Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

אולי מפה תגיע הישועה, כבר הפכתי את האינטרנט.

אני רוצה להחליף את המגבר ברכב, ובהמשך את הרמקולים ולהשקיע בידוד וכו'.

ברכב קיימת צמה שמתחברת למגבר עם מחברים מקוריים - אלה המחברים הלבנים שבתמונות. אני רוצה להחליף מגבר אבל לחבר צמה מתאמת למגבר החדש, ככה בעצם לחבר את המחברים המקוריים למגבר בלי לחתוך את החוטים באוטו.

הבעיה - אני לא מוצא קונקטורים נגדיים! אולי מישהו יכול כן לאתר כאלה? אחד 18 פין והשני 20.

יש אולי הצעה אחרת?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

התכוונתי לקפוץ אליהם בימים הקרובים, לא היה לי זמן עדיין.

בכל מקרה תודה רבה על התגובה.

פורסם

או זה - או למצוא מפירוקית או איביי מגבר זהה לשלך כתורם איברים. 

אפשרות נוספת ליצור קשר עם מוכרן\מפעל סיני בעליאקספרס ולתת להם תמונות של הקונקטורים - אלו הם מחברי MOLEX בסופו של דבר וכנראה מיוצרים במאסות בשביל תעשיית הרכב או לפחות בעבור VAG. 

תחפש גם באתרים שמייצרים פתרונות לרכבים גרמניים כמו מוסקוני\גלאדן, אודיוטק פישר (ולכן דבר עם סמיון הספונסר), אודיסון - אם יש להם צמות מתאמות במקרה - ואני לא אתפלא אם יש עם הרכב בסמלון הוא הרכב המדובר. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות וההצעות.

אסכם שלמרות הרבה חיפושים שלי לא מצאתי.

@avi60769 - הייתי שם, הוא אלוף הבחור, מבין עניין, מקצועי ואדיב אבל לא מצאנו חלק מתאים.

@lanosforce - גם יצרתי קשר עם סיני מעלי אקספרס, נתן לי כיוונים וגם קישור למחבר שהוא חשב שיתאים ולא... לצערי.

שימוש במגבר ג'אנק - גם חשבתי על זה אבל המחבר שם הוא יהיה כנראה מתאים לכרטיס ולא לכבל וזה הבדל משמעותי, ולך תשיג מגבר ג'אנק...

אגב, הרכב בסמלון גם שלי אבל החיפוש המדובר מתייחס לפאג'רו.

בסופו של דבר אני חושב שאני הולך לכיוון של חשיפת החוט המקורי, מן יצירת חלון קטן והלחמה של חוט נוסף ממנו למחבר אחר סטנדרטי (סטייל molex) משם האופציות הרבה יותר קלות.

התלבטתי אם זה יכול לייצר הפרעה כמו למשל גלים שחוזרים כי זה לא אימפדנס תואם אבל בתדרים נמוכים כאלה (גם 30K זה נמוך, התופעה שאני מדבר עליה לדעתי מתחילה במגות), לדעתי אין סיכוי.

בקיצור, שורה תחתונה למי שקרא את כל המגילה הזו (תודה על הסבלנות) - אני ללא פתרון "יפה", כמו שאני אוהב וחבל. אבל נראה לי שבסופו של דבר הפתרון המעשי הוא החשוב...

אמשיך לעדכן.

פורסם

לדעתי מה שאתה יכול לעשות זה לקנות תקע\שקע מולקס עם מספר הפינים הנדרש ולוחץ סופיות בשביל הפינים. 

לחתוך את הצמה המקורית במרחק מה מהקונקטורים המקוריים ולשים שם טרמינל או BUTT-CONNECTOR לניתוק חיבור מהיר - ולחבר אליהם את התקע החדש. 

ביום שתרצה להחזיר לקדמות - פשוט לחבר את התקע המקורי חזרה יאללה ביי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בלי לרשום דגם רכב ושנה איך נוכל לעזור

תבדוק בגוגל pac audio יש להם מתאמים למגבר מקורי

או stinger

או CONNECTS2

• רעיון טוב! 2

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

@DRcarLEd צודק צודק.... מדובר בפאג'רו 2012, ביחידת המגבר המקורית כאמור.

בדקתי באתר CONNECTS2, אתר מטורף וטוב להכיר - תודה. 

בבדיקה ראשונית שעשיתי לא מצאתי משהו מתאים, אבל אני אתקשר אליהם או אכתוב להם מייל ונראה.

זה ללא ספק הפך להיות פרויקט בפני עצמו העניין הזה. :loco:

פורסם
בתאריך 13.1.2023 בשעה 17:14, V6 כתב:

ככה בעצם לחבר את המחברים המקוריים למגבר בלי לחתוך את החוטים באוטו.

אפשר פשוט לוותר על השימוש בחיווט המקורי

ולהריץ חוטים חדשים.

בתאריך 24.1.2023 בשעה 22:17, V6 כתב:

הייתי שם, הוא אלוף הבחור, מבין עניין, מקצועי ואדיב אבל לא מצאנו חלק מתאים.

נחמד לשמוע על בתי עסק כאלו, הוא חבר פורום @esimpex 

• רעיון טוב! 1

-

• תוכן חדש...