Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתבלט על רכישת הונדה ג'אז 2014 הייברידית והפחד שלי מהרכבים האלה שלא ברור מתי הסוללה שלהם תיגמר והבנתי שזאת הוצאה רצינית.
מה ידוע לכם בעניין?
בקטגוריה הרבה יותר יקרה ראיתי גם את האוריס היברדית 2015 וגם המחשבה עלתה בי.

האם יש גם הבדלים בהיברדיות בין החברות?
תודה

פורסם

במקרה של הונדה ג'אז,  ההפרש בצריכת דלק בין דגם היברידי לדגם בנזין רגיל לא גדול ( בטח בהתחשב במחיר הסוללה ). לכן ההמלצה שלי זה לחפש ג'אז בנזין, ורצוי הצורה החדשה 2015.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהונדה אני לא מכיר תוכנית להארכת אחריות על סוללה היברידית
בטויוטה אתה יכול להאריך את האחריות עד גיל 12 של האוטו - כך שאם אתה קונה טויוטה היברידית 2015 כדאי להקפיד שהיא תהיה תחת הארכת אחריות ולהמשיך בכך - יהיה לך ראש קו מבחינת הסוללה עד 2027

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

במקרה של הונדה ג'אז,  ההפרש בצריכת דלק בין דגם היברידי לדגם בנזין רגיל לא גדול ( בטח בהתחשב במחיר הסוללה ). לכן ההמלצה שלי זה לחפש ג'אז בנזין, ורצוי הצורה החדשה 2015.

יש הבדלים רציניים בין הדגם של 14 ל-15?

פורסם

הדגם בטיחותי יותר, הפנים מודרני יותר, מעקכות בטיחות, כדאי לחפש את רמת אבסור קומפורט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...