזור המרכז שמוכרים כיסוי הגה וגם תופרים אותו במקום? תודה
  4. עכשיו נכנס לשיקול גם קיה פיקנטו וסוזוקי ספלאש.. מה דעתכם? תקציב 24K
  5. תודה רבה! באמת רובן מהשכרה / ליסינג.. מצד אחד אומרים להתרחק מצד שני זה מה שיש מה כדאי לבדוק כשולקחים רכב שהיה בבעלות קודמת של השכרה?
  6. מה שחשוב לי זה חיסכון ונהיגה נוחה.. לא צריך להתפנק או משהו באבזור אגב הציעו לי היום גם פולקסווגן גולף פלוס TRENDLINE שנת 2010 1595 סמ"ק וגיר אוטומטי. הרכב עבר 110000 קילומטרים ו-2 ידיים. הטסט הבא עוד 3 חודשים. שייך?
  7. תודה רבה, אז מה לדעתך עדיף ספייס סטאר או מזדה 2?
  8. מה זה אומר ואיך אני מבקש את זה?
  9. תודה על התגובה.🙂 האם יש עוד דגמים של רכבים שכדאי לבדוק? מה לגבי אלטו/ספלאש? המאזדה אכן דינמיק. אני קצת חושש בגלל שזה מסוכנות וגם יותר ישן מהמיצובישי (2009 לעומת 2013)
  10. אהלן, ראשית רוצה להודות לכל המשיבים פה ולכל המדריכים והמידע המועיל שיצא לי לקרוא באתר. מחפש רכב ראשון אוטומט, נסיעות תל אביב - ירושלים (סטודנט, נוסע בעיקר בתוך העיר לסידורים ופעם בשבוע בינעירוני) התקציב הוא 15-20K גג. אחרי המון סינונים ודגמים של רכבים שירדתי מהם (פיאסטה, I20, פונטו) נשארתי עם מזדה 2 2009, 95,000 ק"מ שראיתי ביד 2 ממגרש בפתח תקווה או ספייס סטאר 2013 שעברה תאונה בצד שמאל מתל אביב עם 113,000 ק"מ. (בתמונות נראית רגילה) שניהם סביב ה22 אלף. אין לי ככ נסיון וידע ברכבים למעט מה שקראתי פה בפורים, אשמח להמלצותיכם! תודה :)
×
×
  • תוכן חדש...