Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר בן 4.5 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאלה למבינים בחשמלאות רכב:  ברשותי מאזדה 2 , מודל 01.2018  מנוע 1500 סמ"ק.  מאז רכישת הרכב לא החלפתי מצבר. לאחרונה נשמע שההנעה (הצתה) מעט קשה יותר ממה שהיה תמיד. בקרוב אנחנו נוסעים לדרום הרחוק ולא היינו רוצים להיתקע שם ( כן, מכירים ידידים ויש ביטוח, עדיין....).

מה ניתן לעשות?  אולי להקדים תרופה למכה ולהחליף מצבר? לקחת את הסיכון? פתרון אחר?

תודה !!

פורסם

לי ברכב יש בוסטר הנעה למקרים כאלה. ממליץ לכל אחד לרכוש,  אפילו בוסטר פשוט.

אפשר לגשת לחשמלאי ולבדוק את טעינת המצבר.  רצוי מקום בו ניתן להחליף מצבר בעלות הוגנת, אם צריך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היגיון בריא, מצבר בין 4.5, כנראה לקראת סוף חיו.

כמו שרשמו לך לחשמלאי שיבדוק את הטעינה, וכבר יחליף על הדרך.

עוד מעט שיתחיל להיות קר, המצבר יעבוד יותר קשה.

הייתי הולך להחליף, ולבדוק

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

תודה רבה לירון ו- vladcar.   לגבי הבוסטר הנעה- חשבתי לקנות כזה דבר אבל יש לי שאלה לגביו:  הרי צריך להחזיק אותו ברכב, מה קורה בקיץ? הטמפ' יכולות להגיע ל-70-80 מעלות בשמש בחניה בחוץ.   המכשיר לא ניזוק מזה??  הוא עמיד בטמפ' כאלה?  כדאי לקנות אותו ב- aliexpress ?  תודה!

פורסם

לא קורה לבוסטר שום דבר.

הוא נשאר טעון חודשים.

אפשר להזמין מחו"ל, אפשר מחנויות חלפים בארץ או אוטודיפו.

אני גם לא אוהב שאחרים מבקשים להתחבר לרכב שלי עם כבלים, ישר שולף את הבוסטר. 

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני לא הייתי לוקח סיכון עם בוסטר מ-aliexpress . אני קניתי מ KSP בסביבות ה-300שח בוסטר שעבד קשה לאחרונה (הרבה התנעות) ומחזיק יפה מאוד. מצויין שם שלא מומלץ להחזיק בטמפ סביבה גבוהה מ-45C אז לא הייתי ממליץ לאחסן אותו ברכב ביומיום.

רק במקרה של נסיעות ארוכות\טיולים אין חשש לשים אותו ברכב.

ביומיום גם ככה המקרים שבדר"כ צריך אותו זה כשהרכב בבית ולא היה בשימוש כמה ימים אז הבוסטר גם מאוחסן בבית

עריכה אחרונה על ידי WideFocus
פורסם

תודה רבה על התגובות. ( לא כ"כ הבנתי מה הבוסטר עוזר לי כשהוא בבית, אבל בסדר... הבנתי בגדול את העסק)

פורסם

אין תועלת מבוסטר שלא נמצא קבוע ברכב.

פורסם

כן, נשאר ברכב איזה 8 שנים במגירה מתחת למושב.

פעם ב.. מטעין אותו ( גם ברכב מהמצת )

פורסם

על פי הסימנים שהצגת, כדאי להקדים ולהחליף מצבר. מנסיוני האישי, אם המצבר לקראת סוף חייו ויש סימנים, אז הוא "נגמר" תוך פחות מחודש.

ממליץ על מצבר בוש בעלות סבירה של עד 600 ש"ח.

לגבי בוסטר, יש באליאקספרס גם איכותיים, ממליץ על 70mai (ראה תמונה מצורפת), בעלות של כ 250 ש"ח. בוסטר זה בגודל קומפקטי ומגיע עם נרתיק מקורי. נמצא אצלי כמה שנים, מאוחסן קבוע בתא מטען, הוכיח עצמו בעמידות, שמירת הטעינה

(יש חיווי לעצמת הסוללה) וגם בפועל בהתנעה. 

Screenshot_20220906_211613.jpg

פורסם

מצטרף לדעה מנסיון אישי. המצבר המקורי שהיה לי ברכב בגיל 4 וחצי שנים התחיל לגמגם. משכתי את ההחלפה ושבועיים לאחר תחילת הגמגום אשתי נתקעה עם האוטו בדרך לפגישה ולקחה מונית אז מה הרווחתי מהדחייה ?

• תוכן חדש...