Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, אני מנייח שלכל מי שיש מערכת מכובדת עלתה השאלה האם מספיק מגבר אחד 4 ערוצים, כאשר 2 ערוצים לסאב ועל 2 ערוצים הנותרים מרכיבים את הקדמיים והאחוריים או להרכיב כל רמקול על ערוץ נפרד (צורך 2 מגברים)

ואחרי שאמרתי את שלי, אשמח לשמוע את התגובות שלכם ובמה אתם משתמשים. :?:

פורסם

לי למשל יש קומפוננט מוראל דוטק גם קדימה וגם אחורה שמוגברים באמצעות רוקפורד שמביא להם 100 נקי לכל אחד , שכול רמקול יכול לקבל 140

ולסאב יש מונובולוק לאנזר 1200D שמביא לו כמה שהוא צריך

לפי דעתי אם יש לך רמקולים 6X9 סטנדרטים של 60-50 RMS אפשר להישתמש בהגברה של המערכת , מעבר לזה אם השקעת ברמקולים של 100 RMS כדאי עוד מגבר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

Guest תמיר .א.
פורסם

אצלי מגבר 4 ערוצים, 60WX2 לקומפננט הקדמי,

2X80W לרמקולים בדלתות האחוריות שמחוברות במקביל לזוג רמקולים על המגש, כול ערוץ על 2 אום ,ביציאות האחוריות, סהך הכול כ280W של צלילים.

הסאבים על מגבר שניי ערוצים, שמפיק כ600W.

תמיר

פורסם

כרגע אני עובד עם מגבר 1000 4 ערוצים שמרים סאב בגישור ו2 אחוריים. יש לי מגבר בצד של 720 וואט.

בכל מקרה בחודש הקרוב המגבר 1000 ירים 2 סאבים ב2 גישורים כל גישור 200-180RMS

ואת המגבר שיש לי בצד הוא יחובר לקומפוננט מקדימה ב2 גישורים כל גישור 130RMS .והאליפסות מאחור יחוברו להגברה של ההדיוניט

באופן כללי לדעתי מגבר אחד 4 ערוצים יכול לספק סטאפ קומפלט . שוב הכל יחסי ללא חוקים קבועים .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על מגבר 5 ערוצים טוב. ולא חסר כאלו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני יש לי 2 מגברים

4 ערוצים רוקופורד על הFNQ ועל הפולס 6X9

2ערוצים של לטנייג אודיו שנותנים 300 לסאב בברידג'

לדעתי זה הכי נוח וטוב עם 2 מגברים אם יש לך מערכת שמורכבת מ4 רמקולים אכותיים וסאב...

פורסם

אצלי למשל יש 3 מגברים,בגלל שאני חושב שאם כבר השקעתי באלמנטים יקרים וחזקים ואיכותיים אז עדיף לנצל אותם עד הסוף.

מקדימה יש לי מורל הייבריד שמוגברים ע"י 301X בגישור שנותן לכל גישור 150RMS והרמקולים עצמם הם 140.

האחוריים שלי הם הפיוניר 6X9 הסדרה הצהובה,מוגברים ע"י מגבר של לייטינג אודיו שנותן 50 לכל רמקול כשבפועל כל רמקול הוא 80.

והסאב שלי הוא JBL 600RMS שתצחקו מוגבר כרגע ע"י מונובלוק שנותן לו ב4 אוהם 150RMS,אבל אני כבר בשבועיים הקרובים הולך לקנות את המאק אודיו Z2200 שייתן לו בדיוק את מה שמגיע לו.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ופחות עוצמה לכל אלמנט,כלומר מגבר שנותן 50 לערוץ ב4 אוהם,לא ייתן בפועל 100 לערוץ ב2 אוהם.

פורסם

מעניין אותי אם המאק אודיו הזה באמת תותח כמו שנראה מהנתונים או שעוד ניפוח של חברה....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זהו שגם אני רוצה לדעת את זה,אבל לא להכוות....

אני לוקח את דבריו של תמיר בערבון מוגבל שהוא טען שהוא אכן מוציא את ההספק אחרי שהוא פתח אחד כזה והתרשם מאיכות הבניה וכו'.

פורסם

אם אתה רוצה באמת מגבר חזק טוב ושיספק את כל האלמנטים באוטו יש לי רק דבר אחד להגיד לך:

לייטנינג אודיו strike דגם s5.700--מגבר 5 ערוצים חזק ואיכותי!

הנתונים שלו אם אני לא טועה הם

2*100 אראמאס ב4 אום

+

2*75 אראמאס ב4 אום

+

1*200 אראמאס ס4 אום או 1*400 אראמאס ב2 אום

זה הפתרון הכי טוב, גם חזק גם איכותי וגם לוקח הכי קצת מקום על הפלטה מאחור.....

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לי יש מגבר 801X שאותו אני מנצל בכל ה 941WRMS שהוא יכול לתת, לא נראה לי שהנ"ל יהיה יותר טוב, ובחולזאת אני חושב להוסיף 801S

פורסם

אחי בוא נקח את הישראלי או הערס הממוצא

קומפוננט טוב מקדימה, בוא נגיד הממוצע הוא 80 אראמאס?? יש.....

רמקולים 6*9 חייב הרי לא?!?! פיוניר 420 וואט--80 אראמאס! יש......

סאב פיוניר\רוקפורד\סרווין ווגה---כולם בין 150-250 אראמאס! יש......

מה יוצא לנו מזה??-----שכל האלמנטים מקבלים בדיוק את ההגברה הרצוייה! מה גם שיש למגבר הנ"ל איכות חבל על הזמן! משמיעה אישית!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אני שמח על ההשוואה ואתה די צודק, מה שכן, ה801X נותן 4*100RMS ב 4 אום, באיווט של 0.05 ו ב2 אום באיווט של 0.1, אישית, אני מעדיף לא לעמץ את המגבר ולחסוך באיוטים.

ושוב הכל תלוי ברכיבים.

• תוכן חדש...