Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

קניתי הונדה אינסייט 2014 לפני שנתיים, הכל היה בסדר וכיפית עד לפני חודשיים, 

בדרך כלל וגם היה ככה בשנתיים האלה אם אני רוצה שהרכב לא יעצור בכל רמזור (אוטו סטופ) אני פשוט מכבה את הכפתור הירוק

בחודשיים האחרונים קרה לי כבר 4-5 פעם שנסעתי בכביש בינעירוני ואם היה פקק ובד"כ בעלייה, האוטו פשוט התחיל להיעצר עד עצירה מוחלטת ללא אפשרות להמשיך בנסיעה ובאמצע הכביש הייתי צריך לכבות מנוע ולהדליק מחדש ואז זה נסע,

ומה שקורה - שמאז, ה"אוטו סטופ" עובד כל הזמן אפי' אם הכפתור הירוק כבוי וזה אומר שהמנוע דומם לא רק ברמזור אלא כל רבע שניה שעוצרים בפקק - מה שלא אמור להיות ככה

הכנסתי את האוטו למוסך של הונדה הם אמרו שהם עלו על הבעיה שהתוכנה ההיברידית לא מעודכן והם עידכנו את זה מחדש וזה עלה לי 300 ש"ח, אבל מאז שום דבר לא השתנה, וגם מצבר הספקתי כבר להחליף לחדש והכל אותו דבר

האם יש מישהו שמכיר את הבעיה הזה ויכול לעזור לי ??\

תודה רבה מראש

פורסם

לא הכי נכון לחזור למוסך ולהגיד להם שהבעיה לא נפתרה?

זה לא רכב יותר מידי נפוץ בארץ ואם אתה שולט באנגלית, הייתי מתיעץ בפורומים בינלאומיים של הונדה או אינסייט.
דווקא באלו יש סיכוי טוב לקבל מענה אמיתי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 30 דקות, סולל הדרך כתב:

לא הכי נכון לחזור למוסך ולהגיד להם שהבעיה לא נפתרה?

זה לא רכב יותר מידי נפוץ בארץ ואם אתה שולט באנגלית, הייתי מתיעץ בפורומים בינלאומיים של הונדה או אינסייט.
דווקא באלו יש סיכוי טוב לקבל מענה אמיתי

אני פשוט לא יודע מה לעשות - התקשרתי בחזרה למוסך והמומחה שם אמר לי שאני יכניס עוד פעם את הרכב - אבל הבעיה שגם עכשיו וגם אז הוא מתווכח איתי שהמנוע אמור להיכבות בכל רמזור ללא קשר לכפתור הירוק וגם אם זה לא מופעל, וזה לא נכון כי אני עם הרכב שנתיים ואני גם מכיר רכבים אחרים וזה לא אמור להיות ככה, 

במצב כזה שאני מרגיש שהמומחה לא מכיר מספיק את הרכב איך אני יכניס לו עוד פעם את הרכב ולשלם כסף מבלי שהוא ימצא פתרון

ולצערי אני לא שולט באנגלית

בכל מקרה תודה על התגובה 

• תוכן חדש...