Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש GARMIN FORRUNNER 45 - טעינה אחת לשבוע, מסך סביר, מציג הודעות (לא מלא), שיחות (מציג איש קשר), סטפר, מד דופק, מד שינה, ועוד פיצ'רים לא שמישים עבורי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 22 דקות, Jeka88 כתב:

האם זה באמת משהו שהוא מאסט מבחינתכם ברגע ששמתם אותו על היד?

מבחינתי לגמרי מאסט.

אני מסתובב עם שעונים חכמים (גלאקסי גיר אס 3, סונטו 9) כבר יותר מ 5 שנים וזה לגמרי משהו שאני לא מוותר עליו ביומיום. 

הטלפון אצלי על מצב רטט באופן קבוע + כיוונתי את ההתראות בשעון כך שלא יחפור לי סתם על כל שטות. תענוג.

פורסם
לפני 46 דקות, oryo כתב:

בעקבות השרשור ראיתי לראשונה את השעון של פיקסל וזו גם פעם ראשונה שיש לי איזשהו חשק לקנות שעון חכם, עשו שם עבודה טובה עם העיצוב 

(אבל לא יקרה, יש מספיק הסחות כבר היום) 

דווקא להיפך. אני משתמש בשעון כפילטר. הטלפון שלי כל היום רוטט מאין ספור התראות שאני מקבל. 

אז אם השעון לא רטט - לא חשוב ואני יכול להתעלם בלי להיכנס לחרדות שפספסתי הודעה מאשתי/אמא שלי/העבודה

אם השעון רטט - מעיף מבט ומחליט אם צריך להגיב או לא.

יכול להגיד שבגלל שהתחלתי להסתובב עם שעון חכם, אני מוציא את הטלפון מהכיס בערך חצי מהפעמים שהייתי מוציא אותו לפני כן.

לפני 37 דקות, Jeka88 כתב:

מתעלק על השרשור ברשותך @פבל.

בשמחה. תרגיש חופשי.

לפני 37 דקות, Jeka88 כתב:

לא מאסט, אבל ההסבר שכתבתי לאוריו די ממצה את התחושה שלי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 30 דקות, Jeka88 כתב:

מתעלק על השרשור ברשותך @פבל.

אני כבר קרוב לחצי שנה חושב האם בכלל כדאי שעון חכם כזה או לא, האם אצטרך אותו והאם הוא יתרום לי, מניח שבמידה ואלך על זה זה יהיה אפל וואטש.

פשוט לא סגור האם אני בכלל צריך אותו או לא.

קניתי אפל ווטש לפני חצי שנה ומאז הורדתי 15 קילו.

לא בגלל השעון.

אבל כן התחלתי לעשות קצת כושר ושם השעון תורם מאוד.

אני ישן עם השעון אז מקבל ניטור שינה. לפני שנכנס למיטה אני אומר לו מתי להעיר אותי. בכלל התרגלתי להגיד לשעון שיזכיר לי דברים או יפעיל טיימר.

התרגלתי מחדש לתנועה עם היד כדי לבדוק מה השעה, במקום לשלוף את הטלפון מהתיק.

קניתי שעון עם esim אז אני יוצא לריצה או לטיול עם הכלב, ומשאיר את הטלפון בבית, תוך שאני נשאר זמין וגם יכול לשמוע מוזיקה או פודקאסטים, בלי שאני צריך להוריד מראש לשעון.

מבחינתי זה הפך למוצר שחסר לי אם במקרה השארתי אותו בבית או שכחתי להטעין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

לפני שנכנס למיטה אני אומר לו מתי להעיר אותי

יופי. סעמק. עכשיו אני צריך גם את הפונקציה הזאת.

אי אפשר איתכם....

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

לפני שנכנס למיטה אני אומר לו מתי להעיר אותי

יש לי פיצ'ר כזה בלי שעון חכם, זה נקרא ילד קטן.

הבעיה היא שהפיצ'ר הזה מלא באגים, אין שום קשר בין השעה שאני אומר לו, לזו שהוא מעיר אותי

• מצחיק 3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פבל כתב:

דווקא להיפך. אני משתמש בשעון כפילטר. הטלפון שלי כל היום רוטט מאין ספור התראות שאני מקבל.

אני קצת אסטה מהשאלה המקורית שלך אבל מבחינתי זה הנקודה העיקרית, גם אני בתור בעל עסק מקבל המון סוגי התראות ביום,  עקב תקלה טכנית ולא מכוונה מתוכננת לא היו לי רעשי התראה/רטט להודעות נכנסות בווטסאפ,  מאז לא תיקנתי את זה וזה פשוט מושלם- אני מסתכל בפלאפון מתי שבא לי ולא באמצע של הסחת דעת שרק שוחקת קשב ואנרגיה ולא באמת מועילה.

שורה תחתונה שהכל ממש בסדר גם אם אני רואה הודעה שנכנסה אחרי חצי שעה, מי קבע שחייבים להיות אונליין כל היום? (אונליין זה לא רק לענות זה גם הציפיה וההצצה והקשב שמוכן להודעות, יש מחיר לזיגזג של קשב).

אני אוהב מאוד טכנולוגיה וחדשנות באופן כללי אבל מקפיד שהיא לא תהפוך לנטל .

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 9 שעות, פבל כתב:
לפני 9 שעות, David32 כתב:

אתה רק מקשה ומקשה. מה יהיה?

שמע, אני צריך לייצר טראפיק איכשהו... :D 

תיזהר. שמעתי שחוסמים פה מבאסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אישתי רכשה לפני כמה שבועות garmin venu 2, מרוצה מאוד..

סוללה מספיקה לכמה ימים, התראות, מהסלולארי, ניתור שינה, ניתור פעילויות ספורט.. 

תבדוק אותו

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 26.10.2022 בשעה 20:38, yb כתב:

אני קצת אסטה מהשאלה המקורית שלך אבל מבחינתי זה הנקודה העיקרית, גם אני בתור בעל עסק מקבל המון סוגי התראות ביום,  עקב תקלה טכנית ולא מכוונה מתוכננת לא היו לי רעשי התראה/רטט להודעות נכנסות בווטסאפ,  מאז לא תיקנתי את זה וזה פשוט מושלם- אני מסתכל בפלאפון מתי שבא לי ולא באמצע של הסחת דעת שרק שוחקת קשב ואנרגיה ולא באמת מועילה.

שורה תחתונה שהכל ממש בסדר גם אם אני רואה הודעה שנכנסה אחרי חצי שעה, מי קבע שחייבים להיות אונליין כל היום? (אונליין זה לא רק לענות זה גם הציפיה וההצצה והקשב שמוכן להודעות, יש מחיר לזיגזג של קשב).

אני אוהב מאוד טכנולוגיה וחדשנות באופן כללי אבל מקפיד שהיא לא תהפוך לנטל .

זאת שריטה, לא משהו שאני שולט בו. 

זה לא שאני "חייב להיות אונליין" כל הזמן, אלא שמרגע שאני מרגיש רטט המוח שלי נכנס למצב של "מי זה מיזה מיזה תענה תענה תבדוק אתה חייב לבדוק תבדוק תבדוק תבדוק מי זה היה מיזה היה מיזההיה מיזה מיזהמיזהמיזה". 

כשאני רואה שזה יאיר לפיד ששלח לי ספאם אני לא אוכל את הכאפות האלה וממשיך בחיים שלו. 

בתאריך 26.10.2022 בשעה 21:41, Igalz כתב:

אישתי רכשה לפני כמה שבועות garmin venu 2, מרוצה מאוד..

סוללה מספיקה לכמה ימים, התראות, מהסלולארי, ניתור שינה, ניתור פעילויות ספורט.. 

תבדוק אותו

בתאריך 28.10.2022 בשעה 10:27, V6 כתב:

אמל"ק.

(עברתי רק על הדרישות שלך בהתחלה).

Garmin Vivoactive 4

https://www.garmin.com/en-US/p/643382

ה-venu שהומלץ נראה ממש סבבה האמת, העיצוב של הויוואקטיב קצת יותר מדי... וול, אקטיבי

פורסם (נערך)

בחירה מצוינת ה-venu2. 

אם התקציב לא שיקול משמעותי מבחינתך לדעתי יהיה עדיף על הויוואקטיב (הוא כמעט כפול במחיר אני חושב). 

מצאתי את ההשוואה המעניינת הבאה, נראה לי שזה (venu) לגמרי קולע לדרישות שלך: 
https://www.androidcentral.com/garmin-venu-2-vs-vivoactive-4

עריכה אחרונה על ידי V6
פורסם

כן, ראיתי שהוא יקר יותר משמעותית... מה אני אעשה, אני מעדיף לקנות משהו יקר שיתאים מאשר משהו זול שאח"כ אתבאס עליו. במיוחד כשמדובר במשהו שאני משתמש בו כל כך הרבה.

פורסם
לפני 4 שעות, פבל כתב:

זאת שריטה, לא משהו שאני שולט בו. 

זה לא שאני "חייב להיות אונליין" כל הזמן, אלא שמרגע שאני מרגיש רטט המוח שלי נכנס למצב של "מי זה מיזה מיזה תענה תענה תבדוק אתה חייב לבדוק תבדוק תבדוק תבדוק מי זה היה מיזה היה מיזההיה מיזה מיזהמיזהמיזה". 

אתה לא כזה מיוחד.. 😀

יש את זה לרוב האנשים ומתכנני האפליקציות והתוכנות היקרות והמצליחות, נעזרים במומחים לפסיכולוגיה ומנצלים את התכונות האלו כדי לגרום לאנשים להיכנס שוב ושוב לאפליקציה.

כשאתה רואה סימן של 2 שיחות שלא נענו או 3 הודעות שלא נקראו, זה מייצר חוסר נוחות פיזית אצל רוב האנשים וזה ימשיך לנקר בהם עד שיכנסו לבדוק מי ומה.

פייסבוק יצרה פיד שכולו מהונדס להפליא כדי לגרום לאנשים לגלול בו לנצח מתוך תחושת פומו.

יוצרי משחקים מנצלים את זה וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין מה לעשות אם שעון חכם כל כך חשוב לך אזי אתה צריך לעבור לאפל.

אם בסמרטפונים יש ויכוח, הרי בשעונים יש פער ענקי לטובת אפל במיוחד

בניתור פעולות גופניות וניתור רפואי.

ממליץ לראות את הסרטונים הבאים ולהשוות.

• תוכן חדש...