Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר 93 והברקסים שלה ממש אבל ממש על הפנים(אולי ספציפית באוטו שלי)

כמה יעלה לי להחליף תבלמי תוף לדיסק מקדימה?

והאם זה משתלם מבחינה כלכלית על אוטו חדש?

פורסם

אני מניח שהתכוונת אוטו ישן.

לא שווה להשקיע. אם אתה אומר שהיא בולעת "על הפנים" כנראה שיש בעיה במערכת הבלמים: חסר נוזל בלמים, הנוזל ישן ואיבד מתכונותיו, משאבת בלמים דולפת, יש אוויר במערכת, רפידות שחוקות... יכולות להיות המון סיבות. גש למוסך אמין ומקצועי לטיפול (דחוף) בבעיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום רב

א. יש לטפל בברקסים זהו דבר בטיחותי

ב. רכב זה הוא רגיל\ זול והעלות לכך לא גבוה

ג. מקדימה יש לך רפידות (דיסקיות ) ולא תוף

ד. יכול להיות כי החלפת נוזל בלמים ע"י ואקום תפתור את ה"בעיה"

בברכה זיסו יוסי

פורסם
אני מניח שהתכוונת אוטו ישן.

לא שווה להשקיע. אם אתה אומר שהיא בולעת "על הפנים" כנראה שיש בעיה במערכת הבלמים: חסר נוזל בלמים, הנוזל ישן ואיבד מתכונותיו, משאבת בלמים דולפת, יש אוויר במערכת, רפידות שחוקות... יכולות להיות המון סיבות. גש למוסך אמין ומקצועי לטיפול (דחוף) בבעיה.

איתמר.

שלום.

תאמין לי אבל בעל המיצובשי יותר רצני מימך. ולמה? כי הוא לא יודע ורוצה לדעת.

אבל אתה גם לא יודע, ובימקום ללמוד כמו שהוא ,אתה כותב רק שטויות ומבלבל את המוח.

קודם כול במיצובשי לנסר הבלמים מקדימה הם בלמי דיסק כלומר צלחות ודסקיות.

דבר שני מיכיון שבעל הרכב לא מיתמצא בנושא אסור שיגע ברכב לבד.

לך למוסך כי בבלמים לא משחקים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני היקר.

מה שלומך?

מה הבעייה עם התשובה שכתבתי לבחור? כתבתי לו סיבות אפשריות לבלימה לקוייה וכתבתי לו לגשת למוסך. לא אמרתי לו לעשות שום דבר לבד!

איפה הבעייה ואיפה כתבתי שטויות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...