Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב חדש (או כמעט חדש), והקריטריון העיקרי מבחינתי הוא היכולות האוטנומיות של הרכב. כוונתי לתכונות שעשויות להקל על נסיעות ארוכות בכבישים מהירים ובפקקים, כגון בקרת שיוט אדאפטיבית וסייען פקקים. רבים מן היצרנים טוענים שיש להם את התכונות הללו, אך לא כל "בקרת שיוט אדאפטיבית" זהה זו לזו ולא כל "סייען פקקים" זהה זה לזה, שכן אפשר שהם שונים בכל מיני פרטים דקים (כגון כמות השניות שבהן סייען הפקקים מוכן לחכות בעצירה בלי התערבות מן הנהג, וכגון אם בקרת השיוט יכולה לפעול בכל מהירות או לא).

ובכן, אני מנסה לבחון איזה יצרן ואיזה רכב מציע את התכונות האוטונומיות הכי מתקדמות. אך לצערי, במפרטים של הרכבים, וגם באולמות התצוגה עצמם, בדרך כלל אין מידע מפורט לגבי התכונות האוטונומיות, מלבד מן המשפט הכללי ש"ברכב קיימת בקרת שיוט אדפטיבית" או "ברכב קיים סייען פקקים". 

ועל כן אני פונה אליכם, קהל יקר, לעזרתכם. 

מגבלות אחרות:

א) רכב חשמלי אינו בא בחשבון לצערי כי אין לנו מקום חנייה פרטי ובאזור שלנו אין מקומות ציבוריים להטענה

ב) מבחינת מחיר, כעיקרון אני מעדיף רכב עד 200,000 ש"ח, אבל אפשר מחיר גבוה יותר אם ההבדל בתכונות האוטונומיות הוא משמעותי.

תודה רבה!

• תוכן חדש...