Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תרשו לי לפתוח ולומר שכו@%^5^&*$%^&# של גוגל המז!$~!@%*@$%^*&@ בני שר!0$!@$&% האלה. שנתיים אני מחכה לפיקסל-שעון המז!@$%&*!@@$ הזה, ועכשיו הם מוציאים אותו, והוא בדיוק כל מה שרציתי עם סוללה שצריך להטעין רק בערך 12 פעם ביום. טפי.

אז עכשיו אני בדילמה.
עד לפני שנה בערך הסתובבתי עם שעון "היברידי" - כלומר שעון אנלוגי רגיל, שברגע שמתקבלת התראה הוא רוטט ומזיז את המחוגים לכיוון שעה מסוימת, לפי מה שהגדרתי - נניח שיחה נכנסת שעה 12; הודעת וואטסאפ שעה 3, מייל שעה 9 וכו'. 

כיום אני עם miband שאשתי קיבלה בחינם וענדתי רק כדי לבדוק האם השינה שלי באמת מחורבנת כמו שאני חושב או שאני פשוט ישן מעט מדי. מאז גיליתי את היכולת המופלאה לקרוא את ההתראות הספציפיות על השעון ויותר מזה את האפשרות לא לאכול כאפות FOMO על כל רטט קטן של הטלפון, אלא פשוט להסתכל על היד ולראות שזו עוד הודעה מיאיר לפיד או מועדון הלקוחות של המשביר לצרכן, ולהתעלם ממנה. 

במסגרת העבודה שלי אני מקבל כמויות הזויות של התראות כל יום, בקלות 1000-2000 נוטיפיקציות כל יום והשעון הזה עזר לי להוריד את הזמן שאני מחזיק את הטלפון ואת כמות הפעמים שאני פותח אותו, להערכתי, לפחות ב-50% אם לא יותר. 

ידעתי שה-miband הזה זמני, גם כי הוא די מוגבל ביכולות שלו, אבל גם כי הוא מראה לכולם שבגדול, די התייאשתי מהחיים ועכשיו אני רק מחכה שהמוות יבוא וייקח אותי. אני לא אומר שזה לא נכון, רק שאני לא רוצה להפגין את זה חזק מדי החוצה. 

אני לא כותב תקציב כי הוא פחות רלוונטי, ממה שראיתי כל השעונים עולים פחות או יותר אותו דבר עם הפרשים של עד 100-150$, אז זה לא כזה קריטי.

אז עכשיו אני בדילמה. במה להחליף אותו? 

כרגע, השניים המובילים הם גלקסי-שעון 5 (לא פרו), שאני עדיין מתלבא לגביו כי הסוללה שלו מספיקה ל"עד 40 שעות בשימוש סביר"; ואמייזפיט GTR3 כן פרו שאני עדיין מתלבט לגביו כי הוא "דגם ישן".

הדרישות הן:

0. לפני כל דבר אחר - יכולת לנטר שינה ולספור צעדים, ועמידות במים. אני לא כותב "תצוגת התראות מאפליקציות" כי זה נראה לי מטומטם להתייחס לזה נקודתית. נו, תראו מה זה, כתבתי "תצוגת התראות מאפליקציות". מטומטם.

1. עיצוב מינימליסטי (תנאי הכרחי). שום אפל ווץ' פרו או שעון ימאים של גרמין. מבחינתי, העיצוב של הפיקסל-שעון הוא מושלם, אז כל מה שדומה לו, הולך.

2. חיי סוללה סבירים. מה זה סבירים? כל דבר של מעל שבוע בשימוש שציינתי יהיה מעולה, אבל מוכן גם להתפשר (אם אין אופציה אחרת) על 3-4 ימים. 

3. עדכני. לא הכרחי, אבל ממש ממש קשה לי עם קניה של מוצרים טכנולוגיים "של שנה שעברה". 

4. חיבור סלולרי. לא הכרחי, אבל נראה לי מגניב להיות מסוגל להשתמש בו בלי שהטלפון לידי.

מה אני ממש ממש לא צריך:

1. ניטור 259 סוגי אימון כושר.

2. רמקול.

3. טריגר למצלמה.

4. חמישה סוגי GPS שמתחברים במקביל.

5. תקשורת לוויינית.

6. חנות אפליקציות מקיפה ומטורפת שכוללת אפליקציות לכל דבר החל מרשימת קניות ועד קראש בנדיקוט. 

7. כל שאר הקשקושים המקושקשים שמוסיפים לשעונים היום. 

תודה רבה, ומי ייתן שכל גאדג'ט שאתם מחכים להשקה שלו יענה בדיוק על כל הדרישות שלכם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הבעיה של ה mi?

הוא אמין, מדוייק, סוס עבודה וזמן עבודה ארוך

היה לי את ה 5, שידרגתי ל 6 ועכשיו יצא 7
הוא נותן מענה לרוב הצרות שלי בחיים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי את ה 5 פרו, חיי סוללה מעולים בלי aod (מסך שדלוק כל הזמן), עם aod על הפנים.

היה לי לפני הוואוי gt1, החסרונות שלו הם שהוא לא wearOS, אז הוא לא עד כדי כך חכם, מתממשק לאפליקצית הוואווי ונשלט בידי הסיניים, היתרונות : חיי סוללה מטורפים, אמינות, נראות. יש כמובן פונקציונליות כמו ניטור שינה, אימונים צעדים וכדומה.

ממליץ על הגרסאות החדשות שלו gt2/gt3. ככל שאתה הולך על שעון פחות חכם ככה אתה מקבל חיי סוללה טובים יותר, זה הטרייד אוף.

Miata ND2

פורסם

אני עם המי בנד מהדור הראשון, כרגע נמצא עם הדור השביעי שהחליף את החמישי.

לפי מה שאתה מתאר זה כל מה שאתה צריך.. מציג הודעות וואטסאפ, SMS, התראות שיחה עם זיהוי, ניתן לנתק שיחות דרכו, סופר צעדים ושינה.

מטעין פעם בשבועיים בערך, כמובן שעמיד למים, יורד מהיד לצורך טעינה בלבד, גם בים המלח הייתי איתם כמה פעמים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

עדיין לא הבנתי מה הבעיה של ה mi?

הוא אמין, מדוייק, סוס עבודה וזמן עבודה ארוך

היה לי את ה 5, שידרגתי ל 6 ועכשיו יצא 7
הוא נותן מענה לרוב הצרות שלי בחיים

כל זה נכון, אבל הוא גם נראה קצת פויה, ובא לי משהו יותר יפה ושנראה כמו שעון אמיתי ולא כמו פרס מחבילה של קורנפלקס.

לפני 2 דקות, CartMan2oo5 כתב:

לפי מה שאתה מתאר זה כל מה שאתה צריך..

הוא אכן בדיוק מה שאני צריך, רק שהוא נראה כמו פיצה מלפני שבועיים. וגם עצוב כמו אחת, אז בא לי משהו יותר, ממ.... לא מכוער.

לפני 15 דקות, Or05230 כתב:

יש לי את ה 5 פרו, חיי סוללה מעולים בלי aod (מסך שדלוק כל הזמן), עם aod על הפנים.

היה לי לפני הוואוי gt1, החסרונות שלו הם שהוא לא wearOS, אז הוא לא עד כדי כך חכם, מתממשק לאפליקצית הוואווי ונשלט בידי הסיניים, היתרונות : חיי סוללה מטורפים, אמינות, נראות. יש כמובן פונקציונליות כמו ניטור שינה, אימונים צעדים וכדומה.

ממליץ על הגרסאות החדשות שלו gt2/gt3. ככל שאתה הולך על שעון פחות חכם ככה אתה מקבל חיי סוללה טובים יותר, זה הטרייד אוף.

תודה, אבדוק אותם. לא קריטי לי מערכת ההפעלה, כי כאמור אני משתמש בו רק כדי להציג התראות ולנטר שינה.

פורסם

אם הדבר היחידי שמפריע לך זה הנראות, תנסה לבדוק אולי על המקבילים שלו.. מכיר שיש צמיד ממש דומה בתכונות שלו להוואווי, אולי השעון חכם\טיפש של שיאומי (יש עגול ויש מרובע) יענה לך על הצרכים, ידוע לי שגם שם הסוללה מעולה יחסית לשעונים חכמים..

פורסם

לי יש xiaomi mi watch S1, עיצוב מינימליסטי, וסוללה שמחזיקה לא פחות משבועיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

miband 5 שקיבלתי ב"מתנה" מכללית, ניסיתי לחבר לאפליקציה אלטרנטיבית (כי אני לא מת על הסינים), התייאשתי כי לא הצלחתי לחבר את האפליקציה לשעון. הועבר אחר כבוד למישהו מהמשפחה.

קוראים לאפליקציה Gadgetbridge

https://www.gadgetbridge.org/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש לי מיבאנד6 שקיבלתי מכללית.

האמת, נוח!

קל קומפטי.

זמן סוללה לדעתי סביב 7-8 ימים.

בפועל שעה טעינה מביאה אותו ל100% כך שמידי פעם אני שם אותו בטעינה שהוא עוד על 20-30%

לא צללתי איתו. אבל במקלחת הוא עמיד.

מסונרכן לטלפון.

.

פורסם

תחליף לו צמיד מאלי אקספרס
יש צמידים ממש יפים בגרושים וזה הופך את השעון ממתנה בקופסת קורנפלקס לשעון יוקרתי מהשוק בפטפונג

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 29 דקות, om2 כתב:

יש לי מיבאנד6 שקיבלתי מכללית.

לי יש את ה-5 שקיבלתי בדיוק באותו אופן, רק שפה אני אפילו פדלאה מדי בשביל לקבל אותו בעצמי וקיבלתי אותו על חשבון אשתי.

לפני 1 דקה, סולל הדרך כתב:

יש צמידים ממש יפים בגרושים וזה הופך את השעון ממתנה בקופסת קורנפלקס לשעון יוקרתי מהשוק בפטפונג

וגם אחרי זה הוא עדיין נראה עצוב. 

כאילו, למען הסר ספק, אם הוא יושב על יד של איזה איש סופר דופר חטוב שלובש בגדי ספורט או רואים שאשכרה עושה משהו עם עצמו, זה סבבה לגמרי ומתאים לחלוטין. 

על צפלון שנראה כאילו לא אכל כבר שלושה שבועות, נועל מגפיים ומסתובב עם תיק צד ללפטופ כי הוא חי בסרט שזה גורם לו להיראות מתוחכם, זה פחות מתאים.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 4 דקות, פבל כתב:

וגם אחרי זה הוא עדיין נראה עצוב. 

כאילו, למען הסר ספק, אם הוא יושב על יד של איזה איש סופר דופר חטוב שלובש בגדי ספורט או רואים שאשכרה עושה משהו עם עצמו, זה סבבה לגמרי ומתאים לחלוטין. 

על צפלון שנראה כאילו לא אכל כבר שלושה שבועות, נועל מגפיים ומסתובב עם תיק צד ללפטופ כי הוא חי בסרט שזה גורם לו להיראות מתוחכם, זה פחות מתאים.

אז watch S1 של שיומי.

גם נראה טוב, גם סוללה מחזיקה טון זמן, גם יש המון צמידים, גם לא יקר (לפני שנה עלה לי 300 שקל אצל עלי).

רק אל תקנה מהיבואן בארץ, אצל עלי תקבל את אותו מוצר באותה גירסה בחצי מחיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, פבל כתב:

לצפלון עם הלפטופ..

זה נראה לי יותר מתאים...

https://www.aliexpress.com/item/4000110159804.html

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

מה שטוחן סוללה אלה המסך (בעיקר צבעוני וכזה שדולק כל הזמן), ותקשורת מכל סוג שהוא. זו הסיבה שאיני נפרד מהפולאר M430 שלי - מסך מונוכרום קריא (כנראה "נייר אלקררוני" או משהו דומה), וסוללה שמחזיקה 7 ימים עם שעה אימון כל יום, וזאת במכשיר בן 4 שנים (כשהיה חדש החזיק עד 10 ימים ויותר). אבל זה בלי התראות ובלי שום פונקציות נוספות.

הצחיק אותי שהדגם העתיק הזה הוצע לי לפני חודשיים בחנות ספורט בשוודיה, לא היה להם שום דבר יותר מודרני. בארץ הוא עולה כיום סביב 500 ₪, והשירות של היבואן הרשמי מעולה. לצערי התנסיתי - אבל אני עונד שעוני פולאר כבר 16 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

אז watch S1 של שיומי.

גם נראה טוב, גם סוללה מחזיקה טון זמן, גם יש המון צמידים, גם לא יקר (לפני שנה עלה לי 300 שקל אצל עלי).

רק אל תקנה מהיבואן בארץ, אצל עלי תקבל את אותו מוצר באותה גירסה בחצי מחיר.

הוא פחות בסגנון (עיצובית) שאני אוהב, אבל החוויווי 3 משהו נראה ממש מעניין. 

לפני שעתיים, המהיר הזהיר כתב:

לצפלון עם הלפטופ..

זה נראה לי יותר מתאים...

https://www.aliexpress.com/item/4000110159804.html

אם הולכים לשם, אני כבר קונה פשוט רצועת כושר לטלפון ושם אותו על היד. אבל אני לא יכול שלא להתלהב מהפיפ-בוי המאוד מגניב הזה 🤣

לפני שעתיים, sperial כתב:

מה שטוחן סוללה אלה המסך (בעיקר צבעוני וכזה שדולק כל הזמן), ותקשורת מכל סוג שהוא. זו הסיבה שאיני נפרד מהפולאר M430 שלי - מסך מונוכרום קריא (כנראה "נייר אלקררוני" או משהו דומה), וסוללה שמחזיקה 7 ימים עם שעה אימון כל יום, וזאת במכשיר בן 4 שנים (כשהיה חדש החזיק עד 10 ימים ויותר). אבל זה בלי התראות ובלי שום פונקציות נוספות.

הצחיק אותי שהדגם העתיק הזה הוצע לי לפני חודשיים בחנות ספורט בשוודיה, לא היה להם שום דבר יותר מודרני. בארץ הוא עולה כיום סביב 500 ₪, והשירות של היבואן הרשמי מעולה. לצערי התנסיתי - אבל אני עונד שעוני פולאר כבר 16 שנים.

תענוג. תודה שחלקת. 

איך זה עוזר לי?

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

• תוכן חדש...