Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לרכוש רכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי סקודה פאביה 2016 יד ראשונה אמבישן.

ממה שאני מבין, היום אפשר להגיע ל15K מעל המחירון. האוטו מצויין ולא היה באף תאונה (חוץ מאיזה גירוד שאשתי עשתה שזה קוסמטי).

למרות שאנחנו סופר מרוצים מהרכב, האם בגלל הנקודה בזמן שרכבים יד 2 ממש יקרים, שווה לנסות למכור ולגרד את הכסף בשביל לקנות אוטו חדש?

פורסם

מציע לנסות ולראות אם באמת יתנו לך 15 אלף מעל המחירון, כמו כן, תבדוק מתי אספקה לרכב שאתה רוצה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

מציע לנסות ולראות אם באמת יתנו לך 15 אלף מעל המחירון, כמו כן, תבדוק מתי אספקה לרכב שאתה רוצה.

זה משהו שכל הזמן אומרים בחדשות, אתה אומר שזה לא באמת קורה?

איך אני יודע מתי אספקה? פשוט לדבר עם הסוכנויות?

פורסם

כן, להתקשר לסוכנות ולברר.

לא כול רכב נמכר בכזה סכום מעל המחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האספקה של פאביה חדשה זה ברבעון ראשון של 23, יעני בין ינואר לאפריל.

המחיר מתחיל מ115 אלף בערך.

המחיר שתוכל למכור את הרכב שלך, תלוי כמובן בקלומטראז' במצב שלו וכו', אבל לדעתי סביב 50-55 אלף.

זה לא יהיה להוסיף קצת כסף...

אם אתה מרוצה מהרכב שלך, אז למה להחליף?

זה דעתי לפחות, אבל תעשה כחוכמתך.

בהצלחה

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
בתאריך 12.10.2022 בשעה 15:50, המהיר הזהיר כתב:

האספקה של פאביה חדשה זה ברבעון ראשון של 23, יעני בין ינואר לאפריל.

המחיר מתחיל מ115 אלף בערך.

המחיר שתוכל למכור את הרכב שלך, תלוי כמובן בקלומטראז' במצב שלו וכו', אבל לדעתי סביב 50-55 אלף.

זה לא יהיה להוסיף קצת כסף...

אם אתה מרוצה מהרכב שלך, אז למה להחליף?

זה דעתי לפחות, אבל תעשה כחוכמתך.

בהצלחה

120K קילומטר

חשבתי על זה עוד כמה לילות ואני מסכים איתך לחלוטין! אני מאמין שאני יכול למכור ב60

וחשבתי לקחת את זה כהזדמנות לשדרג לאוקטביה, אבל זה ממש לא מעט כסף ולא בטוח ששווה לעשות את זה רק כי "השוק בוער" תודה!

פורסם

אם לא תמכור מעל המחירון, שנה הבאה תמכור מתחת… השוק בסופו של דבר יחזור לאיזון ונראה שהיום הזה קרב ובא.

לכן אני בספק אם בכלל תצליח למכור במעל למחירון בתקופה קשה זו (התחלת מיתון), אם אתה יכול הייתי הולך על זה

פורסם

גם מחירי הרכב החדש בעליה. וקשה לדעת מה יקרה בשוק המשומשות כשהוא יגיע, בעוד כמה חודשים. כמובן שאתה יכול לתת מקדמה, ואם כשמגיע לא נוח לך לשלם לוותר על החלפת הרכב - אבל אני בכלל לא בטוח שהרכב שלך ( 120,000 ק"מ ב-6 שנים) הוא כזו מציאה שמישהו באמת ישלם תמורתו עשרות אחוזים מעל המחירון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי שווה לשאול את עצמך את זה - אם השוק היה רגיל, היה בכוונתך להחליף לרכב חדש בעוד שנה שנתיים?

אם התשובה היא כן ותקבל מעל למחירון אז יש מצב ששווה לך.

פורסם

אבל הבחור מדבר על רכישת רכב שהשאסי שלו עדיין רחוק מפס הייצור - ומהמר על מחירי הרכב - גם הישן וגם החדש - בעוד כמה חודשים. אלא אם הוא יכול למכור כעת ולהסתדר בלי רכב עד קבלת החדש - כי אז הוא יכול לפרסם את הרכב ולנסות לחוש עד כמה המים (שוק המכירה) חמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 11.10.2022 בשעה 21:29, YogiBear2k כתב:

היי, יש לי סקודה פאביה 2016 יד ראשונה אמבישן.

ממה שאני מבין, היום אפשר להגיע ל15K מעל המחירון. האוטו מצויין ולא היה באף תאונה (חוץ מאיזה גירוד שאשתי עשתה שזה קוסמטי).

למרות שאנחנו סופר מרוצים מהרכב, האם בגלל הנקודה בזמן שרכבים יד 2 ממש יקרים, שווה לנסות למכור ולגרד את הכסף בשביל לקנות אוטו חדש?

למה אתה מניח שרק מחיר הרכב הנוכחי שלך עלה, ולא גם הרכב אותו תירצה לקנות? זה בד״כ המצב.
המקרים בהם יש פער עד כדי כך גדול שרכב בו שנה עולה יותר מרכב חדש זהה קורים רק כשלרכב החדש צריך לחכות חצי שנה או שנה (ואז יש אנשים שחייבים רכב עכשיו), מה שאומר שאין שום ודאות מתי תקבל את החדש אבל על הישן תצטרך לוותר עכשיו.
זה לא שונה ממחירי הדיור בארץ. זה שבאופן כללי המחירים עולים יותר מכל מדד או השקעה סבירה לא עוזר למי שמוכר דירה להרוויח, אם הוא צריך בתמורה לקנות דירה דומה אחרת (או יותר גדולה).

• אהבתי 1
פורסם

אתה תצטרך לעבוד קשה כדי למצוא מישהו שישלם על פאביה עם 120 אלף 15 מעל המחירון או מעל המחירון בכלל.

הייתי מצפה ריאלית לקבל 4-6 אלף מתחת למחירון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

החלפת רכב לא אמורה להיות משיקול כזה- כבר רמזו לך שאי אפשר לדעת מה יהיו מחירי הרכב, האם בכלל אתה תסכים להישאר ללא רכב לתקופת גישור כלשהי ? האם תוכל לעמוד בהחזר הלוואת מימון בהתחשב בכך שתזדקק להללואה של בערך 70000 ש"ח ,בטרייד אין לא תקבל מחירון... 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...